- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Huzurdan huzursuzluk çıkarmışsınız resmen.
Tanıma çabanızı ve isteğinizi tabi ki anlıyorum ama bir insanı tanımanın tek bir yolu var. O da yaşayarak görmek.
Bu tarz sorulara verdiği yanıtlarla net olarak şöyle ya da böyle diyemeyiz kimseye.
Bir de erkek arkadaşınızın olgun olmadığından bahsetmişsiniz ama sizinde konuşma tarzınızı pek olgun bulmadım.
Yani erkek arkadaşım bana sizin üslubunuz gibi bir tavır takınsa gözümde biterdi.
Sus, konuşma, yeter vs. çirkin laflar. Karşınızdakini çocuk gibi azarlamışsınız. Burada hatanız büyük.
Ama dediğim gibi tanıma çabanızı gayet iyi anlıyorum. Lakin bu şekilde tanıyamazsınız yine söylüyorum...
cevap için teşekkür ediyorum hepinize.evet konu o ve benim şüphelerim olunca olgunluk falan hiçbişey kalmıyor bende.işte küçük bi çocuk gibi tartışıyoruz böyle.. acaba ilk birlikteliğim ve ne nasıl yaşanır nasıl konuşulur pek bilemediğimdenmi böyleyim..
ben onun söyledim ohh ettim lafına o benim sus tamam yazma artık sözüme kızdı zaten..bazen yaşayarakta konuşarakta insan hiçbişey anlamıyor.zaten sırf bu yüzden yıllarca kimseyle görüşmedim.ankayacağınız ilişkiler yada evlilikler hiçbişeyin garantisi yok gibi geliyor.hele burda okuduklarım iyice soğutuyor beni.onunda burdaki erkekler gibi olduğunu düşünüyorum.çokmu şüpheciyimki ben?