Erkek arkadaşıma nasıl bir hediye almalıyım ?Önerileriniz nelerdir?

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
arkadaşlar biliyorum bu konuda çok sayıda konu açıldı birçoğunu okudum ama hala ne yapacağımı bulamadım aşkımın doğum günü var çok az bir süre kalmasına rağmen ne hediye alacağımı bulamadım kıyafet saat falan aldım erkeklere başka ne alınırki fikri olan paylaşırsa sevinirim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben künye yaptırdım kendim için benim ve aşkımın ismi yazıyor böyle bişiy düşünebilirsin takarsa tabiki

Ben de hala arıyorum:çok üzgünüm:
İki hediye almam lazım birini aldım ama diğerine karar veremedim:1no2:

farklı anlamlar çıkartabilir :)

kız allah seni şaka yapmıştım ben zaten
güzel kalıcı bir parfüm
yada saat olabilir
bunun yanı sıra tuttuğu bir takım varsa onun atkısını yada formasınıda alabilirsin canım..

kız allah seni şaka yapmıştım ben zaten
güzel kalıcı bir parfüm
yada saat olabilir
bunun yanı sıra tuttuğu bir takım varsa onun atkısını yada formasınıda alabilirsin canım..

sağol canım ama saydıklarının hepsi onda var zaten işine yarayacak bir şey olsun istiyorum ama ne bir bulsam ama yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için

Son düzenleme:
sağol canım ama saydıklarının hepsi onda var zaten işine yarayacak bir şey olsun istiyorum ama ne bir bulsam ama yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için

canım ayakkabı olabilir..adidas nike yada conversin çok güzel ayakkabıları var bnce en iyisi ayakkabı hemde herzaman kullanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…