- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.519
- 238
Ne diyeyim, kibarlıktan başıma neler geldi.
ablacım kusura bakma da bi saat önce üye olup böyle bir şey yazman komik. kkdaki kadınları hafife almışsın ama bu kadar salak insan yok burda. anlatımından ben yalanım sözleri akıyo, kendi içinde bin kere çelişmişsin kusura bakma daha iyi kurgu olmalıydıİnşallah başınıza gelir, demek istemiyorum.
Peki. İnsanlardan nefret ettiriyorsunuz sizler.
İnşallah bir derdinizi anlatırsınız da size kimse inanmaz.Kötü senaryo dostum.
Tecavüze uğradıysan evet bitebiliyor.Sevgi hemen bitebiliyor mu?
Amin.İnşallah bir derdinizi anlatırsınız da size kimse inanmaz.
Ya sikayet et diyoruz, olmaz. Engelle her yerden diyoruz, kapı duvar. Duymak istediğin ne?Adam dediğiniz, benim çocukluk arkadaşım, hayaller kurduğum kişi. Öyle şeyler düşünmedim ayrıca
Neden böyle malca bir şey yapayım? Anlatabilceğim yer olarak burayı buldum? Kendi hayal gücünüzü katmadan okusaydınız, kurgu demezdiniz.ablacım kusura bakma da bi saat önce üye olup böyle bir şey yazman komik. kkdaki kadınları hafife almışsın ama bu kadar salak insan yok burda. anlatımından ben yalanım sözleri akıyo, kendi içinde bin kere çelişmişsin kusura bakma daha iyi kurgu olmalıydı
Sizinki gibi bi sevgi nasil hemen bitsin su tutkuya bakar misin. Cocuk seni o kadar cok istiyoe ki kendini tutamamis.. of boyle asklar kaldi mi. Birakma bu cocugu sıkı sıkı tutSevgi hemen bitebiliyor mu?
Hayal gücümüzü katmamıza gerek yok ki Dostoyevski betimlemesi yapmışsın. Yanındaymışız gibi okudukNeden böyle malca bir şey yapayım? Anlatabilceğim yer olarak burayı buldum? Kendi hayal gücünüzü katmadan okusaydınız, kurgu demezdiniz.
tecavüzden bahsediyoruz burda, ilişki olsa da olmasa da zorla cinsel şeyler yaptırmış adama karşı hala sevgi hemen biter mi şikayet edemem diyosun. şu an tiksiniyo olman gerekirdi. dediğim gibi kurgun çok zayıf. kendi hayal gücümü katsam belki kurgun bir şeye benzerdiNeden böyle malca bir şey yapayım? Anlatabilceğim yer olarak burayı buldum? Kendi hayal gücünüzü katmadan okusaydınız, kurgu demezdiniz.
pislik deme hala seviyo baksanaTecavüz dışında romantik olabilirdi bana da kolay uydurulmuş senaryo olarak göründü.
Eğer gerçekse kaç kurtar kendini engelle heryerden.
Eğer gerçekse bu pislik tekrar eder bunu.
Herifpislik deme hala seviyo baksana
biri de bi yoruma inşallah sizi de kıskanırlar demişti o geldi aklıma
Abla tecavüz eden biz değiliz senin devreler nanay. Adama bize kızdığın kadar kızmadın kızAhirette hepinizle hesaplaşacağız. Aynı duruma düşmeniz dileğiyle.
Hepinizle diyorum.Abla tecavüz eden biz değiliz senin devreler nanay
Ha tamam o zaman pardonHepinizle diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?