- 21 Haziran 2021
- 71
- 34
-
- Konu Sahibi kurabiye95
Öyle demek ki, ben de bugün emin oldum yorumlar ve aydınlatmalar doğrultusunda.Ben duygusal bi iliski kurmadığını düşündüm ne bilim bi erkek deger verdigi kadinin hele boyle bi konuda soyledigine dikkat etmeli yani
Neden konuşmayı denemiyorsunuz cinsellik karşılıklı zevk alırsanız cinsellik olur canınızın yandığını daha nazik davranmasını söyleyinMerhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Ayrilmalisin obje misin senMerhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Sunu diyen insanla zaten beraber olmaniz bile hata.normal hayatinda da aynidir kanimca.bence ayrilin dusunmeye gerek yok.benim gozumde kiro kaba saba bir insan canlandi.İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Doğru canlanmış, normal hayatta da nezaketten uzak söylemleri var. Kaba bir insan.Sunu diyen insanla zaten beraber olmaniz bile hata.normal hayatinda da aynidir kanimca.bence ayrilin dusunmeye gerek yok.benim gozumde kiro kaba saba bir insan canlandi.
Konuşmayı düşündüm ama bi şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Duygusal bi ilişki olmadığına inanıyorum artık, yoksa insan sevdiğinin canı bu kadar yanarken bundan nasıl keyif alır anlamıyorum. Mosmor oldu kalçam üzerine oturamıyorum. İlişki esnasındaki acı hissi cabası.Neden konuşmayı denemiyorsunuz cinsellik karşılıklı zevk alırsanız cinsellik olur canınızın yandığını daha nazik davranmasını söyleyin
O an değil normal zamanda söyleyin. Bir dahakine daha soft olsun ben böyle zevk alamıyorum deyin.İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Neden kendinizi buna layik goruyorsunuz bu kadar degersiz misiniz?Doğru canlanmış, normal hayatta da nezaketten uzak söylemleri var. Kaba bir insan.
Sizi sevmediğini hissedip düşünüyorsaniz böyle bencil düşüncesiz kaba saba biri ile daha fazla surdurmeyin ilişkinizi oncelikleriniz kendiniz olsunKonuşmayı düşündüm ama bi şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Duygusal bi ilişki olmadığına inanıyorum artık, yoksa insan sevdiğinin canı bu kadar yanarken bundan nasıl keyif alır anlamıyorum. Mosmor oldu kalçam üzerine oturamıyorum. İlişki esnasındaki acı hissi cabası.
Bana kaba gelen hareketleri ona normal geliyor, ben temelde de ince düşünen, nezakete önem veren bi insanım cinsellikte de bu yansıyor. Zaten gerçekten sevse böyle sert olur muydu sanmıyorumKendinize neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki böyle adamlara asla layık değilsiniz normal hayatında da kaba olan biri ile mutlu olunmaz bence ayrıca cinsellik sadece zevk değil duygusallikta içerir sizde bu ikisinden de uzak o zaman sadece ona hizmet etmiş oluyorsunuz bunu yapmayın bence kullandırmayın kendinizi insan sevdiği birine zarar vermez ki
Sevişirken sadece kendini düşünüp, hayvani dürtülerine yenik düşen, ve söyleseniz bile anlamayacak olan biriyle sevişmemelisiniz.Merhabalar, benim bi sorunum var. Erkek arkadaşım cinsel ilişki esnasında inanılmaz sert davranıyor. Sanırsınız yapılan şey seks değil de daha çok benim dayak yiyişim. Kalçamda mesela çok ciddi morluklar oluşuyor, 1 sene önce bekaretimi kaybetmeme rağmen kanama bile yaşıyorum. Adam o an adeta kendini kaybediyor gibi. Ben hiç zevk alamıyorum ve artık sinirlerim; psikolojim bozulmaya, yıpranmaya başladı. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü anlayışlı biri değil. Tamam, daha sakin olurum diyeceğini hiç sanmıyorum. Odaklandığı şey kendi zevki. Benimse hissettiğim tek şey acı. Napmalıyım?
Böyle diyeceksen kesin ayrılın hem ona zevk yaşatıp hem bunları çekmek zorunda değilsin. Eşimle 5yıllık sevgililik +7yıllık evliyiz ki sevgilikte yapmamış olsak bile birbirimizi o kadar dır biliyoruz azcık kendimi kassam ve hissetse acıdı mı der bırakır, değer veren karsısındakinin canının acımasın dayanamaz canım.İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Size böyle karşılık verecek birisiyle devam etmeyin zaten. Kendinize yazık ediyorsunuz farkında değilsiniz. Çok daha mutlu olmak varken neden bu işkenceyi çekesiniz ki?İnanın o an o kadar kaba o kadar başka bi şeye dönüşüyor ki bu cümleye verebileceği tek yanıt “kes lan” olur.
Farkındayım, doğru söylüyorsunuz.Böyle diyeceksen kesin ayrılın hem ona zevk yaşatıp hem bunları çekmek zorunda değilsin. Eşimle 5yıllık sevgililik +7yıllık evliyiz ki sevgilikte yapmamış olsak bile birbirimizi o kadar dır biliyoruz azcık kendimi kassam ve hissetse acıdı mı der bırakır, değer veren karsısındakinin canının acımasın dayanamaz canım.
Sert olursa git sert sevenini bul ben böyle sevmiyorum de ve uzaklaş ondan, hayvana bak. Pasarını verdiği biri bile bunu yaptırmaz kendine, ilişki sonrası kanamam oluyor ne demek ya. İçine tornavida mı sokuyor adam senin. İzin verme kadınlık da sevgililik de cinsellik de bu değil. Dünyada bir o kalsa yaklaşılmaz. Kimsenin sana zarar vermesine izin vermeNormal bir zamanda söylediğimde önce tamam diyor sonra ben bu sefer halloldu konu diye düşünüyorum beklemediğim bi anda yine konuyu gündeme getirip “ilişki sert olur ya” diyor yine aynı döngüye giriyoruz. Belki bir de yüzyüze ve ilişki öncesi konuşmak gerek