Erkek arkadaşım Yunanistan'a hiç gelmiyor ve babam ona kızıyor. Bunu nasıl halletmeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban haklı!!!!! sevgiliniz gelemiyorsa 1 senenin açıklamasını yapabilirdi, geçiştirme,kaale almama,onemsememe evlenince bu duyguları iliklerinize kadar yaşatacak biri var karşınızda.Fragmani görmüşsünüz karar sizin ....

Siz ne zamandır tanışıyorsunuz?

Değerli arkadaşlarım yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Erkek arkadaşım şu anda Suriye veya Irak'ta savaşmıyor, Türkiye'nin büyük bir şehrinde bir POH. Yüksek rütbeli bir subay olduğu için istediği zaman işten izin alabileceğini biliyorum. Ondan Yunanistan'a belirli bir tarihte gelmesini asla istemedim çünkü işinin doğasını anlıyorum. Ben ve ailem ona "Yazın ne zaman istersen gel, en azından 1 günlüğüne de olsa" dedik. Ailem egoizmden değil, bu adam benim kocam olacağı ve aileme biraz saygı göstermesi gerektiği için ısrar ediyor. Köyüne gittim, ailesine ve kültürüne saygı duydum, akrabalarının yanında kaldım ve onlar bana bir kız çocuğuymuş gibi davrandılar. Erkek arkadaşımın, onun ailesinin bana gösterdiği muamelenin aynısını benim ailem de ona aynı güzel şekilde davransın diye Yunanistan'a gelmesini istedim.

Baban haklı.

Ailen ve sen çok haklısınız, eğer çok seviyorsan ayrılmak istemiyorsan onunla ciddi bir konuşma yapmalısın ve sorunlar devam ediyorsa ayrılmalısın, ailen belli ki onu tanımak istiyor ama o yanaşmıyor

Ülkeden yeşil passport ile çıkacağı için hakkında "neden çıktı" neden geri geldi" konusu açılmasın diye gelmiyordur. Yarın öbür güm sicilinde "neden yunanistan'a girdi/çıktı, kiminle görüştü" soruşturması açılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…