- 12 Nisan 2023
- 1
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi ZehraaTugcan
Evlendikten sonra öğrenmesi daha zor olur.Uygun dille söyle bence.Gecmis önemsizdir.Yinede söylemek lazım.2 yıllık bir ilişkim var daha öncesinde 1 kere daha uzun ilişkim oldu ve aramızda birşeyler geçti şuan ki ilişkide de aramızda birşeyler yaşadık fakat çocukken oldu vs. Gibi birşey söyledim ama şuan bu şekilde ilişki yürütmek istemiyorum korkar gibi sağdan soldan duyacak gibi sizce ne yapmalıyım
Geçmiş önemsizse neden evlendikten sonra söylemesi zor olsun?Evlendikten sonra öğrenmesi daha zor olur.Uygun dille söyle bence.Gecmis önemsizdir.Yinede söylemek lazım.
Ya şöyle adam derki.Gecmisi önemsemem olan olmuştur ama ne yaşadığını bileyim.Kimle.yattigini söylemesine gerek yok.Geçmiş önemsizse neden evlendikten sonra söylemesi zor olsun?
Yerinde olsam ekstra hiçbir açıklama yapmam. Kendi geçmişine bakmadan seni suçlayıp terketmeye kalkışır, hiçbir erkek bu kadar dürüst davranılmayı haketmiyor. Bırak olduğu gibi kalsın.2 yıllık bir ilişkim var daha öncesinde 1 kere daha uzun ilişkim oldu ve aramızda birşeyler geçti şuan ki ilişkide de aramızda birşeyler yaşadık fakat çocukken oldu vs. Gibi birşey söyledim ama şuan bu şekilde ilişki yürütmek istemiyorum korkar gibi sağdan soldan duyacak gibi sizce ne yapmalıyım
Kadın namus cinayetine kurban mi gitsin ?Geçmiş önemsizse neden evlendikten sonra söylemesi zor olsun?
Tarzına bayılıyorum gerçekten alfa kadinsinOna ne? Sordu mu bunu? Sorsa tersleyin.
Cocukken oldu ne demek? Cocukken ne olmus olabilir?2 yıllık bir ilişkim var daha öncesinde 1 kere daha uzun ilişkim oldu ve aramızda birşeyler geçti şuan ki ilişkide de aramızda birşeyler yaşadık fakat çocukken oldu vs. Gibi birşey söyledim ama şuan bu şekilde ilişki yürütmek istemiyorum korkar gibi sağdan soldan duyacak gibi sizce ne yapmalıyım
CanımsınTarzına bayılıyorum gerçekten alfa kadinsin
Yani geçmişte yaşadığınız ilişkiniz erkek arkadaşınızı ilgilendirmez. Bakireliğe bu kadar anlam yüklemeyin2 yıllık bir ilişkim var daha öncesinde 1 kere daha uzun ilişkim oldu ve aramızda birşeyler geçti şuan ki ilişkide de aramızda birşeyler yaşadık fakat çocukken oldu vs. Gibi birşey söyledim ama şuan bu şekilde ilişki yürütmek istemiyorum korkar gibi sağdan soldan duyacak gibi sizce ne yapmalıyım