erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

Kıskanmakta haklısın.. ben hiç gelemem öyle şeylere. Benim erkek arkadaşım kız arkadaşlarımla mesafeli olmalı.. bu samimiyet tehlikeli

Bence bir masada erkek arkadaşınızla arkadaşınızın koyu bir sohbete dalıp da sizi dışlaması düşüncesizlik olmuş. Ortak bir yönleri olabilir ama o kadar samimiyet de fazla. En azından sizi de konuya dahil edebilirlerdi. Erkek arkadaşınızın da seni eve bırakayim yok falanca evde kal diye ısrari da yersiz olmuş. Bence hem bayan arkadaşınıza hem de erkek arkadaşınıza bir sohbet esnasında rahatsız olduğünuzu aktarın ne olacak ki.

İnşaat Mühendisi bir adam proje için mimar arayışında ve senin arkadaşından iyi bir mimar tavsiyesi mi alacakmis?? O kadar saçma ki..
Özlem adında bir komşum var muhasebeci kendisi. En yakın arkadaşının nişanlısiyla is sebebiyle gorusmelerinden sonra evlenmişler. Yani arkadaşının nişanlısiyla sözde aşık olmuşlar evlenmiş ler. Dikkat et bence.

ne kadar ağır birşey ya. allah kimsenin başına vermesin.

evet 1 ay sonra istedi ama, ben buluştuğumuz akşam o kadar işkillendim ve rahatsız oldum ki delirdim kendikendime. NUmarayı 1 yıl sonra bile istese çıldırırdım.. Tuz biber oldu üstüne.. Karaktersiz herif. Dünde rüyamda gördüm zaten. Rüyamda da başka bir kız arkadasıma yakın davranıyordu ..iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…