Arkadaşlar benim 4 senelik bir ilişkim var. Başlangıçta etkilenerek aşık olarak başlamadım bunalımlı bir dönemdeydim ve kendimi zorladım açıkçası sevmek için. Sonra karşımda ki insan iyi ve bana değer veren biri olunca ona zamanla alıştım. Onunla evlenmeyi hüç düşünmüyordum hep bir gün ayrılıcam diyordum ama bir türlü olmadı zamanla alıştım sevmeye başladım şefkat duyuyorum ona. Ama elektrk aşk falan yol. Evlenmek konusunda tereddütteyim. Çok iyi anlaşıyoruz her şeyden önce iyi arkadaşız birbirimizle. Ama mutlu olurmuyum onunla evlensem görüşlerinize ihtiyacım var.
aşık olacağın birinin karşına çıkacağını beklersen yada daha iyisini bulurum diye beklersen daha çok beklersin. bir bakmışsın ömrün gelip geçmiş ve sen evde kalmışsın..
4 senedir karşına çıkmamış, onu geçtim 26 senedir karşına çıkmamış, şimdi mi çıkacak, hadi diyelim kısmetli birisin 30 yaşında çıktı biri karşına senin heyecanlandıran biri aşık oldun. peki aşkın mutluluk getireceği kesin mi??
ölümlü dünyada yaşıyoruz, hayat gelip geçici ve daha iyisini bulacam diye anca ömürden çalarsın. üstelik aşk dediğin şey insanın çocukluğunda hayal dünyadası yarattığı pembe masal.. aşk dediğin 3 bilemedin 5 yıl sürer. güzellik desen gelip geçici, yaşlandıkça, cildin kırışır, dişlerin çürür, ...
bence bir evliliği ayakta tutan şey anlaşmak başka hiç bir şey değil... ama sen bu kafa yapısıyla mutlu olamazsın kafanda hep bir acaba kalacak bunuda bilesin