- 10 Aralık 2016
- 5
- 0
- 26
- Konu Sahibi yagmurssancak_
Erkek arkadaşımla geçen sene bu sıralar tanıştık ve bir ay sonra birinci yılımız olacak. İlişkimizin ilk üç ayı çok güzel geçti heyecan vardı her şey tazeydi. Zaman geçtikte tartışmalar arttı sebepleri çok küçük şeyler. Genelde tartışmayı çıkaran bendim takıntılı olduğum için onun yaptığı en küçük yanlış hareketi uzatıp tartışma haline getiriyordum farkında olmadan. Erkek arkadaşım da kimsede göstermediği sabrı bende gösterdi onu kıskandırmak için yaptığım bi kaç küçük yalanlarımı yakaladı ve bu süreçte biz çok yıprandık. Onun sınırını aştım. Bi kez ayrılmak istedi sinirlenip sonraki gün sinirleri yatışınca yüz yüze konuştu benimle ayrılmak istemediğini söyledi.Hatalarımın bi kaç aydır farkındayım. Ama bu sefer erkek arkadaşımda bana karşı tahammül kalmadı.Çabuk sinirleniyor bende uzatmamak için altdan alıyorum. Seviyor biliyorum ama eskisi gibi heyecan yok sen benim çizgilerimi aştın o zamanlar diyor bana. Unutalım her şeyi ders olarak görelim diyorum, zamanında yapılan bazı hatalar çözülmeyecek sorunları arkasından getiriyormuş diyor. Şu an çok iyiyiz ama ben o heyecanı saflığı hissedemiyorum bakışları bile değişti sanki.