- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.179
- 44
Laa ahirette niye seninle karşılaşacağım,benim kalabalığım bana yeter.Ahirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laa ahirette niye seninle karşılaşacağım,benim kalabalığım bana yeter.Ahirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
Normalde bakmam bu topiğe, yazmamda ama bu yorumu severim..Ahirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
Sence neden olabilir?Laa ahirette niye seninle karşılaşacağım,benim kalabalığım bana yeter.
PekiHa tamam o zaman pardon
Dur bir düşüneyim.Meral'in konusuna inanmadım diye sırat köprüsünden geçemeyecek miyim yoksa?Türk milletinin özetisiniz yemin ediyorum.
Sence neden olabilir?
Peki
Tövbe tövbe. İyi ki ilişkiye girmemişsiniz.Ablacım, öyle bir şey olmadı. Zaten biz hoşlantı yaşıyorduk. Sarılıp koklayınca aşık olduğumu hissettim. İlişkiye de girmedik. Ağzıma aldırdı.
Ben Türküm onun bi etkisi olabilir tam emin değilim amaTürk milletinin özetisiniz yemin ediyorum.
Meral Abi canın sıkılıyor herhalde. Bu aralar da moda oldu erotik hikaye yazmak ajsjsjsjAblacım, öyle bir şey olmadı. Zaten biz hoşlantı yaşıyorduk. Sarılıp koklayınca aşık olduğumu hissettim. İlişkiye de girmedik. Ağzıma aldırdı.
Adam elinde yüzükle gelse üst dudağın alnına yapışır, bize gelince ıhiritte hisıplışıcığız. Hadi canım hadi.Ahirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
ahahahaha sus sus bedduanın seviyesini arttırır hepimiz gün yüzü göremeyiz sonra ciddi anlamda her yerinden trollük akıyo, cevaplara bakAdam elinde yüzükle gelse üst dudağın alnına yapışır, bize gelince ıhiritte hisıplışıcığız. Hadi canım hadi.
Yazabilse keşke, onu da becerememiş, mok gibi olmuş.Meral Abi canın sıkılıyor herhalde. Bu aralar da moda oldu erotik hikaye yazmak ajsjsjsj
o ince detaylar, iç ses konuşmaları, hala aşkla bahsetmesi.. keşke tecavüzü böyle geyiklerine alet etmeseler, mide bulandırıcıYazabilse keşke, onu da becerememiş, mok gibi olmuş.
Ben forum sitelerinde uyduruk hikayeler yazmam, dolayısıyla aynı duruma düşmem sizinle ama diğer arkadaşları bilemiyorum.Ahirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
Ağzıma aldırdı.
Gitmez tabi. Ağzınla birlikte evi de köşe bucak çamaşır suyuyla yıka.Kokusu da evimden gitmiyor
İstemem yan cebime koy demiştir belki…bağırmadım gücünden korktum ne bacım?
ahahahahah çamaşır suyu deyince de sen be accessdenied dünden beri çamaşır suyuyla kafa yapıyo manyakGitmez tabi. Ağzınla birlikte evi de köşe bucak çamaşır suyuyla yıka.
Isırıp koparaydın? Madem zorla yaptı görürdü gününü ırz düşmanıAblacım, öyle bir şey olmadı. Zaten biz hoşlantı yaşıyorduk. Sarılıp koklayınca aşık olduğumu hissettim. İlişkiye de girmedik. Ağzıma aldırdı.
Deme öyle seviyor, üzülür.İstemem yan cebime koy demiştir belki…
Ya umarım bizim kız adama tecavüz etmemiştirİstemem yan cebime koy demiştir belki…