Erkek arkadaşıma bakire olmadığımı söylemeli miyim?

ZehraaTugcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
1
1
24
2 yıllık bir ilişkim var daha öncesinde 1 kere daha uzun ilişkim oldu ve aramızda birşeyler geçti şuan ki ilişkide de aramızda birşeyler yaşadık fakat çocukken oldu vs. Gibi birşey söyledim ama şuan bu şekilde ilişki yürütmek istemiyorum korkar gibi sağdan soldan duyacak gibi sizce ne yapmalıyım

İlişkinin başında söylememişsin şimdi söylersrn aranız bozulabilir , kaldı ki bu özelin bilmesine gerek yok! Kendisi gelip sana diyormu ben şukadar kızla beraber oldum? Çok saçma ne gerek var ayrıca aranızda farklı belli bir bağ olması lazım güven yoksa zaten yürümez ki.. başkalarının lafına takılcaksa işin zor

Erkek arkadaşın bence hal ve hareketlerinden dolayı ilk olmadığını attığın yalanı farkettiğini düşünüyorum.

Karşındaki kişi dürüst birisi mi o da geçmişini samimi olarak anlattı mı? Evet ise konuş yalan nereye kadar rahat ettirir.

Şahsi fikrim baştan da bir açıklama yapmamanız gerekiyordu ondan sonrası onu ilgilendirir.

Evlendikten sonra öğrenmesi daha zor olur.Uygun dille söyle bence.Gecmis önemsizdir.Yinede söylemek lazım.

Ya ben bu kadar özelim anlatılması taraftarı değilim ama söyle ya da söyleme diyemeyeceğim.
Alttan sor biraz, bu konu onun için önemli mi onu öğren. Karakterini çözmüşsün sonuçta biraz ona göre yol izle

Yerinde olsam ekstra hiçbir açıklama yapmam. Kendi geçmişine bakmadan seni suçlayıp terketmeye kalkışır, hiçbir erkek bu kadar dürüst davranılmayı haketmiyor. Bırak olduğu gibi kalsın.

Bakirelik derken ? Biriyle daha önce birlikte olup olmadığını mı söyleyeceksin? Yoksa kan gelmediğinde yapacağın açıklamayı mı diyorsun?

Kan gelmez normal şartlar altında kaç tane doktor açıkladı bunu. Kızlık zarı diye bir şey olmadığını.

Bence eski ilişkileri ne erkek ne kadın anlatmamalı , gereksiz kıskançlıklar oluşuyor yok yere

Çocukken oldu nedir? Erkekler artık bu yalanları yemiyor. Bakireyim diyip diktirseydiniz. Yalanı yemiş gibi yapabilir cinsellik yaşamak için dikkat edin.

Sizin bedeninize ait bir şeyi partner, sevgili, eş kim olursa yerinde mi diye sorgulamasına artık hiçbir kadının müsamaha göstermemesi gerekiyor. Sizin bedeniniz sizin kararınız.

Açıklama yapmamalı hiçbir kadın buna artık.

Cocukken oldu ne demek? Cocukken ne olmus olabilir?

Yani geçmişte yaşadığınız ilişkiniz erkek arkadaşınızı ilgilendirmez. Bakireliğe bu kadar anlam yüklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…