Erkek arkadaşıma söyleyemiyorum

Kes lan diyecek diye değil, o an etkili bir çözüm olmayacağı için :):)

Kızmayın ama kusucam

Fanteziler değişmez ki. Sen söylesen bile bir süre değiştirir kendini sonra da ona sıkıcı gelmeye başlar ilişkiniz. Ten uyumu, fanteziler çok önemli ilişkide. Sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa ilişkinin yürüyeceğini pek zannetmiyorum.

Beklentinin dışında ama bunun fantezi dediği kızı sakatlayacak kadar sert yapıyorsa zevk yerini acıya birakiyor

Beklentinin dışında ama bunun fantezi dediği kızı sakatlayacak kadar sert yapıyorsa zevk yerini acıya birakiyor
Fanteziler bambaşka bir dünyadır sayın hemcinsim. Kimi kadın bu tür sertlikleri çok seviyor emin olun. Erkek dominant olsun, boğazımı sıksın ilişki esnasında, ve daha neler neler. Dünyada ne fanteziler var, insanlar neleri seviyor bir bilseniz..

Kız şikayetçi ama sevmiyor

Niye kendine eziyet ediyorsun. Aranızdaki bu şey bence sevgi değil. İhtiyaç giderme. Ve benim anladığım kusura bakma ama erkek arkadaşın çok kaba bi insan

Aynen katılıyorum size

Cinsellik yaşadığınız adama her şeyi söyleyebilmelisiniz. Neyden zevk alıp neyden almadığınızı konuşmanız çok normal. Karşılıklı bir paylaşım yapıyorsunuz siz de zevk alacaksınız tabi ki. Sadece kendisini düşünen bencil bir adamla asla birlikte olmam.

İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Neden bu adamla berabersin?
Bana asla bir sevgilim 'kes lan' diyemez, olayın hararetinde bile olsa.
Nasıl izin verirsiniz?
Valla bende my body my Rules kurali var.
Gayet de işliyor hayatımda. İsteklerini bildir hatta ipleri eline al. Ayrıca bir kere yattın diye zevk almadigin bir adamla devam edecek değilsin ya. Sen istemiyorsan kalk,git.

Psikopat hareketler bunlar ...

Siz kendinize saygı göstermezseniz kimse size göstermez, değer vermez. Nasıl bir ilişki ki bu hoşlanmadığınız şeyi söyleyemiyorsunuz? Çok tuhaf geldi, söyleyin ya da ayrılın

Reactions: Z P
Cinsel ilişki sırasında kanamanız olması sert davranması ile ilgili değil. bir hastalık, enfeksiyon belirtisi. Jinekologa görünün.

Reactions: Z P
Ya sen bı kendine gelirmisin. Ne demek sana birşey dediğin zaman kes lan diyecek. Hoduge bak sen. Seni öldürür gibi bir korkun var mı? Hani ayrılırsan falan diye. Bu çocuktan uzak dur kızım valla sonu hayra alamet degil. Allah korusun. Benim gözüm korktu

Merhaba, biraz geç oldu yanıt için, giremedim buraya ama teşekkür ederim ilginize ve yönlendirmenize. İlişkiyi bu başlığı açtıktan birkaç gün sonra bitirdim, kendimi gereksiz kasmışım ve onu memnun etmek için hoşlanmadığım şeylerin yaşanmasına sebebiyet biraz ben vermişim. Yorumlar çok yönlendirici oldu benim için tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…