Erkek arkadasim

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
Arkadaşlar merhaba herkese. Erkek arkadaşım var 6 yıldır beraberiz çok seviyorum onu ama önceki konumda da bilen biliyodur belki pek sorumluluk alan biri değil 24 yaşındayız bu arada ikimizde o güvenlik sertifikası aldı ama iş bulamıyor güvenlik harici iş bulduğundada en fazla bir ay sonra çıkıyor ben artık söz nişan olmasını istiyorum ama bu şekilde de olmucagini biliyorum bu arada benim mesleğim okul o. Öğretmeni atanamadim ozelde is bakıyorum bende. Bir başka sorunumda erkek arkadaşımın çevresi pek iyi değil ben onların yanına gitme dedikçe tamam diyip yine aynı şekilde devam edip gidiyor çok yoruldum bunaldım artık ne yapacağımı şaşırdım bı yanım artık düzelmez diyor diğer yanım sabret seviyorsun bu kadar geçmiş var diyip kendimi durduruyorum bı ihtimal düzelir diye çünkü kendiside düzenli bı iş bulduğumda gitmicem diyen biri şaşırdım artık yardım edermisiniz akıl verirmisiniz

Düzelmez diyen yanını dinle

Sabredip beklediğiniz şey değişmesiyse bunun asla olmayacağını bilin ona göre sabrınızın sınır ayarını hayat boyu olarak değiştirin.Bence kadın ya da erkek bir insanın bir iş beğenmeyip sürekli iş değişmesi gidişat açısından önemli bir ipucudur.

Evlendikten sonra daha cok gozune batacak. Senin kiyamadigin o değil, 6 yilin hatri. Yolun neresinden dônersen kardir.

Sorumsuz biri kendini sevmiyordur, kendini sevmeyen sizi de sevemez, evlilik olmadigina gore israrcı olmanin bir anlami var mi?

Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Erkek arkadaşın çalışmayı sevmeyen, sorumsuz ve yalancı biri.
Sevdiğin için şu an konduramazsın bu söylediklerimi.
Ama evlendikten sonra o tozpembeliğin pembesi gider tozu kalır.

Sen de karnında/kucağında bebek, evin tüm maddi manevi yükünü sırtlanmış, asağılık psikolojisindeki kocan katlanıyor olursun. Ya da boşanırsın.

Etrafımda çok örnek var..

Ben de ayrılmandan yanayım. Ama erkek arkadaşının kötü olmasından değil. O öyle. İnsanlar belli bi ryaştan sonra eğilmez. Yani mesela arkadaşlarının yanına gitme diyorsun da, ama onlar onun arkadaşları ve bugün gitmez yarın gitmez ama sonra sana kızar arkadaşlarımdan ettin beni diye.... İnsanları olduğu gibi kabullenelim, kabullenemiyorsak bırakalım. Kimse zorlamıyor.
mesela senin de eminim arkadaşların vardır, sana gitme görüşme dese hoşuna gider mi? Gitmez. Kaldı ki belki kötü değiller sence arkadşaların ama o kötü olduklarını düşünüyorsa?

Demek istediğim haksız değilsin, haklısın. Kadınsın ve elbette evin sorumluluğunu alacak erkek istiyorsun. Ama insanları olduğu gibi seveceksek kabulleceksek sevelim kabullenelim değiştimrye çalışmayalım.

Evlenemiyoruz diye konu açtığınızda da aynı şeyleri söylemişsiniz Ve yine herkes aynı cevapları vermiş. Ayrılmayıp böyle aynı şeyleri olur mu düzelir mi diye düşünücekseniz eğer kimse farklı bir yaklaşım sergilemeyecek bu duruma siz de daha fazla aynı şeylere kendinizi üzmemiş olursunuz.

18 yaşındaki aklınla aşık olduğun çocukla evlenme.
şimdi ki aklınla bir ilişkide aradığın şeyler var mı?
çocuk gelişmeyede müsait değil üstelik.

Çalışmayan adamı niye cekiyorsun
Evlenince hersey daha zor olacak bunu anlayacak yaştasın
Ayrıl ...
bunu biliyorsun gelecek olan bu cevabı aslında
Yıllar değil sen önemlisin
Erkek arkadaşının sorumsuzluğu değil sen önemlisin
Ha işleri ters gider bir süre işsiz kalır ok.
Ama tembel adamı ne yapacaksın hiç evlenme
Baba evinde yasa daha rahat olursun
En azından yediğin önünde yemediğin ardında

Ama ben kedi besler gibi eş beslerim diyorsan
Evlen tabi karar senin

Ama biliyorum ki sen ayrılmayacaksın
Ayrılsan da o adam seni kandıracak ve devam edeceksin
Evlenirsen de bir süre çalışıp yine işten çıkacak
Sen evi geçindirirsin
Sonra canına tak der boşanmak icin dert yanarsın arada kalan çocuklarını düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…