Erkek arkadaşımın abisi !!!

eger sevgilinizin annesi sizin arkanizdaysa ve sevgilinizde abisini umursamiyorsa bosverin sonunda oda bikip birakacaktir, bakacak kimse tinlamiyor onu hatta herkes ondan uzaklasinca anliyacaktir.. siz bosverin sevgiliniz ne diyor annesi ne diyor ona bakin en onemlisi o ..
bende öyle yapıyorum
hoparlörümü açıyor sevgiliniz?
bu kadar net nasıl duyuyorsunuz?
yo hayır sessiz bir ortamdayken yanımda oldugunda cok rahat duyuyorum ne diyorsa

Kizi neden bu kadar sorguya cekiyorsunuz ki? Birisi yanimda Telefonla konustugunda bende herseyi duyuyorum. Asil siz nasil duymuyorsunuz?
kulak vermediğim için olabilir.
insanların konuştuklarını dinlemek gibi bir huyum olmadığından olabilir.
demek ki sizle farklıyız..

Erkek arkadaşımla şu aralar kızlar yüzünden zaten sorunlar yaşıyoruz bir de abisi var başımda. Örnek vereyim 6. ayımızda ben gittim ona polodan gömlek ve t-shirt aldım abisi aradı bunu lavinya sana ne almıs diye oda gömlek t-shirt deyince aaa ala ala onumu almıs falan dedi. bunu da geçtim yine aradıgında sevgilime diyor ki oğlum bak hesapları kim ödüyor sürekli sen ödeme sonra kızın biyerleri kalkar falan diye oda pat kapattı yüzüne telefonu abisinin. ne zaman arasa ayrıl o kızdan ayrıl o kızdan diyor. eskiden sevgilisi vardı abisinin bize hiç karısmazdı sevgilisinden ayrılınca bana sardı adam.

en çok sinir olduğum ise şu olay oldu yine bir gün oturuyoruz abisi aradı yine konuyu bana getirdi ayrıl ayrıl diye sonrada gitmiş abisi küçük cocuklar gibi annesine ablasına ve sevgilime topluca mesaj attı beyinsiz kardesim o kızdan ayrılana kadar benim için köpekten farksızdır diye. Anneside cok sever beni hemen kadın aradı kızım sen ona takma o böyle sataşır herkese diye. bende en sonunda patladım beni sahipsiz mi sandınız benımde bi annem babam var ben bu kadar lafı cekmek zorunda degilim dedim. benden 2 yas büyük bana abilik taslamasın kendisi dedim cok sinirlendim kızlar ya ne diyorsunuz haksız mıyım?
Peki abisinin telefonda kardeşine söylediklerini sen nerden biliyorsun.

akıllı telefon oldugu için hoparlör acık olmasa bile ses dısarı bangır bangır geldigi için yanında oldugumda duyuyorum ister istemez
Yapma güzelim Alah aşkına herkeste akıllı telefon var.Bunları sana sevgilin yansıtmasa bu kadar her detayına kadar nerden bileceksin.Evdeki konuşmaları nerden bileceksin.Ben abiye suç bulmuyorum
1.suçlu abiyi bu kadar konuşturan,karıştıran ve sana yansıtan sevgilin
1.bu kadar laf duyuyorsun,sana yansıyor ve hala o insanla sevgilisin bi de kızlar yüzünden sorunlarıız var diyorsun.
Bu arada yaşlar kaç

Ay kıskanmış haspacık, yalnız kaldı ya tabi :KK70:

Dalga geçerim ben olsam, adam ezik ya

bu yaptıklarını arkadaşı yapsa sana aşık ayırıp kendi çıkmak istiyor dicem ama abi olunca ne desem bilemedim vallaaa

Abi normal değil de erkek arkadaş da değil bence

Neden Abi'sinin her dediğini bilip her mesajını biliyorsunuz

Onlar alınmaz siz alınıyorsunuz size anlatmadın duyacağınız şekilde konuşmasın oldu bitti

Ortamı geren erkek arkadaşınız abi belki de sevimli olduğunu bile sanıyor olabilir

Ağır terbiyesizmis abisi.
Ancak erkek arkadasinda hic mi bir sey soylemiyor. Benim ablam bana boyle bir sey soylese terslerdim. Asıl o benim icin birilerinden farksiz olmazdi.
Saygisizlik.

X