Sevgiliniz de olgunluk gormediginizi soylemissiniz..
Sevgilinize sorsak o da sizin için ayni yorumda bulunur bence ikinizde aynisiniz..
Hem böyle sormakla olmaz.. Yapmak yaşamak baskadir.. Burada verdiği cevabi uygular demek her zaman için geçerli değildir bence...
işte belkide bende olgun değilimdir....çabuk sinirleniyorum bazen.ama bu konuda öncesindede çok sabrettiğim konular alttan aldığım şeyler olduğu için herdefasında onun özürlerini affettiğim için artık en ufak şeye böyle tepkiler verir oldum...
Bir sey sorabilir miyim yan yana ne kadar gorustunuz?
şaka gibisin gerçekten. bence sende çok olgunlaşmamışsın. sevgilin seni aldatmamış ki sana bence çokta güzel bi açıklama yapmış aldatmak günahtır Allah yaşatmasın tarzı. beklediğin cevap neydi ben çok merak ediyorum. ki erkekler gerçekten ilgi ister ve genelde aldatma nedenleri ilgisizlikten oluyo evet buna hakları yok ama gayet doğru olan bişeyi söylemiş. eğer ki sana bi daha bişey yazarsa şanslısın derim ben
o kadarmı üstüne gitmişim gerçekten.onu söyledim ohhh ettim demeside yanlış değilmi.bakın ben sadece fikirlerinizi almak istiyorum ve ilişki konusunda evet çok toyum belki fazla üstüne gittim offf sanırım onu affedemediğim konularda sevdiğim için affedip sonra acısını ondan böyle çıkarıyorum..:/
ya bu şekilde sorarak aldatılıp aldatılmayacağını bilemezsin ki hiç bi adam çıkıpa ben aladatırım arkadaş demez.
sihirli sözcükler duymayı bekeleme hayat bu her şey olur. çocuk sana ben asla aldamam ölürüm senin için dese de değişebilir hayat bu. bunlar tarışmya bu da yıpranmaya yol açar. keyfini çıkar sevgilinin
köken çözüm diyorsn :)He ya demez ki ben aldatıyorum diye
Yaparlarsa yakalanmasını da bilirler
Çaresine bakarız
Aldatırsa çözümü var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?