- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
-
- Konu Sahibi kurabiye95
Niye sizi sevmeyen ve arzularınıza saygı duymayan hayvan adamdan soğumadınız? Bu adam herkese böyle olur çünkü kadınları şişme bebek gibi görüyor.Yüzyüze geldiğimizde denicem. Umarım anlayış gösterir ve bundan vazgeçer seksten soğudum gerçekten.
İlişkiyi olayın akabinde bitirdim zaten, yukarıda da belirttiğim üzere. Soğuyup soğumamamın bi önemi yok gereken aksiyon alındı, yol verildi.Niye sizi sevmeyen ve arzularınıza saygı duymayan hayvan adamdan soğumadınız? Bu adam herkese böyle olur çünkü kadınları şişme bebek gibi görüyor.
İnşallah daha iyisini bulursunİlişkiyi olayın akabinde bitirdim zaten, yukarıda da belirttiğim üzere. Soğuyup soğumamamın bi önemi yok gereken aksiyon alındı, yol verildi.
Kendine saygisi olmayan bir üye daha...İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Nasıl bir tepki verdi?İlişkiyi olayın akabinde bitirdim zaten, yukarıda da belirttiğim üzere. Soğuyup soğumamamın bi önemi yok gereken aksiyon alındı, yol verildi.
Dunyadaki tek erkek o mu?neden bu israrinizDoğru canlanmış, normal hayatta da nezaketten uzak söylemleri var. Kaba bir insan.
AY RILMerhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Bi insanın kendine saygısını böyle bir konu başlığından anlayamazsınız, beni yargılayıp değerlendirebilmek için konu karakter arkaplan vb detaylara ihtiyacınız var bunları da bilmediğiniz için “saygı” konusuna girmemenizi rica ederim. Kaldı ki ilişkiyi bu başlığı açtıktan hemen sonra bitirdiğimi güncel yorum olarak geçtiğimiz günlerde belirttim.Kendine saygisi olmayan bir üye daha...
Bunu diyecek adam nasil eşiğinizden atlıyor?
Ayrilmamak için motivasyonunuz nedir?
Ayrılmak istediğimi söyledim bi gerekçe belirtmeden dümdüz. Şaşırdı, nedenini sordu, konuşalım neyse problem düzeltelim dedi ama bu cinsellikteki durum düzelebilcek bi şey gibideğil psikolojik bi durum gibi geldiği için uZatmadım hiçbir şey de söylemedim sebep sunmadım bitirdim. İlişkide normal biriydi ama cinsellikte korkunç bi hal oluyordu, düzelemezdi.Nasıl bir tepki verdi?
Bitirdim, başlığı açtıktan 2 gün sonraAY RIL
Konu başlığından anlamadim, konu içeriğinden anladim zaten. En özel paylaşım, en özel eylem yani seks sırasındaki hayvani tavrından rahatsızlığınızı dile getireceğinizde, kes lan diyebilecek biriyle iliskiye devam etmenin tamamen kendine saygi ile alakasi var. Hemen ayrılmışsınız, buna çok sevindim. kendinize saygınız oldugunu gostermissiniz.Bi insanın kendine saygısını böyle bir konu başlığından anlayamazsınız, beni yargılayıp değerlendirebilmek için konu karakter arkaplan vb detaylara ihtiyacınız var bunları da bilmediğiniz için “saygı” konusuna girmemenizi rica ederim. Kaldı ki ilişkiyi bu başlığı açtıktan hemen sonra bitirdiğimi güncel yorum olarak geçtiğimiz günlerde belirttim.
Seks mutluluk rahatlamak için yapılan bir aktivite ayrılın o insandan. Yapacağın en mantıklı şey bu...Merhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
İlk postunda istediğin zaman değişiklik yapabiliyorsun. Altına ayrıldığına dair güncelleme yazBi insanın kendine saygısını böyle bir konu başlığından anlayamazsınız, beni yargılayıp değerlendirebilmek için konu karakter arkaplan vb detaylara ihtiyacınız var bunları da bilmediğiniz için “saygı” konusuna girmemenizi rica ederim. Kaldı ki ilişkiyi bu başlığı açtıktan hemen sonra bitirdiğimi güncel yorum olarak geçtiğimiz günlerde belirttim.
Seni kullaniyor…sana saygisida yok sevgisideİnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.