Kızım izin vermiyor neden böyle yapıyor anlamıyorum diyorPsikolog gibi dusun burdaki insanlari. Nasil psikologa eksik bilgi verirsen sana yardimci olamazsa bizde olamayiz. Zamana ihtiyaciniz var. Annesi ne demis bu arada konusmayi kesecek mi senle?
Kuzum ya geri cekilsen iyi olur. Bu cocuk rahat suan. Kaybetme korkusu yok cunku hala istediginden emin. Tamam annesi ile konusun ama haberi olmasin. Ona laf atma. Adimlari baska turlu hizlanmaz. Icine korku salmiyorsun. Onun oldugunu hissettiriyorsun. Bi cekil geri de izle olanlari.Kızım izin vermiyor neden böyle yapıyor anlamıyorum diyorkeseceğini sanmıyorum inşallah kesmez de
Ömrümü yedi ömrümü.. korkmuyor zaten ona eminim arkadaşım o şuan istemese de arama dese de seda ayrılıktan yana değil bunu biliyor.. Ahh diyorum yaa dedikce içim yandı onunki de yanar inşallahKuzum ya geri cekilsen iyi olur. Bu cocuk rahat suan. Kaybetme korkusu yok cunku hala istediginden emin. Tamam annesi ile konusun ama haberi olmasin. Ona laf atma. Adimlari baska turlu hizlanmaz. Icine korku salmiyorsun. Onun oldugunu hissettiriyorsun. Bi cekil geri de izle olanlari.
Hep oyle oluyor zaten. Omru yenilen hep biziz. :/ ona bunu dusunduren sensin. Ustune dustukce de boyle dusunecek. Yaniyor ici de gururundan dik tutuyor basini. Insallah dayanamaz.Ömrümü yedi ömrümü.. korkmuyor zaten ona eminim arkadaşım o şuan istemese de arama dese de seda ayrılıktan yana değil bunu biliyor.. Ahh diyorum yaa dedikce içim yandı onunki de yanar inşallah
Inşallah inşallah dayanamaz pes eder ben sevdikten sonra da beklerimHep oyle oluyor zaten. Omru yenilen hep biziz. :/ ona bunu dusunduren sensin. Ustune dustukce de boyle dusunecek. Yaniyor ici de gururundan dik tutuyor basini. Insallah dayanamaz.
Zuleyhayi dusun. Seven bekler sabreder ve illa karsiliksiz birakmaz onu Allah. Yeter ki saf ve temiz duygularla sev. Gerisini merak etme. :*Inşallah inşallah dayanamaz pes eder ben sevdikten sonra da beklerim
Ben de kendime hep zuleyha derdim ona da yuzarsif derdim benzetmen isabet oldu :)Zuleyhayi dusun. Seven bekler sabreder ve illa karsiliksiz birakmaz onu Allah. Yeter ki saf ve temiz duygularla sev. Gerisini merak etme. :*
Ne mutlu Yusuf olabilene ne mutlu Zuleyha olabilene. Zaman oyle guzel ilac ki. Her sey zamanla oyle bir degisiyor ki sen bile sasip kalirsin.Ben de kendime hep zuleyha derdim ona da yuzarsif derdim benzetmen isabet oldu :)
Inşallah canım düzeliriz ben de sana bu güzel haberi veririm nasip olur inşallahNe mutlu Yusuf olabilene ne mutlu Zuleyha olabilene. Zaman oyle guzel ilac ki. Her sey zamanla oyle bir degisiyor ki sen bile sasip kalirsin.
dedigim gibi ona firsat ver. Baska turlu hareketlerini gozlemleyemeyiz. Hep ustune dusme. Firsat ver onada. Bilirim zordur dayanmak ama caresizsin dayanacaksin.Inşallah canım düzeliriz ben de sana bu güzel haberi veririm nasip olur inşallah
Tamam denicem en azından bi süre dahadedigim gibi ona firsat ver. Baska turlu hareketlerini gozlemleyemeyiz. Hep ustune dusme. Firsat ver onada. Bilirim zordur dayanmak ama caresizsin dayanacaksin.
Yilma ama hemen adim atsin istiyorsun demi? O zaman yilmayacaksin sureci hizlandirmak icin bu sart kuzucum. Azcik sabret yagmura katlan. Gunes yakindir dogar.Tamam denicem en azından bi süre daha
Inşallah allah sonunu kavuşmak eylesin bana da o dirayeti versin canım benimYilma ama hemen adim atsin istiyorsun demi? O zaman yilmayacaksin sureci hizlandirmak icin bu sart kuzucum. Azcik sabret yagmura katlan. Gunes yakindir dogar.
Sabredersin merak etme. Ne zaman bunalir dayanamaz hale gelirsen burdayim biliyorsun. Elimden geldigince dinler sakinlestiririm seni. Sen yeter ki sabret. Gerisi hallolur balim. :*Inşallah allah sonunu kavuşmak eylesin bana da o dirayeti versin canım benim
Canım benimSabredersin merak etme. Ne zaman bunalir dayanamaz hale gelirsen burdayim biliyorsun. Elimden geldigince dinler sakinlestiririm seni. Sen yeter ki sabret. Gerisi hallolur balim. :*
Şu yaşadıklarımızı konu sahibine ne kadar anlatirsak anlatalım o da kendi bildigine okuyacak belli ki ve kendi hikayesini yaşayacak. Siz de çok zor şeyler yasamissiniz, atlattiniz tamamen inşallah?Tam da anlatmak istediğim şeyleri anlatmışsınız. Ne güzel yazmışsınız. Çoğumuz terk edilmişlik duygusunu yaşadık, gelsin diye bekledik. Kafamızdaki bir sürü sorulara yanıtlar aradık, bulamadık. Gelsin diye dualar ettik. Olmadı... Kafasında bitiren kişi gelmiyormuş gördük. Dersimizi çıkardık yolumuza devam ettik. Ondan başkasını sevemem derken aslında başkasını da sevebileceğimizi gördük. Hatta iyi ki bitmiş dediğimiz de oldu sonra.
Konu sahibi, şanslısın ki bekarken terk edilmişsin. Ben iki defa yaşadım bu duyguyu. Bekarken erkek arkadaşım terk etti. Evli iken de eşim. İkincisi daha acıydı. Öyle sürekli kapris falan da yapmamıştım.Kavgamız da yoktu. Benim için yolunda idi her şey. Ama o mutsuzmuş. Mutsuzum düşüneceğim diye bitirdi. Demem o ki bitirecek kişiye bahane çok. O yüzden zor biliyorum ama bu da böyle bir anıydı de ve hayatı kendine daha fazla zindan etme. Her şey olması gerektiği gibi oluyor, biz istemesek de...Ne yaşarsak ders çıkarmamız, tecrübe edinmemiz içinmiş. Üzülme artık. Koca bir hayat seni bekliyor. Her gün senin için yeniden başlıyor. O gelse de gelmese de yoluna devam etmen için... İnan başkaları da olacak. İnan yeniden de seveceksin. Sevgiyle kal.
O burnu düşse yere almaz öyle bi karakter haklisin sevmiyor demek ki o kadar seviyorumlar falan yalanmışŞu yaşadıklarımızı konu sahibine ne kadar anlatirsak anlatalım o da kendi bildigine okuyacak belli ki ve kendi hikayesini yaşayacak. Siz de çok zor şeyler yasamissiniz, atlattiniz tamamen inşallah?
Konu sahibi, dönmesini çok istiyorsun hep bir umudun var. Dönünce herşeyin güzel olacağına inaniyorsun biliyorum. Ancak kendine yaptıklarını gormuyorsun dusunmuyorsun değil mi? O çok sevdiğin insan seni günlerce ağlattı, ailesine bile el açtırdı. Bir düşün senin sevdiğin gibi sevseydi şimdiye dayanamaz dönmez miydi sana. Ha belki döner bir gün bilemem ancak sevgisi testten geçti mi sence?
Sevmemis diyemem bilemem ancak anlattığından anladığım senin kadar sevmemis. Ve kolay vazgecebilecek biri. Iliskinize olan inancı, bağlılığı buraya kadarmış.O burnu düşse yere almaz öyle bi karakter haklisin sevmiyor demek ki o kadar seviyorumlar falan yalanmış
Aksine benim ona olan sevginden daha fazlaydı bana sevgisi bunu hep hissettim yoksa bu kadar zoruma gider miydiSevmemis diyemem bilemem ancak anlattığından anladığım senin kadar sevmemis. Ve kolay vazgecebilecek biri. Iliskinize olan inancı, bağlılığı buraya kadarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?