erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değil. en çok sinir olduğum ise gelip burada bunu söylemesi, utanmadan, pişkince, çekinmeden söyleyebilmesi!

Arkadaşım fazla alkol alma, yazdıklarından çok içmediğini ama sık kullandığını düşündüm. Gerçekten cildin ve sağlığın etkilenecek ve zamanla bunu anlayacaksın. Yorgunluk, bıkkınlık ve depresyonu yanında getirir alkol. Zamanında kullandım oradan biliyorum. Alkol depresyonu ve psikolojik rahatsızlıkları yanında getiriyor. Psikolojin zaten sağlam değilse toparlaman zaman alıyor. Özellikle kadınlar için alkol çok çok zararlı, sigara gibi her şeyi etkiliyor ama daha kötü etkiliyorç zamanla karaciğerin yorulacak ve sivilceler hatta deri altında iri kabarmalar olabilecektir. Alkolü bıraktım cildim kendine gelmişti. Özel günlerde ve ille içeceksen ara sıra nadir iç. Canım ne zman alkol çekse bi soda açtım, kendime çay yaptım ve alkole olan sempatimi atlattım. Şimdi evde bira ve şarap var eşim çok çok nadir içmek için almıştı. Aldığı gibi de duruyor o da içemiyor, istese bile vücudu artık istemiyor. Sağlığına zarar.
Erkek arkadaşını da salla gitsin, hepsinin mutlaka bir bahanesi oluyor

İyide adam seviyorsa başkasını gözü görmez ..o adam sizi sevmemiş ki ..arkadasın da alçaklık yapmış ..ama o kadın olmasa başkası olucaktı ..yani uzak tut diyorsun da adamı uzak da tutsa yapıcağı varsa yapar ...
Konu sahibi bende hoşlanmadım sevgilinin tavrından ..senin kendi başına gitmene izin veriyor o kızın niye vermiyor ayrıca resmen bahane uyduruyor onun telini almak için ..ne tesadüf onla tanıştıktan sonra mimar ihtiyacı olmuş ..mimar dolu ortalık ya ..bıraksın ..arkadaşının tavrı nasıldı ?

Mimar arkadaşınızın numarasını verin ve erkek arkadaşınıza rahatsızlığınızı hiç hissettirmeyin uzaktan takipte olun ikisinden birisi hata yaparsa gerçekleri erkenden görmüş olursunuz yapmazlarsa da içiniz rahat olur, ikisine de hiçbir şey hissettirmeyin ama

Hareketleri yaptıkları hiç normalde değil. Ne tesadufki mimar alacaklarmis. Numarasini istiyor sizden açık açık flört edecek..sizi sevdiğini pek hissedemedim açıkçası pek güvenmeyin bu adama

Son durum ne ? Bittimi öylece.

Son durum ne ? Bittimi öylece.
aynen öylece bitti :/ .
Tüm yazdıklarıma karşılık ' ben sana değer vermesem sinemaya gitmem, her hafta görüşmem,tiyatro için bilet aldım, haftasonu Şirinceye gidelim diyecektim hatta sırf merak ediyosun diye' yazmış.. Bende 'dalga mı geçiyosun benle' dedim. Oda 'hayır özledim ben seni ' dedi. ' sinema tiyatro ne alaka ne diyosun sen , ben sana ne kadar ciddi birşey söyledim farkındamısın, yazma en iyisi bi daha bana' dedim. Ciddende yazmadı..Pazar gününden beri .. orada kaldı ve bitti. Sanırım hayırlıda oldu.. bilmiyorum..

yakın arkadasıma bu şekilde yazma ihtimali gururumu yerlebir eder ya.. çok üzülürüm. ve kötü hissederim. ben bunu göze alamadım..vermedim..hatta herşey bitti artık konuşmuyoruz ama içim içimi yiyo kendiliğinden bi şekilde bulurda yazarmı ona diye...bitsin gitsin napıyosa yapsın. ama benim tanıştırdığım arkadasımla değil...Ben şuan da ikisini birden silerim.. hatta onu sildim bile.. arkadasımı da silerim, muhteşem bir yeri yok hayatımda..ama böyle birşey başıma gelmesin ya

Hareketleri yaptıkları hiç normalde değil. Ne tesadufki mimar alacaklarmis. Numarasini istiyor sizden açık açık flört edecek..sizi sevdiğini pek hissedemedim açıkçası pek güvenmeyin bu adama
evet cidden, çok alenen ortada durum. ve buna nasıl yüz buldu terbiyesiz bilmiyorum. nasıl cesaret edebilir buna. ne bekliyodu ki. benim koşa koşa numarayı vereceğimi mi. hadi ben numarayı verdim, arkadasım koşa koşa ona mı gidecek....32 yaşında adamdan bahsediyoruz. lise çağında değilki, onunla çık ondan ayrıl, böyle oyunlara gir........bide benim ona söylediklerimi o bana söylese yanlış anladı diye utancımdan yerin dibine girip ona istediği kadar açıklama yapardım. bide o öyle yapmadı.

arkadasım, onunla çok muhabbet etmeye çalıştığı için ve muhtemelen benim rahatsız olduğumu yada olacağımı farkettiği için biraz koptu ortamdan telefonuyla falan ilgilenmeye başladı, kesik cevaplar vermeye başladı, konuyu kendinden döndürdü bi süreden sonra. ama işte oda telefonunu eline alır almaz benimki kızın eline vurdu 'bırak kız telefonla oynamayı masayla ilgilen sohbet ediyoruz' diye..yinede çok girmedi muhabbete. benimle konuşmaya calıştı arkadasım.. onda birşey sezmedim hiç..bide erken kalktı zaten. benimkinin 'benim evde kalın siz kızlar, ben annemlere giderim' teklifini ısrarla reddetti..Arkadasımdan yana hiçbirşey görmedim ya. Beni adam rahatsız etti hemde çoookkkkk..o gün kalp çarpıntımdan sinirden uyuyamamıştım..ama baktım üstüne 1 ay hiç konusu geçmedi biz normal ayarda devam ettik. açmadım ağzımı hiç... ta ki geçen hafta arkadaşımın numarasını iş bahanesiyle benden isteyene kadar. çıldırdım resmen

Arkadaşınız da rahatsız olmuş ki ters davranmış. Siz de ayrıldınız. İçiniz rahat olsun. Arkadaşınızı bulup yazsa bile onun yüz vereceğini sanmıyorum. Öyle bişey olsa baştan rahatsız olmazdı. Kalkıp gitmezdi.

Sevgiline guvenme.
Buyuk ihtimal seni sevmiyor, vakit geciriyor.
Gozu disarda.

Sevgilinin niyeti bozuksa önünü alsan nolacak ki? Ondan uzaklaştırırsın başkası çıkar,bence sana karşı duygusu yok,hiç entrikalarla uğraşma yol ver gitsin..

Bence agirligini koy.bu durumdan rahatsiz oldugunu tavirlarinin hos olmadigini soyle.ama arkadasini kiskandigini belli etme.rahat taviarinin seni rahatsiz ettigini soyle.incindigini soyle.bir sure bekle.arkadas ortaminda hareketlerini kolla yine.baktin ayni demistim sana ama olmayacak gakiba.birbirimize gore degiliz de.sonra ne halt yerse yesin.alengirli islerw hic girme.yok ondan uzak tutmakmis falanmis filanmis.onu bulacak olsa her turlu bukur.canini da sıkm.buyuk dusun buyuk davran.once kendini dusun.

Kendini aklama çabası olmamış.
Hayırlısı olsun.

Bence sevgilin senden ayrılıp onla beraber olma düşüncesinde iş ne bahane numarayı kendi için istiyor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…