- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
erkek Arkadaşımın ihaneti var demiyorum zaten, ihanet olan annemle babamın birbirlerine karşı ihaneti sanırım Başlıkta karışıklık olmuş.. neyse sevgilime anlatmıştım çünkü ışın içinden çıkamaz hale gelmiş ve çok yorulmuştum bir yere kadar Arkadaşlarım destek olmuştu onlara fazla anlatamadım haliyle.. erkek arkadaşım ailesine bi şey demez bu konu hakkında ondan eminim ama benim bu konuda demek istediğim şey tam da sizin Dediğiniz gibi onun ailesi bunları bilse çok daha kötü olur, işler ciddiye biner de bunları ailemin yüzüne vurmak zorunda kalırım diye korkuyorum. çıkmazdaydım yani. erkek Arkadaşımın karakterinden ne kadar emin olsam da aileme karşı gelmek zorunda kalıcam, bunları yüzlerine vurmak zorunda kalıcam gibi geliyor.. o zaman da hiç bir şey eskisi gibi olmaz işte.Ne bicim iliskiler bunlar? Sevgilinizin ihaneti ney anlayamadim... Herneyse... Böyle bi anne babanin lafina bakilipta hareket edilmez zaten... Ki sevgilinize anlatmakla aslinda yanlis yapmissiniz, suan vurmuyor yüzünüze ya ileride? Hele bide ailesi ögrense sizi gelin olarak istiycekmiler bakalim, anneniz babaniz tanismaya gelmiyorlar diye kiziyorlar ama, kendileri cok aklar sankim... Hem hepsini gectim, neden koca insanlar sizin ayaginiza gelip taniscaklar? Siz ilk önce onlara gitmeniz gerekir madem tanismak istiyorsunuz, saygi denen bisey var canim....