erkek arkadasimi anlayamiyorum :(

summeyye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
3
0
34
biri ile tanistim, bana hep sevgili gibi ilgi gosterdi, hoslandigini acik soyedi, ve bende ayni sekilde ona karsi hislerimi saklamadan acik soyledim, ama sonrasi benimle sevgili olamicagini, sevgili olursa ciddi sekilde evlilige gitcegini, ama onun su an evlenme niyeti olmadigini, ona ayak bagi olcagimi, planlarini bozcagimi aciktan aciga soyledi, bunlari duyunca cok uzuldum, ama ona dedim ki, hic bir zaman planlarini bozmamki ne maddi durumdan ne manevi durumdan, hem zaten seninle hemen evlenelim diye bir sey dedimi, kendi kendine sacmaliyorsun dedim, ama bu soyledigi laflari canimi acitti gercekten, bende fazla uzatmak istemedim, madem oyle ne sevgili ne evlilik dusuncen yoksa, herkes kendi yoluna devam etmek daha iyisi,bundan sonra beni de arama, ne ben seni ararim, allaha emanet ol dedim, once tamam hoscakal dedi, sonra sabaha karsi yanima gelmis, benim belki farkli biri oldugumu, ona zaman vermesini ve sevgili olarak birbirimizi daha yakindan tanimamizi istedi, bende peki tamam dedim, iliskimiz kac aydir cok guzel gidiyor, ondan cok memnunum, sevgisini lafla degil icraatla gosteryor. ince dusunceli, hic bir konuda uzmuyor.
su anki sevgilimden once iki defa nisanlandim, ama ilk nisanlim evli cikti,yurtdisinda evlenmis, bu nedenle ayrildim, ikincisi ise maddi durumdan kullanarak kacti gitmisti, ama yinede hic bir zaman gercek sevgiden umudumu yitirmemistim, allahin verdigi daha hayirli gunler vardir diye.
ama 28 yasa geldim, ailem artik evlilik baskisi yapmaya basladi, erkek arkadasiminda ailesi ayni sekilde ona baski yapiyor, madem guzel anlasiyoruz, mutluyuz evlilik icin baska sebebe neden yok, maddi durumdan her ikimizde calisyoruz, gelirimiz cok iyi, hem benim oyle hersey bi anda olsun diye dusuncem yok. ama erkek arkadasim hala evlilik istemedigini yine planlarinin evlilik yuzunden bozulcagini dusunyor, bende hemen evlenelim diye dusunmuyorum, ama iliskimizin bir son asamasinin olup olmadigini bilmek istiyorum, kendim direk sorup sanki skistirmis gibi his vermek istemiyorum, eger madem evlenme niyeti yok ise devam etmek beni daha cok uzer diye dusunyom, kafam cok karisik...

Himmm,adam eglence istiyor demek ki...sizde 18 yasinda degilsiniz niyeti ciddi degilse zamaninizi neden bosa harcayasiniz ki?
Maddi acidan zorluk olsa anlarim da bu baska bir sey. Bence acik acik konusun eger sizi seviyorsa birakmayacak iliskiyi resmiyete dönüştürecektir. Sayet sevmiyorsa sizi kaybetmeyi göze alabilecektir.
3-5 sene bekleyemezsiniz ya beyin keyfinin gelmesini...

cnm evlılıkten korkuyor olabilir erkek arkadasın.. cok normal.. ama hep sevgılı olarak nerye kaadar devam edıceksınız.. agzını ara sıra yoklaman lazm.. belki evlılıkle ılgılı dusunceleri degısır. heleki eger evlenen arkadasları varsa yalnız kalıcaktır ve evlılıgı dusunmeye baslıyacaktır

evet bende onu diyorum hep sevgili olarak nereye kadar, yasimizda kucuk degil, etrafida evlenmeyen bi tek o var, diger hepsi evlendi, ztn arkadaslari benimle bu kadar uzun sure iliskiyi devam etmesine bile sasiryor, biz bunu asla birini sevemez, baglanamaz diyorduk diye. ne yalan soyleyim bununla evlenmek isterim gercekten, anlamiyorum hayat zaten yeterince zor, neden daha zorlastiryor, ben bir bayan olarak o kadar korkmuyorum, zorluklardan skintilardan, plan dese ayni meslegi yapiyoruz, ayni sirkette olmasak bile, anlayisikli gosterip destek olurdum hatta hayallerine kavusmak icin, vallah kendimi cok ezik gibi gormeye basladim. bilmiyorum. bu arada yorumun icin tsk ederim.

Acık acık konusun
kaç ay geçti diyorsunuz e yasınızda 28 evlenme düşüncesi yoksa ayrılın biran önce, uzamasının bir anlamı yok

yaşınız olmuş 28..evlenme çağı gelmiş..eğer bu adamla devam edersem bakmışsın yaş olmuş 40..ertelemenin bir anlamı yok..evliliği düşünmüyorsa yol verin gitsin..belki başka kısmetin önüne geçmemiş olur..

Ama adam en başından henüz evlenmek istemediğini net bir bi imde söylemiş. Sizin evlilik gibi bir düşünceniz vardıysa neden kabul ettiniz sevgili olmayı?

Aklı başında hiç kimse yaşım geldi diyeevlenmez. Kendini hazır hissettiğinde evlenir. Büyüklerin baskı yapması da çok saçma gelmiştir bana oldum olası.

Madem evlilik dusuncesi yok yol ver gitsin..
Bosuna guzel vaktini boyle biriyle harcama, beliki adam degismicek yillar gecsede...

Ben olsam
Seninle bir ilişki yaşamak hayata dair planlarımı bozuyor
Bırak evliliği sevgili olmak bile bana uymuyor. Belki ilerde düşünürüm en iyisi ayrılmak diyerek bir kumar oynardım
Belki onun oyununun kurallarına göre oynarsanız etki edebilir
Eğer blöfü yemezse ve tmm ayrılalım derse zaten adam sizinle hali hazırda da evlenmiyor kaybedecek çok fazla bir şeyiniz olmaz

çok bencilmiş...
hiç gelemem öylesine...

Adam açık açık söylemiş evlilik istemediğini sizde tamam demişsiniz..
Daha birkaç ay geçmiş üstünden ve sormak istiyorum diyorsunuz..
Neyi sorcaksınız ki isteksizliğinin üstünden 2-3 sene değil altı üstü bir kaç ay geçmiş..

adam size evlenme isteginin olmadigini acik ve net bi sekilde daha basinda soylemis, siz de bunu kabul edip sevgili olmussunuz.
sizi evlenme vaadiyle kandirmamis yani.
evet suan sevgilisiniz ama demek ki hala ayni sekilde dusunuyor.
eger bu durum sizin cok caninizi sikiyorsa, ona yakin bir zamanda evlilik planlari yapmadiginiz takdirde iliskiyi sonlandirmak istediginizi soyleyin.
eger tamam bitirelim derse, zaten sizinle hicbir zaman evlenme gibi bir niyeti yoktur. sirf evlenmemek icin sizi kaybetmeyi goze alan biriyle de vakit kaybetmemis olursunuz.
yok eger ilk asamadaki gibi sen yoluma ben yoluma diyip resti cektiginizde evlenmeye razi olursa da sizi gercekten sevdigini ve kaybetmek istemedigini anlarsiniz.
ama sonucta iliskinizin gelecegi acisindan onu bu teste tabi tutmaniz gerek gibi gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…