Erkek arkadaşıma doğum günü süprizi

zelihabozkurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
5
0
36
Kayseri
selam arkadaşlar yakında erkek arkadaşımın doğum günü 3 senedir beraberiz geçen sene doğum gününü mahvettim diyebilirim bu sene geçen seneyi teleafi etmek için çok ama çok özel bii spriz hazırlamak istiyorum güzel değişik fikirleriniz varsa rica ederim paylaşımda buluhnun teşekkür ederim herkeze. .doğum günü yaklaştı vaktim kısıtlı .... yorumları bekliyorum

Canım aşkım bana geçen doğumgünümde çok güzel bir sürpriz yapmıştı. Ben keman çalıyorum ve eskiden aldığım artık bana keyif vermeyen sesi kötü bi kemanım vardı onla devam ediyordum. Geçen doğumgünümde bana çooookkkk güzel bir keman almıştı ve ben havalara uçmuştum. Eğer çok istediği, işine çok yarayacak, hayatını kolaylaştıracak birşey bulabilirsen onu alabilirsin derim ben.
Doğumgünü için sürpriz olarak da ben onun arkadaşlarını toplamıştım evimde onu da çay içeriz diye çağırmıştım. Herkes çok şık bir şekilde gelmişti evde çok güzel vakit geçirmiştik. Her yemeği ellerimle yapmıştım, çok güzel bir masaydı. Asıl onun hoşuna giden tanımadığım iş arkadaşlarını organize etmem olmuştu. Çünkü daha yeni taşınmıştım ankaraya ve kimseyi tanımıyordum.
Yani ilişkinize göre değişebilir tabi bu seçenekler, benim asıl demek istediğim sürprizin romantik değil de onu şaşırtacak eğlenceli birşey olsun. Çünkü malum erkekler pek de romantik değil :9: Sevdiği bir şarkıcı için konser bileti alabilirsin mesela, ya da bizimki kartingi çok sever onun gibi bir hobisi varsa güzel bir organizasyon yapabilirsin. Ya da imkanınız varsa 2 güncük bir kaçamak tatil ayarlayabilirsin. Birde tavsiyem, bunları doğumgününde değil de 1-2 gün öncesinde yapman, tam beklemediği anda etkisi daha büyük olur :9: Benden bu kadar, şimdiden erkek arkadaşına seninle geçireceği nice yıllar dilerim:3:

Back