Erkek arkadaşımı tanıma çabası :(

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
kızlar öncedende yazmıştım.yaklaşık bi yıldır süren birlikteliğim var.ancak ayrı şehirlerdeyiz ve uzun süre görüşemiyoruz.
benim ilk birlikteliğim ve onu telefonda konuşarak yada mesajlarıyla tanımaya çalışıyorum.ben 24 o 25 yaşında bazen çok toy olduğunu düşünüyorum.ben ilk birlikteliğim evlilikle sonuçlansın diye çabalarken onda bu olgunluğu göremiyorum malesef.ama çok seviyorum....
son zamanlarda çevremden sürekli aldatma hikayeleri duyar oldum.severek evlenenler ve aldatanlar...bi iki örnek vererek konuşmak istedim arkadaşımla.bana çok günah şey dedi herkesin sevgisi bir değil dedi..bense biraz ısrar edip fikrini öğrenmek için şunu sordum...;
-Aldatılmayı hakeden kadın kimdir sence? (bilerek sormuştum bunu.çünkü bana göre kimse aldatılmayı haketmez)
işte konuşmamız şu şekilde ilerliyor.....

onun cevabı: aldatan gözü dışarda olan ilgisiz kocasını umursamayan kişidir..
ben:nasıl yani biraz daha açarmısın
onun cevabı: yani kocasını dışlayan kocasına ilgi göstermeyen umursamayan gözü dışarda olan... ( benim için aynı cevap bu )
ben:yani kadın ilgisiz ve umursamaz olduğu bi dönemde aldatılabilirmi?böylemi diyosun
onun cevabı:öyle değilya selin....ne alaka kadın her dk ilgili olmazsada aldatılmazki yanlış anlıyosun
aldatmak çok günah.ilgisiz soğuk itici gözü dışarda olan kadın aldatılırya bu..
ben:çok güzel açıklama yapıyosun sağol ya neyse iyi geceler
onun cavabı:yinemi kızdın.tamam iyi geceler.
ne desem yanlış anlıyosun zaten ne desem...
ben:yani senin dediğinden bu çıkıyor.sen evlensen eşin sana istesiğin gibi davranmasa bazen ilgisiz soğuk olsa aldatılmayı hak ediyormuş öylemi.bu cevabı aldığım iyi oldu
onun cevabı:çocuklaşmasan diyorum bak işte böylesin
ben:yanlış anlamıyorumki ben sen açık açık söylüyosun...
onun cevabı:söylüyorum ohhhh ediyorum.. (işte bu sözü nasıl söylediğini anlamıyorum!)
ben:nasıl nasıl....ohhhh ediyorum ne demek nasıl böyle konuşursun
onun cevabı:tamam ya korkuyoruz fikrimizi söyleyelim sana
ben:sus tamam
onun cevabı:karıda karı olsa ilgisiz olmasın kadında aldatmasınki erkekte aldatmasın... (ben burda şok oluyorum)
ben:şuan şoktayım nasıl böyle konuşursun
onun cevabı:evet sana on kere dedim oku..kadın aldatmasa erkek neden aldatsın yazdım.ama sende bekliyosunki benden yanlış bi kelime duymayı...tartışmayı..
ben:bu şekilde konuşma benimle tamam yazma artık.yetti artık senin bu üslubun..
onun cevabı: yeterse yeter tamam
ben:sus ben sana kadın aldatmasından bahsetmedim.yazdıklarını anlıyorum.kadın aldatsa bile erkeğin yapacağı şey ayrılmaktır.ona aynı iğrençlikle karşılık vermek değil.o zaman erkek aldatıncada kadın gidip aynısını yapsın..rezillik bu.tamam sus artık zerre kadar anlaşamıyoruz seninle.
onun cevabı:tamam sustum selin..
ben:çok ciddi söylüyorum eğer böyle biriysen sakın konuşma benimle..ohhh iyi yaptım söyledim.böyleysen artık hiç yazma
onun cevabı: ya neden öyle biri olayım..Allah göstermesinya sen saçmalamaya başladın farkında değilsin.bizene o bu şu aldatmış falan..gece gece yaptığına bak ben neden öyle biri olayım.yetmedimi beni yargıladığın
ben: azönce bana yazdıklarını okursan anlarsın..saygısızca konuşuyorsun benimle.tahammül edemiyorum artık bi daha yazma bana.
onun cevabı: bi daha yazmayayımmı?bu kadar kolay yani sana.tamam yazarsam iki olsun.hoşçakal.Allaha emanet ol.
ben: yazma evet yazma...hiçbişey değişmeyecek.
işte kızlar konuşma burda bitti zaten güvenmek çok zordu benim için.kimi zaman öyle güven veriyorki insana sonuna kadar varım diyorsun.ama kimi zamanda böyle....zaten benim ilk birlikteliğim benimde toyluklarım var belki bazen abartıyorum ama sizcede haksızmıyım gerçekten?

Sevgiliniz de olgunluk gormediginizi soylemissiniz..

Sevgilinize sorsak o da sizin için ayni yorumda bulunur bence ikinizde aynisiniz..

Hem böyle sormakla olmaz.. Yapmak yaşamak baskadir.. Burada verdiği cevabi uygular demek her zaman için geçerli değildir bence...

Kavga mı çıkartmaya çalışıyorsunuz anlayamadım ben? :44:

Benim eski sevgilim de bana böyle manasız sorular sorup söylediklerimi başka yerlere çekmeye bayılırdı. Aynen sizin yaptığınız gibi her mesajın sonuna da iyi geceler yazma bana gibi şeyler koyardı.

Madem iyi geceler diyorsun yat uyu dimi ama yok devam ederdi yine sözlerimi çarpıtmaya. Aklıma o geldi şuan sinirlerim zıpladı valla.

Sevgiliniz de olgunluk gormediginizi soylemissiniz..

Sevgilinize sorsak o da sizin için ayni yorumda bulunur bence ikinizde aynisiniz..

Hem böyle sormakla olmaz.. Yapmak yaşamak baskadir.. Burada verdiği cevabi uygular demek her zaman için geçerli değildir bence...

işte belkide bende olgun değilimdir....çabuk sinirleniyorum bazen.ama bu konuda öncesindede çok sabrettiğim konular alttan aldığım şeyler olduğu için herdefasında onun özürlerini affettiğim için artık en ufak şeye böyle tepkiler verir oldum...

işte belkide bende olgun değilimdir....çabuk sinirleniyorum bazen.ama bu konuda öncesindede çok sabrettiğim konular alttan aldığım şeyler olduğu için herdefasında onun özürlerini affettiğim için artık en ufak şeye böyle tepkiler verir oldum...

En ufak dediğiniz şey sizin eseriniz burada okuduguma gore...

Bana sevgilim böyle konuşsa ben herkesi aldatirim yeter ki yat uyu artik derdim...

Tanima böyle olmaz sadece kavga eder durursunuz..

Boyle davraniyorsunuz yakinda sorulariniza samimiyetle cevap vermeyecek kavga cikmasin diye ne duymak istiyorsan iz öyle cevap verecek sende kanacak ve mutlu olacaksin...

şaka gibisin gerçekten. bence sende çok olgunlaşmamışsın. sevgilin seni aldatmamış ki sana bence çokta güzel bi açıklama yapmış aldatmak günahtır Allah yaşatmasın tarzı. beklediğin cevap neydi ben çok merak ediyorum. ki erkekler gerçekten ilgi ister ve genelde aldatma nedenleri ilgisizlikten oluyo evet buna hakları yok ama gayet doğru olan bişeyi söylemiş. eğer ki sana bi daha bişey yazarsa şanslısın derim ben

şaka gibisin gerçekten. bence sende çok olgunlaşmamışsın. sevgilin seni aldatmamış ki sana bence çokta güzel bi açıklama yapmış aldatmak günahtır Allah yaşatmasın tarzı. beklediğin cevap neydi ben çok merak ediyorum. ki erkekler gerçekten ilgi ister ve genelde aldatma nedenleri ilgisizlikten oluyo evet buna hakları yok ama gayet doğru olan bişeyi söylemiş. eğer ki sana bi daha bişey yazarsa şanslısın derim ben

o kadarmı üstüne gitmişim gerçekten.onu söyledim ohhh ettim demeside yanlış değilmi.bakın ben sadece fikirlerinizi almak istiyorum ve ilişki konusunda evet çok toyum belki fazla üstüne gittim offf sanırım onu affedemediğim konularda sevdiğim için affedip sonra acısını ondan böyle çıkarıyorum..:/

o kadarmı üstüne gitmişim gerçekten.onu söyledim ohhh ettim demeside yanlış değilmi.bakın ben sadece fikirlerinizi almak istiyorum ve ilişki konusunda evet çok toyum belki fazla üstüne gittim offf sanırım onu affedemediğim konularda sevdiğim için affedip sonra acısını ondan böyle çıkarıyorum..:/

canım o söyledim ohh demesinin sebebi sıkıldığı için. yani iyide desem suç kötüde desem suç anlamında söylemiş. eğerki ona karşı başka konulardan dolayı kırgınlığın varsa ona bunu söyleyip çözüceksin eğer affediyosan uzatmıcaksın. erkeklerin en nefret ettiği şey yaptığı hata yüzünden ikide bir sıkıntı yaşaması. sorununu çözmeden devam etme çünkü karşına çıkan her sorunda kavga edersiniz

Sorduğunuz soru enteresan zaten aldatılmayı hak etmek nedir? Kimse hak etmez.
Ayrıca doğru bir noktaya da değinmiş aldatılan kadınlar genelde cinsellik anlamında değil kocasını sürekli itelediği, kakaladığı için oluyor. Bir de kendiliğinden gözü dışarıda olan aç insaniler var onları dışarıda tutuyorum. Kendi açından düşün sevgilin seni itip kakıp dursa soğur ve uzaklaşırsın. Aldatır mısın aldatmaz mısın bilmem de ben kötü bir şey görmedim sevgilini lafında

Sevgiliniz için diyorsunuz ama üzgünüm siz de daha olgunlaşmamışsınız. Fazla üstüne gitmişsiniz bence sevgilinizin. Ayrıca böyle garip garip sorular sorarak tanıyamazsınız ki. Bunlar yaşayarak, birlikte vakit geçirerek öğrenilecek şeyler. Bir de fazla zorlamışsınız, ben stresli olduğum dönemlerde yapardım bi şey desin de kavga çıkarayım diye. Bence böyle mesajlarla tanımaya çalışmak yerine yaşayarak öğrenmeye çalışın.

ya bu şekilde sorarak aldatılıp aldatılmayacağını bilemezsin ki hiç bi adam çıkıpa ben aladatırım arkadaş demez.

sihirli sözcükler duymayı bekeleme hayat bu her şey olur. çocuk sana ben asla aldamam ölürüm senin için dese de değişebilir hayat bu. bunlar tarışmya bu da yıpranmaya yol açar. keyfini çıkar sevgilinin

ya bu şekilde sorarak aldatılıp aldatılmayacağını bilemezsin ki hiç bi adam çıkıpa ben aladatırım arkadaş demez.

sihirli sözcükler duymayı bekeleme hayat bu her şey olur. çocuk sana ben asla aldamam ölürüm senin için dese de değişebilir hayat bu. bunlar tarışmya bu da yıpranmaya yol açar. keyfini çıkar sevgilinin

He ya demez ki ben aldatıyorum diye
Yaparlarsa yakalanmasını da bilirler
Çaresine bakarız
Aldatırsa çözümü var:

KDGlqo.jpg

Ahh bu zavallı erkekler diyesim geldi okuyunca :1: Ömürlerinin yarısı bize '' ben öyle demek istemedimle '' geçiyor .

Evet kabul , onlar bizim kadar kelimeleri kullanamıyor , net ve kısa cümlelerle bodoslama dalıyorlar olaya .

Ama inan bana işin cılkını çıkarmış sorularınla :34:

İlgisiz ve gözü dışarıda olan kadın ...demiş o .

Sen ısrarla cımbızlamışsın ''ilgisiz'' sözünü ve hep ona bunu sormuşsun , ne yani sana ilgi göstermesem beni aldatacak mısın diye ?

Yok yere bir konuşma olmuş.

İşte bir de bu erkekler bu yok yere konuşmalardan sıkılınca , he tamam tamam aldatırım seni ohhh !!! derler , kestirip atmak için . O da öyle yapmış.

Her şey doğal akışında yaşanmış yani :1: Kadından dır dır , erkekten isyan .

:) adami resmen cileden cikartmissin, fazla zorlamissin kotu soz duymak icin..

Adam aldatmak gunah ben yapmam ama yapan da su su nedenlerden yapar demek istemis bence. Zaten kimse ben aldatirim demez. Bi insan da boyle taninmaz. Uzaktan iliski yurutmek zordur, boyle tahammul edemiyosan birak gorusmeyin zaten.

Bir tavsiye daha , böyle ıssız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey tarzında sorularla karşınızdakini tanıyamazsınız , o yüzden bence sormayın bu tarz sorular .:31:

Huzurdan huzursuzluk çıkarmışsınız resmen.
Tanıma çabanızı ve isteğinizi tabi ki anlıyorum ama bir insanı tanımanın tek bir yolu var. O da yaşayarak görmek.
Bu tarz sorulara verdiği yanıtlarla net olarak şöyle ya da böyle diyemeyiz kimseye.
Bir de erkek arkadaşınızın olgun olmadığından bahsetmişsiniz ama sizinde konuşma tarzınızı pek olgun bulmadım.
Yani erkek arkadaşım bana sizin üslubunuz gibi bir tavır takınsa gözümde biterdi.
Sus, konuşma, yeter vs. çirkin laflar. Karşınızdakini çocuk gibi azarlamışsınız. Burada hatanız büyük.
Ama dediğim gibi tanıma çabanızı gayet iyi anlıyorum. Lakin bu şekilde tanıyamazsınız yine söylüyorum...

Çok dramatik olmuş. Facebooka koysak paylaşım rekorları kıracak cinsten bir diyalog. Evet biz kaıdnlar aynen böyleyiz işte. Uzun süre yolunda giderse bir şeyler ille kötü bir şey ararız. yok canım bu adam bu kadar iyi olamaz:1:

Bir erkeğin aldatma potansiyeli var mı yok mu test ederiz test sonucumuz hep var çıkar. Ayrılma aşamalarına geliriz. Ama gerçekten aldatılınca da affetmeye bahane ararız. Az önce okuduğum konuyla üst üste gelince çok hoş oldu ya.

Ben burayı çok seviyorum :1::kkk:

Back