Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem Ve Eşim :( Yorumlarınıza dertleşmeye çok ihtiyacım var..
seninde hayatinin olacagini annene söyle ilerde pisman olur olmadi doktora götür benim teyzem var anneanem engel olduu hep kimseyi begenmedi sonunda ne dedi sen gidersen biz yanliz kaliriz kizim dedi anneannem dedem öldü teyzem yanliz simdi bin pismannnn keske yurdum vuvam cocuklarim olsaydi diyorrr
Aslında sen elinden gelenin de fazlasını yapmışsın.. Ama annenin mantığı "evlenmesinler ömrüm boyunca yanımda kalsınlar ki yalnız kalmıyım" olduktan sonra onu yola getiremezsin.. Bana göre bir psikolojik desteğe ihtiyacı var.. Allah yardımcın olsun..
seninde hayatinin olacagini annene söyle ilerde pisman olur olmadi doktora götür benim teyzem var anneanem engel olduu hep kimseyi begenmedi sonunda ne dedi sen gidersen biz yanliz kaliriz kizim dedi anneannem dedem öldü teyzem yanliz simdi bin pismannnn keske yurdum vuvam cocuklarim olsaydi diyorrr