Erkek arkadaşıma geçmişteki hatalarımı unutturamıyorum

yagmurssancak_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
5
0
26
Erkek arkadaşımla geçen sene bu sıralar tanıştık ve bir ay sonra birinci yılımız olacak. İlişkimizin ilk üç ayı çok güzel geçti heyecan vardı her şey tazeydi. Zaman geçtikte tartışmalar arttı sebepleri çok küçük şeyler. Genelde tartışmayı çıkaran bendim takıntılı olduğum için onun yaptığı en küçük yanlış hareketi uzatıp tartışma haline getiriyordum farkında olmadan. Erkek arkadaşım da kimsede göstermediği sabrı bende gösterdi onu kıskandırmak için yaptığım bi kaç küçük yalanlarımı yakaladı ve bu süreçte biz çok yıprandık. Onun sınırını aştım. Bi kez ayrılmak istedi sinirlenip sonraki gün sinirleri yatışınca yüz yüze konuştu benimle ayrılmak istemediğini söyledi.Hatalarımın bi kaç aydır farkındayım. Ama bu sefer erkek arkadaşımda bana karşı tahammül kalmadı.Çabuk sinirleniyor bende uzatmamak için altdan alıyorum. Seviyor biliyorum ama eskisi gibi heyecan yok sen benim çizgilerimi aştın o zamanlar diyor bana. Unutalım her şeyi ders olarak görelim diyorum, zamanında yapılan bazı hatalar çözülmeyecek sorunları arkasından getiriyormuş diyor. Şu an çok iyiyiz ama ben o heyecanı saflığı hissedemiyorum bakışları bile değişti sanki.

Erkek arkadaşımla geçen sene bu sıralar tanıştık ve bir ay sonra birinci yılımız olacak. İlişkimizin ilk üç ayı çok güzel geçti heyecan vardı her şey tazeydi. Zaman geçtikte tartışmalar arttı sebepleri çok küçük şeyler. Genelde tartışmayı çıkaran bendim takıntılı olduğum için onun yaptığı en küçük yanlış hareketi uzatıp tartışma haline getiriyordum farkında olmadan. Erkek arkadaşım da kimsede göstermediği sabrı bende gösterdi onu kıskandırmak için yaptığım bi kaç küçük yalanlarımı yakaladı ve bu süreçte biz çok yıprandık. Onun sınırını aştım. Bi kez ayrılmak istedi sinirlenip sonraki gün sinirleri yatışınca yüz yüze konuştu benimle ayrılmak istemediğini söyledi.Hatalarımın bi kaç aydır farkındayım. Ama bu sefer erkek arkadaşımda bana karşı tahammül kalmadı.Çabuk sinirleniyor bende uzatmamak için altdan alıyorum. Seviyor biliyorum ama eskisi gibi heyecan yok sen benim çizgilerimi aştın o zamanlar diyor bana. Unutalım her şeyi ders olarak görelim diyorum, zamanında yapılan bazı hatalar çözülmeyecek sorunları arkasından getiriyormuş diyor. Şu an çok iyiyiz ama ben o heyecanı saflığı hissedemiyorum bakışları bile değişti sanki.
Şuan iyisin ama en küçük bir tartışma arkasından eski muhabbetleri getirir. Sonra o sana karşı hata yapmaya başlar. Sen kızarsın. Ben senin nelerini çektim ama der. Hazırlıklı ol!!!

Bitirmek de istemiyorum
aynı süreçleri yaşadım diyebilirim. ben yalan söyleyip ufak şeyleri büyütmüyordum sizin gibi ama bence büyütülmeyecek ufak bir hatam vardı. o kızana kadar kızılabilecek bir şey olduğunu fark etmemiştim bile diyebilirim. ama bence bu ufak olan bu şey onun gözünde çok büyüktü. aylarca çözemedik. şimdi aslında iyiyiz yazmışsın ya biz de öyleydik. çok güzel günler geçiriyorduk aslında ama en ufak bir problem oldu mu yine eskilere bağlanıyodu her şey. biz de çözeriz çözeriz diye aylarca bekledik ama olmadı, yapamadık. sonra ayrıldık. baktık ayrı da yapamıyoruz, çözeriz ya dedik 2 hafta sonra tekrar barıştık. bu sefer 1-1,5 ay anca dayanabildik. kavga dövüş. sonra tekrar ayrıldık

velhasılıkelam, karşındaki adam unutamayan, affedemeyen, geride bırakamayan, kuruntulu bir adamsa üzgünüm ama sizin de sonunuz böyle olacak gibi. ya bi şekilde aklı başına gelmeli, abartıyorum diyip gözü açılmalı ya da sonuç ayrılık maalesef. her ne kadar siz istemeseniz de.

Biz de aynı süreçleri yaşadık, eski heyecanı hissedemediğim hissettiremediğim zamanlar oldu. Oluyor da. Değişecek, değişeceksiniz; kabullenmek lazım. Benzer şeyleri ben de duydum.

Yeni heyecanlarla tazelediğin zaman unutulmasa da başka alanlara yönleniyor enerjiniz ve üstünde durmamayı birbirinize tutunmayı öğreniyorsunuz. Biz Allah kısmet ederse evlilik yolundayız. Hayırlısı olur umarım bizim için. Sizin için de.

Zamana bırakmanızı tavsiye ederim. Çok da üstüne düşmemeyi öğrenin ama, ben ipleri verdim eline; alması zorluyor biraz; alışkın olmadığımdan çok bocalıyorum.

X