Selamlar herkese,
benim 3 yildir beraber oldugum erkek arkadasimin ailesi bizimle tanismak icin bize gelecek. O gün nasil giyinilmeli? Nasil davranilmali? Icimde korku var Annesi bayagi disiplinli beni begenmez diye acikcasi cekiniyorum. Boyum kisa 1,50m erkek arkadasim 1,76m boyuma takarlarsa diye cok cekiniyorum. Icimde heyecan ve korku var ne yapmam gerekir? Simdiden cevaplariniz icin tskler...
Heyecan yapma canım :) Hakkınızda hayırlısı olur inşaallah. Sadece tanışma olacaksa çok abartılı giyinmene gerek yok. Bir kumaş pantolon veya etek üzerine şık bir gömlek tavsiye ederim. Boyunun kısalığı kayınvalide adayını ilgilendirmez. Sevdiğin seni bu şekilde beğenmiş başka da kimseye laf düşmez
Ammaaan gıy bı topuklu kapat aradakı farkı zaten senı begenen begenmıs.Asıl onlar kendını begendırsın sıze gelıyorlar. Etek-gomlek ya da pantolon-gomlek gıy. sacın uzunsa topla degılse bı fon cektır tamam. abartılı makyaj yapma tamam ıste
yakın zamanda ben sevgilimin ailesiyle tanıştım daha sonra benle evlenmek istediğini ailesiyle konuştu. Bizim boy oranıda sizin gibi. Kızımda ne güzel ufak tefek bi gelin olur demiş. Hem bozuldum hem sevindim. Amann boşver ya önemli olan evleneceğin adam o seni sevmiş seni seçmiş başka kimseye laf düşmez
Benim boyumda uzun degil.
Teyzesi ilk bizi ilk gördügünde elele geziyormusuz biz görmedik onu..
Nerden bulmus o kızı minicik demis..
Kendi boyu uzun olsa canım yanmayacak bir defa karsılastık teyzesiyle.
Yada erkek arkadasımın boyu cok uzun olsa gene anlayacagım.