• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesi...

Hayalperest89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
16
2
1
merhaba kızlar ... 2 yıldır birlikteyiz erkek arkadaşımla seneye evlilik düşünüyoruz ama benim kafama takılan bazı sorular var. Ailemle tanışmak istedi bizim eve geldik kaldık bi kaç gün ailem misafir etti ağırladı sonra ben onun ailesiyle tanışacaktım bekar evi vardı anne babası oraya gelmişti.tanışmak için dışarı çıktık hiç bişey konuşmadı annesi benimle, elini öpmek istedim elini çekti yarım saat falan oturduk döndük. Sonra ertesi akşam beni çağırdılar gittim annesi biraz daha sıcak davrandı babası evden gitmiş benimle tanışmadı neymiş ben çekinip utanırsam diyeymiş. Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemle tanıştığını bilmiyor kaldığını falan söylemedi sadece beni bırakmaya geldiğinde ayak üstü tanıştığını söylemiş. Biz normalde bu ay düğün düşünüyoduk ailemin yanına geldiğimizde de bu şekilde söyledik annemlere tamam dediler ailesi seneye erteledi bizimkiler biraz sakin kalıyo olur dediler yine ama ben bu konuları çok kafama takıyorum bide kız kardeşi var 21 yaşında aşırı kıskanç yani abisini benden kıskanıyo her zaman görüntülü arayıp sevgilin mi var yanında kim var yalnız mısın evi göster falan deyip tüm odaları göstertiyor... sizce ben ne yapmalıyım lütfen bana biraz akıl verin...

İşler ciddiye binmeden içli dışlı olmayın. Kv adayınızın bütün gelişme lerden haberi var gibi geldi bana. Kp de öyle. Bence sizinle olan ilişki onaylanmamış. Siz çabalamayın. Oğlanla ailesi çabalasın. Üzecekler sizi. Nişan isteme tarzı bir şey olmadan evinizde kalmasın. Zaten gidip geliyorum diye yayar oğlan kişisi . Ailenizden çekinmesi onun şartelleri açık tutabilir.

Herkes kendi kafasına göre karar alıyor sanki sevgiliniz de kendi kendine karar veremiyor gibi geldi bana.

Çok garip şeyler yaşıyorum yani ilk geldiğinde ailem kalsın dedi ama ikinci geldiğinde otel ayarladı babam ama beni zorladı babanla konuş diye bende ezile büzüle konuştum yine bizde kaldı bana gelince bizim aile geniş ona gelince ailesi böyle şeyleri hoş görmez kafayı yemek üzereyim...:(((

Bence işi aceleye getirmeyin, evliliğinizi en yakın seneye erteleyin.anlattıklarınız pek iç açıcı değil.annesi ve bilhassa görümce adayın potansiyel sorun sebebi.onları tam tanımadan, aranızdaki ilişkiye belli bir mesafe kazandırmadan evliliği düşünmeyin.bu esnada da sevgilinizin siz ve kardeşi/annesi arasındaki ilişkiye/çatışmaya nasıl çözdüğüne odaklanın.

Bence işi aceleye getirmeyin, evliliğinizi en yakın seneye erteleyin.anlattıklarınız pek iç açıcı değil.annesi ve bilhassa görümce adayın potansiyel sorun sebebi.onları tam tanımadan, aranızdaki ilişkiye belli bir mesafe kazandırmadan evliliği düşünmeyin.bu esnada da sevgilinizin siz ve kardeşi/annesi arasındaki ilişkiye/çatışmaya nasıl çözdüğüne odaklanın.
Teşekkür ederim... sanırım biraz ağırdan almak en iyisi...

Aynen öyle defalarca söyledim yanında kimi görmek istiyosan o olsun ailenin sözünden çıkamayacaksan olmaz bu iş diye ama ite kaka devam ediyo bırakmak istediğimde bırakmıyo beni
Cidden olmaz canım yani aile olacaksınız kendi kararlarınızı kendiniz alacaksınız anladığım kadarıyla siz mantıklı ve daha özgüvenlisiniz ona göre

Biz normalde bu ay düğün düşünüyoduk

:oha: daha cocugun ailesinin hicbir seyden haneri yok. Hangi ara istemeydi nisandi dugundu organizasyondu halledecektiniz? Daha ben ailesiyle tanistim onlarda kaldim diyemeyen adam ailesinden habersiz dugun karari mi almis :olamaz: umarim yaslar kucuktur :olamaz:

:oha: daha cocugun ailesinin hicbir seyden haneri yok. Hangi ara istemeydi nisandi dugundu organizasyondu halledecektiniz? Daha ben ailesiyle tanistim onlarda kaldim diyemeyen adam ailesinden habersiz dugun karari mi almis :olamaz: umarim yaslar kucuktur :olamaz:
Yok ilk kararı ikimiz alıp benim ailemle konuştuk bu ay için. Ama ailesiyle konuştuktan sonra ailesi önümüzdeki yıl olmasını istedi yaşımız maalesef 28

Teş

teşekkür ederim...inşallah altından kalkabileceğim bi yüktür bu benim...
Ya ne kötü dimi mutlu olmak için yapılan tatlı heyecanlı şeyleri yük olarak hissetmeniz ne hayırlıysa o olsun canım iyice tanı onu ailesini acele etme sakın korkma hiç bişeyden çünkü evlilik apayrı bi olay flört olmakla alakası yok

Bir uyarı yapayım sevgilinin senin ailen geniş demesi hiç iyi niyetli değil bence. Zaten iyi niyetle dese hoşgörülü vb ifadeler kullanırdı. Sizde kalayım diye ısrar etmesi falan hoş değil.
ufukta kv görümce dertleri gözüküyor. Su asama da evlilik düşünmek için erken bence

Ya ne kötü dimi mutlu olmak için yapılan tatlı heyecanlı şeyleri yük olarak hissetmeniz ne hayırlıysa o olsun canım iyice tanı onu ailesini acele etme sakın korkma hiç bişeyden çünkü evlilik apayrı bi olay flört olmakla alakası yok
Öyle tabiki... teşekkür ederim inşallah hayırlı bi sonuca ulaşırım

Yok ilk kararı ikimiz alıp benim ailemle konuştuk bu ay için. Ama ailesiyle konuştuktan sonra ailesi önümüzdeki yıl olmasını istedi yaşımız maalesef 28

1 ay icinde nasil evleneceksiniz ki? Direkt nikahla diye mi planladiniz? Gelinlik bile yaptiramazsiniz çünkü 1 ayda :KK57:
Ailesinin soğukluğunu da bosverin. Ne halleri varsa gorsunler. Hem size yakin olmanız daha iyi. Cok gelip gitmezler ilerde :KK8:

Bir uyarı yapayım sevgilinin senin ailen geniş demesi hiç iyi niyetli değil bence. Zaten iyi niyetle dese hoşgörülü vb ifadeler kullanırdı. Sizde kalayım diye ısrar etmesi falan hoş değil.
ufukta kv görümce dertleri gözüküyor. Su asama da evlilik düşünmek için erken bence
Aynen öyle benim baya büyük dertlerim bence hayırlısı demekten başka çarem yok☺️

1 ay icinde nasil evleneceksiniz ki? Direkt nikahla diye mi planladiniz? Gelinlik bile yaptiramazsiniz çünkü 1 ayda :KK57:
Ailesinin soğukluğunu da bosverin. Ne halleri varsa gorsunler. Hem size yakin olmanız daha iyi. Cok gelip gitmezler ilerde :KK8:
Bunu konuştuğumuzda şubattı yani 6-7 ay oldu planladığımız zaman olsaydı şimdilerde olacaktı nikah

Back
X