- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Çamaşır suyu iyidir. Çağıralım gelsin de şu konuya bir şişe bosaltsin, ancak gider kokusu.ahahahahah çamaşır suyu deyince de sen be accessdenied dünden beri çamaşır suyuyla kafa yapıyo manyak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamaşır suyu iyidir. Çağıralım gelsin de şu konuya bir şişe bosaltsin, ancak gider kokusu.ahahahahah çamaşır suyu deyince de sen be accessdenied dünden beri çamaşır suyuyla kafa yapıyo manyak
öff midem bulandı yaÇamaşır suyu iyidir. Çağıralım gelsin de şu konuya bir şişe bosaltsin, ancak gider kokusu.
Burda hesaplaşacaydım uçmussunneyse ahirette artk nabalımmAhirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
toplanıp dövmeye mi gidelim çocuğu basbaya taciz etmiş zorla sakso çektirmiş
kkdaki kadınları hafife almışsın ama bu kadar salak insan yok burda.
Meral Abi canın sıkılıyor herhalde. Bu aralar da moda oldu erotik hikaye yazmak ajsjsjsj
Konu Meral abi'nin uyduruk konusu. Üstteki cevaplar da çok komik, tam eğlencelik.zorla nasıl oluyor o? Bariz etkilendim canım çekti pis mi temiz mi demedim sak.o şeyaptım deseniz kim ne diyecek size ?
Aklıma Mehmet Ali erbilin programda millete salam yedirmesi geldi, konu sahibi oradan ilham aldıysa demekYav hersey tamamda ağza nasıl zorla sokulur smsıkı kapattımıydın tamamdı
hahahaha yaa yeterrrAklıma Mehmet Ali erbilin programda millete salam yedirmesi geldi, konu sahibi oradan ilham aldıysa demek
Gücünden korkmuş ya. Siz de yani.Yav hersey tamamda ağza nasıl zorla sokulur smsıkı kapattımıydın tamamdı
En az yarim litreyi hüpletmisimdir gbxbfbgbahahahahah çamaşır suyu deyince de sen be accessdenied dünden beri çamaşır suyuyla kafa yapıyo manyak
Kibarliktan agzima sey ettiler falan deme sakin kimseyeNe diyeyim, kibarlıktan başıma neler geldi.
Ay bize insallahla baslayip anamizin gotune kadar beddua ettiler alistik artıkİnşallah başınıza gelir, demek istemiyorum.
Peki. İnsanlardan nefret ettiriyorsunuz sizler.
ya ahahahha bugün mesaiye erken başladınKibarliktan agzima sey ettiler falan deme sakin kimseye
Analarımızın götüne mukayyet olalımAy bize insallahla baslayip anamizin gotune kadar beddua ettiler alistik artık
oğlum iki gündür ban yemiyosunuz canınız mı çektiAnalarımızın götüne mukayyet olalım
Ablacim biz mi agzina sey ettik, bizle niye hesaplasiyosunselam verdik borclu ciktik bxhxhxhAhirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
Anamızın götüne sahip cıkmakta mı ban sebebioğlum iki gündür ban yemiyosunuz canınız mı çekti