İstemiyorsa yapacak bişey yok.merhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz
Kaç yasindasiniz? Askere gitti mi? İşi gücü, parası var mı birikmiş? Yanlış anlamayın evlilik gün geçtikçe zor bir kurum. Dugunuydu, eviydi esyasiydi erkekler kadınlardan daha çok dusunuyor bunlarimerhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz
İstemiyorsa yapacak bişey yok.
merhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz
Ayrıl, ayrılma diyemem. İlişkinizin atmosferi ne bilmiyorum. Erkek arkadaşınızın mantıklı sebepleri varsa bekleyin derim. Yani ekonomik sebepleri olabilir başka sebepleri de olabilir. Ama ilişkinize güvenmiyorsa o başka bi durum işte. Nedenini siz bileceksiniz.ayrılayım mı
İstemiyorsa neden zorluyorsunuz. Ayrılalım mı demişsiniz evlenmek istemedi diye mi ayrılacaksınız garip yani. Hazır hissetmiyordur kendini maddi maneviama but
ama en azından benimle konuşup anlatsa daha iyi olmaz mı durumunuBiz tanıştığımız 2-3 ayda evlenmeye karar verdik. Evlenmek için gerekli maddi olgunluğa ulaşmamız 5 seneyi buldu. Belki de maddi olarak hazır değildir.
Belki de çekiniyordur. Bence zorlamayınama en azından benimle konuşup anlatsa daha iyi olmaz mı durumunu
SİZ aranızda konuşamıyor musunuz? Anlatması gerekmez bir ev için ne gerekir düşünemiyor Musunuz? Yaşınız kaç önce ordan yola çıkarak düşününama en azından benimle konuşup anlatsa daha iyi olmaz mı durumunu
Demekki o kendini hazır hissetmiyor olabilir maddi açıdan mi öyle diyor acabamerhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?