Erkek arkadaşımı tanıma çabası :(

Huzurdan huzursuzluk çıkarmışsınız resmen.
Tanıma çabanızı ve isteğinizi tabi ki anlıyorum ama bir insanı tanımanın tek bir yolu var. O da yaşayarak görmek.
Bu tarz sorulara verdiği yanıtlarla net olarak şöyle ya da böyle diyemeyiz kimseye.
Bir de erkek arkadaşınızın olgun olmadığından bahsetmişsiniz ama sizinde konuşma tarzınızı pek olgun bulmadım.
Yani erkek arkadaşım bana sizin üslubunuz gibi bir tavır takınsa gözümde biterdi.
Sus, konuşma, yeter vs. çirkin laflar. Karşınızdakini çocuk gibi azarlamışsınız. Burada hatanız büyük.
Ama dediğim gibi tanıma çabanızı gayet iyi anlıyorum. Lakin bu şekilde tanıyamazsınız yine söylüyorum...

cevap için teşekkür ediyorum hepinize.evet konu o ve benim şüphelerim olunca olgunluk falan hiçbişey kalmıyor bende.işte küçük bi çocuk gibi tartışıyoruz böyle.. acaba ilk birlikteliğim ve ne nasıl yaşanır nasıl konuşulur pek bilemediğimdenmi böyleyim..
ben onun söyledim ohh ettim lafına o benim sus tamam yazma artık sözüme kızdı zaten..bazen yaşayarakta konuşarakta insan hiçbişey anlamıyor.zaten sırf bu yüzden yıllarca kimseyle görüşmedim.ankayacağınız ilişkiler yada evlilikler hiçbişeyin garantisi yok gibi geliyor.hele burda okuduklarım iyice soğutuyor beni.onunda burdaki erkekler gibi olduğunu düşünüyorum.çokmu şüpheciyimki ben?

kızlar yaşayanlardan soruyorum bi erkeğin güvenilir olduğunu nasıl anlarsınız?
varmı uyguladığınız bi taktik, yöntem. .

Valla bu zamanda guvenılır erkek sadece şans ısı
Hele evlılıkten önce bunu anlamak cok zor
Yınede kuldan degılde rabbınden cekınen erkek
Daha guvenılır bence ama sız yınede böyle tedırgın
Olmayın. Rahat olun bu olumsuz düşüncelerle daha cok
Kendınıze cekmeyın böyle ınsanları olumlu dusununkı
Olumlu ınsanlar çıksın karşınıza

Bir soru sormuşsun ama sonrasında çok abartmışsın hatta gereksiz abartmışsın
Arkadaşın sana tutup deseydi ki 'hiç bir kadın aldatılmayı haketmez '
Ohhh be deyip arkanamı yaslanacaktın
Üzgünüm ama madem bir ilişkiye başladın herşeyi göze alman lazım
Şuan da fikri bu olsa bile iki gün sonra değişmeyeceği ne malum
Zaten hiç kimse ben aldatırım yada aldatmam diye yola çıkmaz ki
Hayatta yapmam dediği herşeyi yapar insan büyük konuşmamak lazım

Böyle sorular sormaktansa ona güvenip ilişkini yaşa
İlerde ne olur ne biter kimse bilemez bunu.
Kendine zehir etme ilişkiyi.

Ay okurken ben daraldım yazık adama. :) Uslup ve olgunluk konusunda ben sizi eksik gördüm. Madem tanımaya çalışıyorsunuz fevri davranarak elinize ne geçecek? Kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil. Sorunuzu sormuşsunuz, cevabınızı almışsınız. (Hoş cevabıda yanlış yorumlamışsınız ya neyse..) Siz aynı fikirde değilseniz, suçlamadan, bir hanımefendi uslubuyla "Benimde fikrim bu şekilde, bir de bu açıdan bak istersen." der konuyu kapatırsınız. Baktınız fikir ayrılıkları çok, bitirirsiniz. Niyedir bu kadar kırıcı olmak?

Iliskin evlilikle sonuçlansın diye uğraşırsan hata yaparsın
Gidişat belirler herşeyi
Ve insanlar zorlama sorularla değil gidişattaki davranışlarıyla tanınırlar..

ikinizin de konusma tarzını (sus yeter, ohh iyi ettim) kusura bakma ama cocukca ve saygısızca buldum.

ikili ilişkilerde her olay, her diyalog birer güven testi gibidir.
ama oyle magazin dergilerindeki testler gibi sorular sorup yanıt almayı bekliyorsan bir dahakine çoktan secmeli veya sıralayarak puanlama yap. nasıl ki bu kulaga tuhaf geliyorsa senin davranısın da oyle.

eger sorular soracaksan da sınav gibi degil yaşanmış seyler uzerinden ornek verip anlattıgında onun tepkilerini kontrol edebilirsin... fakat bu da spontane gelişmeli bence. yani obur turlu buraya ekledigin diyalog gibi gozu dısarda kadının ilgisizligine takarsın.

hangi koşulda aldatır bilemem ama sadakat dısında evlilikten beklentin yok mu?
mesela benim icin en temel sey saygıdır. arkadas ilişkileri icin de gecerli bu. hata yapılabilir ama tekrarlanıyorsa anında uzaklasırım.

kızlar öncedende yazmıştım.yaklaşık bi yıldır süren birlikteliğim var.ancak ayrı şehirlerdeyiz ve uzun süre görüşemiyoruz.
benim ilk birlikteliğim ve onu telefonda konuşarak yada mesajlarıyla tanımaya çalışıyorum.ben 24 o 25 yaşında bazen çok toy olduğunu düşünüyorum.ben ilk birlikteliğim evlilikle sonuçlansın diye çabalarken onda bu olgunluğu göremiyorum malesef.ama çok seviyorum....
son zamanlarda çevremden sürekli aldatma hikayeleri duyar oldum.severek evlenenler ve aldatanlar...bi iki örnek vererek konuşmak istedim arkadaşımla.bana çok günah şey dedi herkesin sevgisi bir değil dedi..bense biraz ısrar edip fikrini öğrenmek için şunu sordum...;
-Aldatılmayı hakeden kadın kimdir sence? (bilerek sormuştum bunu.çünkü bana göre kimse aldatılmayı haketmez)
işte konuşmamız şu şekilde ilerliyor.....

Arkadaşım harbiden senin duruşun toy, çocukça olmuş burada. Adamın dediği yalnış bişey yok, sen zorla bir tarafa çekmeye çalışıyorsun. Hayır, aldatmaya gerçekten meyilli biri olsa bile, sen onu böyle sorgularken mi açık açık düşüncesini belli edeceğini sanıyorsun? O kadar mı saf aldatan erkek? O zaman senin soruna, hiç bir kadın, hiç bir şartta aldatılmayı hakketmez deseydi, sende benimkine güvenim 100% diyip çıkacaktın.

Kafanı saçma sapan şeylerle doldurup adamı bunaltma. O da şimdi muhtemelen, hiç bir sorunumuz yokken bile sorun çıkartıyor bu kız; en küçük problemimizde hayatı bana cehenneme çevirir diye düşünüyordur. :6:

sence de biraz zorlamamış mısın ? hadi kavga edecekk bir şey yapayımm.. Aaa dur dur buldum deyip malum soruyu sormuşsunuz.. orada çocuğun vereceği her cevapta seçtiğiniz her olumsuz kelimeyi alıp zaten yine suçlayacaktınız o yüzden bu tarz şeylerden uzak durun derim...

kızlar yaşayanlardan soruyorum bi erkeğin güvenilir olduğunu nasıl anlarsınız?
varmı uyguladığınız bi taktik, yöntem. .

Valla ne kıza ne erkeğe güven olmaz.
Sadece kendini tamamen tanıyabilirsin o kadar onun dışında kimseyi tanıyamazsın açık ve net !
Zamanla anlarsın güvenilir olduğunu ama körü körüne kimseye güvenemem ben.
Bu işler taktik işi değil karşındakinin karakteriyle ilgili.

Benim bi sevgilim vardı '' Aldatan kızlar böyle, aldatan erkekler şöyle. Ben aldatmam. Aldatanlar karaktersiz'' derdi sonra oda o karaktersizler kervanına katıldı :1::1:
Yani lafına inanmıcaksın ben aldatmam falan fişman boş laflar bunlar.
Karşındakinin karakterini çözmen lazım oda çok zor.

Aldatılmamak için en iyi yol dua etmek valla.

evet bende abarttığımın farkındayım kızlar dediğim gibi başka konularımızda var benim affetmediğim ama bitirmemek için affeder gibi yaptığım.zaman zaman onlar aklıma geliyor ve o an böyle yersiz tartışmalar çıkarıyorum.şuan konuşuyoruz erkek arkadaşımla.ben aradım biraz abarttığımı söyledim oda üzüldüğünü..ve karşılıklı özür diledik.
ben bu siteyi önceden pek bilmiyordum ama şunu söyliyim yorumlarınız gerçekten etkili oluyor.yoksa kim burda bir derdim var köşesini okusunki...amaç yardım etmekse aklı başında insanların burda yorum yapması mutlu ediyor.tüm cevaplar için teşekkür ediyorum.

Back