- 21 Haziran 2021
- 71
- 34
-
- Konu Sahibi kurabiye95
Kes lan diyecek diye değil, o an etkili bir çözüm olmayacağı için :):)inanın uzman olmaya hiç gerek yok :) karşınızdaki kes lan diyecek diye canınızın yandığını daha belirtemiyorsunuz.Neyse mutluluklar dilerim sizlere, insanların üstünü çizmeyeyim derken, kendi üstünüzü çizdirmeyin de
Fanteziler değişmez ki. Sen söylesen bile bir süre değiştirir kendini sonra da ona sıkıcı gelmeye başlar ilişkiniz. Ten uyumu, fanteziler çok önemli ilişkide. Sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa ilişkinin yürüyeceğini pek zannetmiyorum.Merhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Beklentinin dışında ama bunun fantezi dediği kızı sakatlayacak kadar sert yapıyorsa zevk yerini acıya birakiyorFanteziler değişmez ki. Sen söylesen bile bir süre değiştirir kendini sonra da ona sıkıcı gelmeye başlar ilişkiniz. Ten uyumu, fanteziler çok önemli ilişkide. Sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa ilişkinin yürüyeceğini pek zannetmiyorum.
Fanteziler bambaşka bir dünyadır sayın hemcinsim. Kimi kadın bu tür sertlikleri çok seviyor emin olun. Erkek dominant olsun, boğazımı sıksın ilişki esnasında, ve daha neler neler. Dünyada ne fanteziler var, insanlar neleri seviyor bir bilseniz..Beklentinin dışında ama bunun fantezi dediği kızı sakatlayacak kadar sert yapıyorsa zevk yerini acıya birakiyor
Kız şikayetçi ama sevmiyorFanteziler bambaşka bir dünyadır sayın hemcinsim. Kimi kadın bu tür sertlikleri çok seviyor emin olun. Erkek dominant olsun, boğazımı sıksın ilişki esnasında, ve daha neler neler. Dünyada ne fanteziler var, insanlar neleri seviyor bir bilseniz..
Kendi zevkine odaklanan bu mağara insanını bu zamana kadar sırf bekaretini kaybettiğin için terketmediğne yemin edebilirim ama ıspatlayamam.İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Evet o yüzden bu ilişkinin yürümesinin zor olduğunu söylüyorum bende ona.Kız şikayetçi ama sevmiyor
Niye kendine eziyet ediyorsun. Aranızdaki bu şey bence sevgi değil. İhtiyaç giderme. Ve benim anladığım kusura bakma ama erkek arkadaşın çok kaba bi insanNormal bir zamanda söylediğimde önce tamam diyor sonra ben bu sefer halloldu konu diye düşünüyorum beklemediğim bi anda yine konuyu gündeme getirip “ilişki sert olur ya” diyor yine aynı döngüye giriyoruz. Belki bir de yüzyüze ve ilişki öncesi konuşmak gerek
Aynen katılıyorum sizeKendinize neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki böyle adamlara asla layık değilsiniz normal hayatında da kaba olan biri ile mutlu olunmaz bence ayrıca cinsellik sadece zevk değil duygusallikta içerir sizde bu ikisinden de uzak o zaman sadece ona hizmet etmiş oluyorsunuz bunu yapmayın bence kullandırmayın kendinizi insan sevdiği birine zarar vermez ki
Kaslı ve güçlü biri mi peki?
Neden bu adamla berabersin?İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Psikopat hareketler bunlar ...Merhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Siz kendinize saygı göstermezseniz kimse size göstermez, değer vermez. Nasıl bir ilişki ki bu hoşlanmadığınız şeyi söyleyemiyorsunuz? Çok tuhaf geldi, söyleyin ya da ayrılınMerhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Merhaba, biraz geç oldu yanıt için, giremedim buraya ama teşekkür ederim ilginize ve yönlendirmenize. İlişkiyi bu başlığı açtıktan birkaç gün sonra bitirdim, kendimi gereksiz kasmışım ve onu memnun etmek için hoşlanmadığım şeylerin yaşanmasına sebebiyet biraz ben vermişim. Yorumlar çok yönlendirici oldu benim için tekrar teşekkür ederimYa sen bı kendine gelirmisin. Ne demek sana birşey dediğin zaman kes lan diyecek. Hoduge bak sen. Seni öldürür gibi bir korkun var mı? Hani ayrılırsan falan diye. Bu çocuktan uzak dur kızım valla sonu hayra alamet degil. Allah korusun. Benim gözüm korktu