Erkek arkadaşım ve eski sevgilisi

tottolet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
4
1
24
Merhabalar

Bahsetmek istediğim konu biraz hassas aslında belki çoğunuzdan tepki de alabilirim ama kafam çok karışık

Sevgilimle 2 sene önce tanıştık. Araya zaman girdi hiç konuşmadık fakat 4 ay önce aramızda etkileşim oldu ve bi anda sevgili olduk. Çok şükür güzel de gidiyor aslında bir problemimiz yok
2 aydır da benim olduğum şehre taşındı buraya geldi. İşi uzaktan olduğu için sorun olmadı bu durum.
Ben benim için buraya taşınmasını çok önemsiyordum ama sanki o neden bu kadar abarttın ki tabii ki yapıcam şeklinde tepkiler veriyor
Geçen gece onda kaldım, ışıklar kapalı uyumaya yakın konuşurken izmirin ne kadar güzel olduğundan bahsediyordu ve izmirde 6 ay kadar yaşadığından bahsetti
Eski sevgilisi de İzmirli.
Ben de ne zaman yaşadığını sordum. Uykum geldi uyucam diyerek beni geçiştirdi ve sorumu cevaplamadı sonra üsteleyince cevabını bildiğin şeyleri sorma dedi. Ben de böyle dediği için sinirlendim kendimi özel de hissetmedim açıkçası gece içine dert olacak ki beni uyandırıp ne kadar sevdiğinden bahsetti sarıldı bana kızma nolur dedi.
Şimdi benim sorum şu, benim geçmişime çok takıntılı bu kişi ve en ufak flörtüme kadar anlattırıp isim bile soruyor ama ben onun hakkında doğru düzgün soru soramıyorum bilmiyorum bile. Beni gerçekten seviyor mu yoksa boşlukları mı dolduruyor, benimle özel yaptığı bir şey var mı gerçekten bilmiyorum içimde ona karşı garip bir his var.
Ne düşünüyorsunuz?
Lütfen kırıcı olmayın, kendimi kötü hissediyorum

Asıl sorun dediğiniz gibi geçmişe takılı olması olmalı bence. Geçmişe takılı kişilerle kadın erkek fark etmez ilişkinin geleceği olmaz. Olursa da toksik berbat bir ilişki olur. Siz bnce önce bu sorunu ortadan kaldırın. Zaten kendisi de özel birşey yaptığını düşünmüyor (onun için normal bir olay) o yüzden çok özelmiş gibi yapıp fazla egosunu yükseltmeyin. Sizde boşverin diğer ilişkilerini şuana bakın size nasıl davrandığı nasıl hissettirdiği önemli olan.

Merhabalar

Bahsetmek istediğim konu biraz hassas aslında belki çoğunuzdan tepki de alabilirim ama kafam çok karışık

Sevgilimle 2 sene önce tanıştık. Araya zaman girdi hiç konuşmadık fakat 4 ay önce aramızda etkileşim oldu ve bi anda sevgili olduk. Çok şükür güzel de gidiyor aslında bir problemimiz yok
2 aydır da benim olduğum şehre taşındı buraya geldi. İşi uzaktan olduğu için sorun olmadı bu durum.
Ben benim için buraya taşınmasını çok önemsiyordum ama sanki o neden bu kadar abarttın ki tabii ki yapıcam şeklinde tepkiler veriyor
Geçen gece onda kaldım, ışıklar kapalı uyumaya yakın konuşurken izmirin ne kadar güzel olduğundan bahsediyordu ve izmirde 6 ay kadar yaşadığından bahsetti
Eski sevgilisi de İzmirli.
Ben de ne zaman yaşadığını sordum. Uykum geldi uyucam diyerek beni geçiştirdi ve sorumu cevaplamadı sonra üsteleyince cevabını bildiğin şeyleri sorma dedi. Ben de böyle dediği için sinirlendim kendimi özel de hissetmedim açıkçası gece içine dert olacak ki beni uyandırıp ne kadar sevdiğinden bahsetti sarıldı bana kızma nolur dedi.
Şimdi benim sorum şu, benim geçmişime çok takıntılı bu kişi ve en ufak flörtüme kadar anlattırıp isim bile soruyor ama ben onun hakkında doğru düzgün soru soramıyorum bilmiyorum bile. Beni gerçekten seviyor mu yoksa boşlukları mı dolduruyor, benimle özel yaptığı bir şey var mı gerçekten bilmiyorum içimde ona karşı garip bir his var.
Ne düşünüyorsunuz?
Lütfen kırıcı olmayın, kendimi kötü hissediyorum
adam ihtiyaçlarını gidermek için şehir şehir geziyor demek. kendi içinde mantıklı. azmini, çabasını takdir ettim🥳

Ne olursa olsun karşi tarafın donuna kadar özelini öğrenmek isteyip kendisi birşey anlatmayan adamdan uzak dururum.

Ne alakaymış İzmir çok güzelmiş de eski sevgilisi İzmirdeymiş. Ne olacak bunları size anlatıp. Kudurtmak icin çabalayan ruh hastası mı?

Ayrıca karşı tarafa eski sevgililerini ısrarla soran erkekleri hiç sağlıklı bulmuyorum.

Allahtan ülke içinde sevgili buluyor

ya afrikalı biri olsa Allah mafaza gidecek oraya

Ah memleketim ve kızları deyip ağlayacak 🤣🤣
Bir anlam yükleme,siz nerede ben orada der gibi😅

Evlenince de anasının dibine gider artık. Birden anammm anammm garip anammm 🤣

Çok ilginç ne işle meşgul. Kiraya çıksa kira artışı, iyi cesaret 🤦🏻‍♀️
Bir üye dün isyandaydı.Neden kimse bana evlenince ailesiyle evlenildigini söylemedi diye🤣 gezer gezer son durak anasının dibi mi olur diyorsun🥲

Adamdaki azme bak. Dua et senden once afrikaliya falan asik olmamis oralara da el atardi 😀😅 takilma izmir bu arada gercekten guzel. Ben sadece nasil bu kadar kolay duzen degistirebiliyor onu anlamadim

geçmişinizi sorduğundan, sen bahsetmediğin sürece ben de söylemek istemiyorum de
ki sürekli sorulması bence kötü
(ben anlatıyorum ama o sayılmaz) :KK70:

size yerleştiyse buna izin vermeseniz iyi olurmu
ş

Çifte standart ortada.
Bunu kabul edip etmeyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz.
Kendinize sorun, cevap orda.
Biz en fazla laf salatası yapar, adamı itin g.tüne, gerçekleri de sizin gözünüze sokarız.
Gören gözün buna da ihtiyacı yok.

Bir üye dün isyandaydı.Neden kimse bana evlenince ailesiyle evlenildigini söylemedi diye🤣 gezer gezer son durak anasının dibi mi olur diyorsun🥲
Benimki annesinin dibindeydi hep. Ama arkadaşımın eşi uzun yıllar dışarıdayıimış. Tatillerde bile sayılı görürmüş. Evlendikten sonra tüm tatillerde geldi. Erken emekli olup memlekete yerleşeceğim hayali kuruyor 😁

Kısacası mümkün.

Sevgiliniz her sevgili yaptığında şehir değiştiriyor valla helal olsun :KK70: Bunu çok büyük bir şey olarak yapmıyor belli ki klasik her sevgiliye yapılan bir şey gibi. Siz de öyle görün madem.
Ben de artık üzerine konuşmadım bunu öğrenince. Bir de 6 ay diyor dile kolay

Çifte standart ortada.
Bunu kabul edip etmeyeceğinizi en iyi siz bilirsiniz.
Kendinize sorun, cevap orda.
Biz en fazla laf salatası yapar, adamı itin g.tüne, gerçekleri de sizin gözünüze sokarız.
Gören gözün buna da ihtiyacı yok.
Hahaha yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama yorumlarınız için teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız

Benimki annesinin dibindeydi hep. Ama arkadaşımın eşi uzun yıllar dışarıdayıimış. Tatillerde bile sayılı görürmüş. Evlendikten sonra tüm tatillerde geldi. Erken emekli olup memlekete yerleşeceğim hayali kuruyor 😁

Kısacası mümkün.
Benimki sevgiliyken düskün degildi evlendikten sonra bir düskünlük geldi ,yıllar geçtikte kah dengeyi bulup kaybederken simdilerde dibimden ayrılmıyor😂

X