- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Evet ya oyle bisey soylemisti. Sen soyleyince hatirladim.Oglen yemegi zamani disari cikmisti burda mescit var demisti. Hatta mescitin resmini atmisdi uzaktan. Buda onun yanindaki resmi herhalde. Netten bugun baktim Sultanahmet Mescidinin yaninda arkeoloji muzesi var diye.Sultanahmet mescidinin disi boylemi?Müze değil orası cami cami
Ozel nedenlerden dolayi sms-lesemezdim.o yuzden.Neden numara filan almadınız şu 2 ayda ?
Üzüntünüzün samimiyetine inanıyorum ama sakin olun bence. Telefon hiçbir nedenle 1 hafta toplanmaz. Mümkün değil.Konu fake diyenler varya. Keske suanki gozumden akan yaslari gorseydiniz. Fake mi degilmi anlardiniz.Inananlarin cani sagoslun.
Ben size guvendim. Ozelden yazdim. Boyle yapmayin lutden.Açılın hanımlar ben arkeologum
Bu camiaya hakimim az çok, merak ettim sevgilinizin adını.
Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum üzülerek, siz çok fazla kötü senaryo yazmış ve kendinizi yıpratmışsınız ama sevgiliniz buna değecek bir insan değil gibi görünüyor.
Vakit geçirmek için. Dalga geçmek için. Boş vakti çoktur. Canı sıkılmıştır. Fotoğraf atmak gerçekten senin için sevgi gösterisi mi? Ki gerçekten ailesinin fotoğrafı mı o bile belli değil.Anlamadim ne safligi. Sevgili olduk. Illa ayni ulkede yasamamiz mi gerekiyor. Gotuntulu hergun konusuyorduk. Gun boyu yuz kere mesajlasiyorduk. Bi keresinde kizdim,gidiyorum dedim nasil uzuldugunu ben gordum. Beni terketmek istese ne anne babasinin kardesinin dedesinin resimlerini atar ne butun gunu benimle konusardi,ben gidiyorum deyince de ne halin varsa gor derdi. Butun gunu beni sevmeyen benimle niye konussunki.
Telefonu toplayacakları akıllarına gelmemiş ondanNeden numara filan almadınız şu 2 ayda ?
İş yerinde olduğu için gizli yazmıyodur o da neyse. Bence seninkini müfettişi(!) yakalamış.Benimle butun gunu mesajlasan biri aniden beni niye terketsin. Her gun her dakika konusuyorduk. Is yerinden bile durmadan gizlice yaziyordu,oysaki yasak. Evet oyle biri ortadan kaybolduysa basina bir is gelmis olamazmi?
O zaman basina bisey geldi (((((((Üzüntünüzün samimiyetine inanıyorum ama sakin olun bence. Telefon hiçbir nedenle 1 hafta toplanmaz. Mümkün değil.
Bir tek görevden alınan birkaç arkadaşın telefonunu almışlardı inceleme için. Öyle bir durum olsa da size haber vereyim, uygulamayı sileyim diye düşünecek vakti olmaz.
Bu süreçte numara alıp verme konusu hiç mi yaşamadınız?
Oda aklima geldi ama sirf onun icin hesabi kapatti yakalayamazkiİş yerinde olduğu için gizli yazmıyodur o da neyse. Bence seninkini müfettişi(!) yakalamış.
Türkiyedeki camilerin yüzde 90ı böyle görünüyor dışarıdan zaten. Daha spesifik bir kadraj olsa belki bilen çıkar ama bu fotoğrafla hiç sanmıyorum.Evet ya oyle bisey soylemisti. Sen soyleyince hatirladim.Oglen yemegi zamani disari cikmisti burda mescit var demisti. Hatta mescitin resmini atmisdi uzaktan. Buda onun yanindaki resmi herhalde. Netten bugun baktim Sultanahmet Mescidinin yaninda arkeoloji muzesi var diye.Sultanahmet mescidinin disi boylemi?
Al işte, valla boş yere kendini üzüyorsun. Sakin ol olur mu? Yaşın benden büyük, akıl vermek gibi olmasın ama bir de burada yazan arkadaşların söylediklerinin gerçek olabileceğini düşün. İlla başına kötü bir şey geldi düşüncesine odaklanma.O zaman basina bisey geldi (((((((
Bana bir kac gun once soyledi,askim iste dedi kodular dolaniyor telefonlari toplayacaklar diye. Hatta numarasi is yerinin verdiyi numara. Ben kendi ozel nedenlerimden dolayi numarasina yazamam o yuzden istemedim.Telefonunu bir gune geri verirler diye dusundum. Belkide verdiler de onun basina bi is geldi.Üzüntünüzün samimiyetine inanıyorum ama sakin olun bence. Telefon hiçbir nedenle 1 hafta toplanmaz. Mümkün değil.
Bir tek görevden alınan birkaç arkadaşın telefonunu almışlardı inceleme için. Öyle bir durum olsa da size haber vereyim, uygulamayı sileyim diye düşünecek vakti olmaz.
Bu süreçte numara alıp verme konusu hiç mi yaşamadınız?
Peki bu muzenin yaninda cami. Butun camilerin yaninda muze yoktur herhalde. Oyle bulamazmiyiz?Türkiyedeki camilerin yüzde 90ı böyle görünüyor dışarıdan zaten. Daha spesifik bir kadraj olsa belki bilen çıkar ama bu fotoğrafla hiç sanmıyorum.
Ya dusunduyum gibiyse? Keske beni terketmis olsa ama iyi olsa. Niye bana guvenmiyirsunuz, cocuk degilim 2 ay her gun binlerce kez konusan benim onunla terketmez biliyorum.Al işte, valla boş yere kendini üzüyorsun. Sakin ol olur mu? Yaşın benden büyük, akıl vermek gibi olmasın ama bir de burada yazan arkadaşların söylediklerinin gerçek olabileceğini düşün. İlla başına kötü bir şey geldi düşüncesine odaklanma.
Devlet müzesi ise eğer size özelden dediğim şeyi yapabilirsiniz. Çok fazla seçenek yok çünkü.Peki bu muzenin yaninda cami. Butun camilerin yaninda muze yoktur herhalde. Oyle bulamazmiyiz?
Adını soyadını ailesinden birilerinin adlarını biliyormusunuz iletişim bilgileri instagram face ordan ulaşın o zaman sizinki körü körüne samanlıkta iğne aramak gibi bişeyBana bir kac gun once soyledi,askim iste dedi kodular dolaniyor telefonlari toplayacaklar diye. Hatta numarasi is yerinin verdiyi numara. Ben kendi ozel nedenlerimden dolayi numarasina yazamam o yuzden istemedim.Telefonunu bir gune geri verirler diye dusundum. Belkide verdiler de onun basina bi is geldi.
Ya ben yapı itibariyle çat çat konuşabilen biri değilim karşımdaki üzülmesin diye de kendine gel arkadaşım. Üzülmeni istemiyorum ama kendine gel.Ya dusunduyum gibiyse? Keske beni terketmis olsa ama iyi olsa. Niye bana guvenmiyirsunuz, cocuk degilim 2 ay her gun binlerce kez konusan benim onunla terketmez biliyorum.
Hepsini biliyorum. Ama sosyal medya kullanmaz ne kendisi ne kardesi. Benim icin hesap acmisti onuda mufettis alicak diye telefonunu kapatti.Adını soyadını ailesinden birilerinin adlarını biliyormusunuz iletişim bilgileri instagram face ordan ulaşın o zaman sizinki körü körüne samanlıkta iğne aramak gibi bişey
+++ Aynı şeyleri düşünüyorumAy cidden kandırılmışsın çok üzgünüm .2-3 gün sonra çıkar sana yazar şu kadar paraya ihtiyacım var şöyle bir olay oldu diye , sakın yollama