Erkek arkadaşıma söyleyemiyorum

Duygusal bir ilişki değil sanki aranızdaki. Seven erkek kadına o gözle bakmaz diyenlerden değilim, sevginin temelini cinsellik oluşturur bence. Ama size o kadar sert davranması böyle düşünmeme neden oldu.

Yüzyüze geldiğimizde denicem. Umarım anlayış gösterir ve bundan vazgeçer seksten soğudum gerçekten.
Niye sizi sevmeyen ve arzularınıza saygı duymayan hayvan adamdan soğumadınız? Bu adam herkese böyle olur çünkü kadınları şişme bebek gibi görüyor.

Niye sizi sevmeyen ve arzularınıza saygı duymayan hayvan adamdan soğumadınız? Bu adam herkese böyle olur çünkü kadınları şişme bebek gibi görüyor.
İlişkiyi olayın akabinde bitirdim zaten, yukarıda da belirttiğim üzere. Soğuyup soğumamamın bi önemi yok gereken aksiyon alındı, yol verildi.

Bu davranışlarından zevk almadığını aksine canın yandığını söylemelisin. Sakin olmasını ve yumuşak davranmasını kırıcı olmayacak bir şekilde rica et

AY RIL

Kendine saygisi olmayan bir üye daha...
Bunu diyecek adam nasil eşiğinizden atlıyor?
Ayrilmamak için motivasyonunuz nedir?
Bi insanın kendine saygısını böyle bir konu başlığından anlayamazsınız, beni yargılayıp değerlendirebilmek için konu karakter arkaplan vb detaylara ihtiyacınız var bunları da bilmediğiniz için “saygı” konusuna girmemenizi rica ederim. Kaldı ki ilişkiyi bu başlığı açtıktan hemen sonra bitirdiğimi güncel yorum olarak geçtiğimiz günlerde belirttim.

Nasıl bir tepki verdi?
Ayrılmak istediğimi söyledim bi gerekçe belirtmeden dümdüz. Şaşırdı, nedenini sordu, konuşalım neyse problem düzeltelim dedi ama bu cinsellikteki durum düzelebilcek bi şey gibideğil psikolojik bi durum gibi geldiği için uZatmadım hiçbir şey de söylemedim sebep sunmadım bitirdim. İlişkide normal biriydi ama cinsellikte korkunç bi hal oluyordu, düzelemezdi.

Konu başlığından anlamadim, konu içeriğinden anladim zaten. En özel paylaşım, en özel eylem yani seks sırasındaki hayvani tavrından rahatsızlığınızı dile getireceğinizde, kes lan diyebilecek biriyle iliskiye devam etmenin tamamen kendine saygi ile alakasi var. Hemen ayrılmışsınız, buna çok sevindim. kendinize saygınız oldugunu gostermissiniz.

Seks mutluluk rahatlamak için yapılan bir aktivite ayrılın o insandan. Yapacağın en mantıklı şey bu...

İlk postunda istediğin zaman değişiklik yapabiliyorsun. Altına ayrıldığına dair güncelleme yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…