• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma hangisini alayım?

sPatz

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
2.579
1.836
373
kızlar merhaba,

asagidaki parfumleri biliyor musunuz ? erkek arkadaşıma almayı düşünüyorum çilekten,hafif ve fresh kokular sanırım ama koklamadan bilemiyorum tabi. sipariş vermeden önce deneme şansım olmayabilir. fikir verebilen olursa çok sevinirim.zemuszemus

Lanvin oxygene

02851768705.jpg

Escada Sunset Heat

09330636305.jpg

bunların dışında olacak ama bence versus blue jeans tavsiye ederim. Erkek kardeşimde var gidip gidip kokluyorumopuyorumnanaktan

canım sakın koklamadan parfüm almayın.yerimseniben

haklısın eda, ama vaktim yok sevgililer gunune kadar gelmesi lazımdı. ben de bugun sipariş verdim.kaydirigubbakcemile3

internetten yorumları okudum çokca, ve ilkini yani lanvin oxygen'i almaya karar verdim. hatta kendime de aynısının bayan versiyonunu sipariş ettim. :asigim:

sPatz'ım,
geldi mi parfümleriniz? geldiyse tavsiye eder misin? CADIARZU yorum isteriz beğenilip beğenilmediğine dair haberin olsun fındık ezmem zemuszemus

sPatz'ım,
geldi mi parfümleriniz? geldiyse tavsiye eder misin? CADIARZU yorum isteriz beğenilip beğenilmediğine dair haberin olsun fındık ezmem zemuszemus

CikolataM Selalem hala gelmedi parfumlerim:olmaz:

sevgililer gunu hediyesi olacaktı askıma,ama yetistiremedi cilek. napalım öpücükle idare edicek aşkım da:asigim:

parfumlerim simdi geldi...

yorumlarımı yazıyorum: aslında her ikisi de( bay - bayan) güzel kokular.amma velakinnn...üzülerek söylüyorum ki sevgilimin bu kokuyu beğenmiyeceğine yüzde yüz eminim. çok fresh bir koku. o kadar fresh ki bildiğin çam ağacı kokuyor :) bayanı daha iyi, bayılmasam da kendimi iyi hissederek kullanabilirim.

yaptım bir eşeklik, bir mucize olup sevgilimin kokuyu beğenmesini beklicem artık :) demekki neymiş, koklamadan parfüm almıcakmışız bir daha :)

hay allah canım ya :bbo: olsun yine de neyse ki kullanılmayacak gibi değil. sen alırsın o beğenme mi beğenir beğenir merak etme can parem yerimseniben
iyi günlerde kullanın ikiniz de Şeniz

Son düzenleme:
müjdeler olsun şelalem, sefkilim parfümünü çok beğendiiiiii zemuszemus

bir arkadaş jean paul önermiş ama artık çok klasik bir parfüm oldu, mesela başta diesel fuel for life ve ysl higher energy en sevdiğim erkek parfümüdür

kızlar erkek arkadaşıma jean paul almayı düşünüyorum ne tarz bi koku söyleyebilirmisiniz?
gidip koklucam tabiki ama bi fikrim olsun ona göre başka alternatifler düşüneyim.

Gucci By Gucci Pour Homme ideal bence benim erkek arkadaşım çok beğendi internetten sipariş verdim arkadaşımın adresine gönderdim süpriz olarak çok beğendi siparişimde tam vaktinde ulaştı aldığım sitede çok başarılı onlarıda taktir ettim

kızlar ben lacoste'a bitiyorum yolda tanımadığım adamları takip edesim geliyo o koku yüzünden o derece resmen afrodizyak etkisi yapıyo bende :)

Back