Erkek arkadaşım var diye bana o.rospu diyor.

Eger babaniz kardesiniz size namussuz o... gibi seyleri soylemesine kizmaz da erkek arkadasiniz var diye kizarsa yuh diyorum.
Kardesine de bi yapistir bakalim kimmissin gorsun. Ne terbiyesiz. Nasil sabrediyorsun yahu garip.
bazı insanlar nedense erkek arkadaşa karşı

Saygısızlar. Lise 3 yani 17 yasında. Daha şimdiden böyleyse ileride can ciğer abla/kardeş olmak yerine çok kavgalar edeceksiniz demektir. İyi dayanmışsın. 1 olur 2 olur 3 olur sanırım ben bi girişirdim dayanamayıp. Bir süre kardeşlerinle konuşma. Ve bunu belli et. Anneniz madem saygı duyuyor bi haklarından gelemiyor mu? biraz çeksin kulaklarını. Allah sabır versin ne diyim. Sırf sana karşı değil herkese karşı tüm topluma karşı böyle olacaklar. Yazık.

Hakaret davası açamıyor musunuz?

bazı insanlar nedense erkek arkadaşa karşı
Erkek arkadasa karsı olmak baska bisey, insana hakaret etmek baska bisey.
Karsıysa kendısı erkek arkadas edinmez.
Bu kadar basit.
Sana ettıgı hakareti dısarıdan bırıne etse dava acılsa tazmınat oder.

Görgü her zaman önemli bir kavram. Kardeslerinize özel hayatinizdan bahsetmeyin. Onlardan izin ya da fikir alacak degilsiniz. Hayat sizin hayatiniz tasasi baskalarina düşemez. Sizin yerinizde olsam kardesimde olsa asla duymaz cevap vermezdim. Bu davranislari aile yapisiyla, cevreyle alakali. Cocukluktan beyinleri yıkanmaya basliyor buyudukce de kendilerini degistirmezlerse namus farkli sekillerde öğreniliyor. Annenizde muhtemelen baş edemiyor ve bu olaydan ne kadar etkilediğinizinde farkinda degil. Ayrildim deyiverin gitsin ya. Ne kadar az bilirlerse rahat etmeniz o kadar kolay olur. Artik or..pu degilim iciniz rahat olsun deyip gecin oturun daha da bir sırrınızı kardeslerinizle paylasmayin.

Terbiyesizlik. Kendisinin olmaaycak miymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…