Erkek arkadaşıma söyleyemiyorum

Hem sert yapıp hem doğru düzgün ön sevişme yaparak beni rahatlatmadığı için ben hazır olmadan başlamış oluyor her şey. Kanamam bu yüzden muhtemelen. Gereğini yapıcam ama.

Tamam ama sadece ilişki esnasında değil normalde de kaba bi insan diyorsunuz uzak durmanız lazım böyle bir insandan ileride daha ciddi sorunlarınız olabilir

Hiç dile getirmemissin ki rahatsız olduğunu adam senin sert sevmediğini telepati yoluyla anlayamayacagina göre konuşmayı dene.

Hiç dile getirmemissin ki rahatsız olduğunu adam senin sert sevmediğini telepati yoluyla anlayamayacagina göre konuşmayı dene.
Hayır dile getirdim, yukarıdaki yanıtlarda da belirtmiştim. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ilk başta tamam diyordu daha sonra konu tekrar gündeme getirip ilişki sert olur ya diyordu.

Hayır dile getirdim, yukarıdaki yanıtlarda da belirtmiştim. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ilk başta tamam diyordu daha sonra konu tekrar gündeme getirip ilişki sert olur ya diyordu.
Birbirinizden beklediğiniz şeyler sizi tatmin etmediği için mutsuz olman olası. Sevişmekten soğudugun gibi Zevk alamadipin için sevgilinden de soguyacaksin zaten Ayrılmak en mantıklısı.

Çok saçma bence çünkü biri izletmis ve bu da onun gibi yapmış badka biride başka bişey izletse bu seferde o izlediği gibi mi yapacak yani onu mu anlatmaya çalışıyor

Ayrılsanıza daha neyi bekliyorsunuz. Her ilişkiden sonra kanamanız oluyor çünkü adam bir yerlerinizi parçalıyor. Hastanelik olmayı mı bekliyorsunuz? Sert seks iyidir hoştur ama iki taraf da zevk alınca. Lütfen kendinize bunu yapmayın yaptırmayın.

Çok saçma bence çünkü biri izletmis ve bu da onun gibi yapmış badka biride başka bişey izletse bu seferde o izlediği gibi mi yapacak yani onu mu anlatmaya çalışıyor
Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Mazoşizm gibi bir şey, biraz bakındım ne kadar doğru bilmiyorum ama içinde biriken öfke ve agresyonu sekse yönelme durumu sanki. İçinde var agresyon.

sizin kendinize saygınız yok ki. O neden saygı duysun ?
Benim kendime saygım olup olmadığını bir başlıkla 3-5 yorumla siz nasıl analizleyebildiniz? Ben insanların üstünü kolay çizmem, içinde sapkın fanteziler olsa dahi bu adamla bir iletişim bir ilişki halindeyim. Anlamaya, hemcinslerimden de yorum almaya çalışıyorum. Ortak kanaati, yorumları değerlendiriyorum. Konuyu öz saygıya getirmenin lüzumu yok, benim kendime duyduğum saygıyı da kimse ölçemez önce işin uzmanı olmanız lazım.

Bugün ne olur ne olmaz diye jinekolojik muayne oldum, çok şükür bi problem görmedi doktor bu kanamalar yüksek ihtimalle benim kasmamdan kaynaklanıyormuş. Bundan zevk almıyorum bu doğru ve zaten yüzyüze konuşup ona göre gereğini yapacağım.

inanın uzman olmaya hiç gerek yok :) karşınızdaki kes lan diyecek diye canınızın yandığını daha belirtemiyorsunuz. Neyse mutluluklar dilerim sizlere, insanların üstünü çizmeyeyim derken, kendi üstünüzü çizdirmeyin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…