Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir aşk buldun diye ne diye anneni ve babanı el oğlu uğruna anneni ve babanı satıyorsun sanki sevdiğin sana hep iyi mi davranacak , sen onların evladısın , burada yazdıklarını kınıyorum ! Senin başına bir iş gelse annen ve baban yanında olacak el oğlu ile ailesi değil .... Artık karalama onları
hayat hakkında çok tecrübesiz ve toysun bunu bil!
birincisi benim ağzımı toplamamı Söylemek size düşmez. ikincisi ben annemle babama tamamen karşı Değilim. beni kınıyorsunuz da onların yaptıklarını normal karşılıyorsunuz herhalde? ona güvenim tam ve kimseye anlatmadığına eminşm. tabi buradan böyle konuşması kolay yaşayan siz olmayınca.. bu duruma düşünce Yardıma ihtiyacım olabileceği aklınıza gelmiyor. hayat hakkında da tecrübesiz OLDUĞUmu zannetmiyorum Yargısız infaz yapmak kolay. kusura bakmayın da bu durumda kınanacak en son kişi benim, anlayışınızda bir problem var sanırım.O aşık olduğun çocuğada kesin annen ve babanla ilgili bize anlatıklarını anlattın o da gitti kendi annesine anlattı ve annesi seni ve aileni değersiz buldu bunu erkekler yapmaz hep anaları ve babaları süperdir sonra neden beni beğenmiyorlar , veya değer vermiyorlar sorular sorarsın kendine , bence şu ağzına sahip çık ki sana gereken değeri versinler
gitmeme izin vermiyorlar ki. ayaklarına mi gitcen diyorlar.Öncelikle ailenizde anne-babanız arasında olanlar onları ilgilendirir.
Reşit olmuş ve kendi ailesini kurmaya haırlanan genç bir kadınsınız.
Kensi aile içi ilişkilerinize kimse karışmasın istiyorsanız, siz de karışmayın.
Hem erkek arkadaşınız sizin ailenizle tanışmaya gitmiş, siz de onun ailesinin yanına gididn.
Neden gelmelerini bekliyorsunuz?
Küçük olan sizsiniz...
Hem böylelikle , gelmediler, gitmediler, önemsemiyorlar lafından da kurtulursunuz.
bu kız neden utansın ki?bu konunun içinde aleni olarak ailenin özel hayatını vurgulamanı anlamadım. ben olsam utancımdan yerin dibine girerim sana gelince ailen çok önemli değilse siz karışmayın ben evlenicem de
alıştım ne demek ya. annen başkasıyla baban başkasıyla ve ikiside biliyo ayrıca sende biliyorsun. çok şey yazmak isterdımde şuan üyeliğim iptal olur.çocukluktan beri bir ihanet içinde olduklarını biliyordum. o zaman da Aklım ererdi yani. alıştım diyelim ama çok zor bir durum gerçekten dışardan normal gözükse de normal bir ailenin olmaması içimde kopan fırtınalar çok zorluyor beni..
ailesinin yaptıkları doğru birşey değil benim ailem öyle olsa toplum içinde utanırım onlardan. alenen söylemem heryerdebu kız neden utansın ki?
teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı. niye anlattın diyenleri zaten kaale almıyorum. çok bunalmasam, çok düşünmesem zaten anlatmazdım erkek arkadaşıma da. ama Dediğiniz gibi beni seviyor ve her şeye rağmen Yanımda oldu kimseye anlatmadığına da kesinlikle eminim şahsen 3 yılda karakterini iyi tanımadan anlatmazdım. burada Yargısız infaz yapmak çok kolay anlattım diye suçlu oluyorum ama asil Yardıma ihtiyacı olanın ben olduğu kimsenin aklına gelmiyor. sızın adınıza da sevindim ayrıca. umarım her şey gönlünüzce olur.benzer bir durumu yaşamıştım.erkek arkadaşım gelip tanışmıştı.başka şehirde okuyordu yılda bir iki yanıma gelirdi ama ailesi gelmedi 5 yıl.babası ilk başta telefonuma bile çıkmıyordu.sen sabret çok zor biliyorum ama sabret.sakın ayrılma gerçekten seviyorsan. allah açıyor o kapıyı emin ol.benim ailem de bana bunları yaptı ama anladılar yıllar sonrada olsa hatalarını şimdi evlenip gitmeme üzülüyorlar. erkek tarafı ise bin pişman oldu her hafta arıyor babası beni.allah a sığın sadece.
ayrıca el oğlu o niye anlattın diyenlere aldırma.o el oğlu dediklerinizi koca diye yatağa alıyorsunuz.anne baba daha olgun onlar kendilerine çeki düzen versin 21 yaşındaki kızın görevi değil bu.
çocuk seni seviyor ki gelip taşınmış oraya.ailesi de uygun olunca gelir.çocuğun anlattığını sanmam ortalama zekaya sahip herkes bilir ki böyle bir aileden kız alınmaz.seni sevdiği için kaybetmek istemez seni ve üzmez bence.sen ilişkine devam et.ailen konuşurken cevap verme he de geç
burada her gün binlerce gelin kaynana konusu açılıp kaynanalar yerden yere vuruluyor. bu konuyu açan gelinler utanmıyorsa, onlar aile hayatlarını çekinmeden anlatabiliyorlarsa bende anlatırım. şahsen utanması gereken ben Değilim. bunalmasam zaten anlatmazdım.bu konunun içinde aleni olarak ailenin özel hayatını vurgulamanı anlamadım. ben olsam utancımdan yerin dibine girerim sana gelince ailen çok önemli değilse siz karışmayın ben evlenicem de
teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı. niye anlattın diyenleri zaten kaale almıyorum. çok bunalmasam, çok düşünmesem zaten anlatmazdım erkek arkadaşıma da. ama Dediğiniz gibi beni seviyor ve her şeye rağmen Yanımda oldu kimseye anlatmadığına da kesinlikle eminim şahsen 3 yılda karakterini iyi tanımadan anlatmazdım. burada Yargısız infaz yapmak çok kolay anlattım diye suçlu oluyorum ama asil Yardıma ihtiyacı olanın ben olduğu kimsenin aklına gelmiyor. sızın adınıza da sevindim ayrıca. umarım her şey gönlünüzce olur.
burada her gün binlerce gelin kaynana konusu açılıp kaynanalar yerden yere vuruluyor. bu konuyu açan gelinler utanmıyorsa, onlar aile hayatlarını çekinmeden anlatabiliyorlarsa bende anlatırım. şahsen utanması gereken ben Değilim. bunalmasam zaten anlatmazdım.