- 8 Şubat 2025
- 5
- -8
- 1
Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır beraberiz. Onu çok seviyorum o da beni çok seviyor O 21 yaşında ben 22 yaşındayım. İkimiz De öğrenciyiz çok güzel bir bölüm okuyor. Yapay zeka mühendisliği okuyor çok iyi bir okulda. Stajı yapacak bu dönem ve staj bile dolar cinsinden olacak. Şimdi aklıma takılan şey ben zaten normalde tasarruflu bir insanım. Hatta bazı insanlar pint olduğunu söylüyor her şeyin en kalitelisini ama en uygununu arıyorum çok para harcamamaya çalışıyorum. Erkek arkadaşımla tanıştığım günden beri bir şey dikkatimi çekti genelde dışarı çıktığımızda planlamaları ben yapıyorum şuraya gidelim buraya gidelim ama orada oturduğumuz yediğimiz ya da içtiğimiz mekanlar genelde hep en uygun yerler oluyor çünkü fark ettim ki para harcamayı çok sevmiyor pahalı yerlerde huzursuz oluyor da bunu dile getiriyor. Pahalı yerler dediğimde orta yerler. Kahve dünyası'nda starbucks'ta bile otursak hep en uygun kahveyi almak istiyor. Ve genelde hep bir şeylerimi o ödüyor asla yarı yarıya ödetmek istemez. Çok kızar. Bu yüzden ben de sonraki buluşmada mesela kahveleri alıyorum ya da sinema bileti falan alıyorum. Sinemaya gitmeden önce bile her şeyin ne kadar pahalı olduğundan bahsediyorsun ama çok pahalı ama sonra da yok bitsin bu öğrencilik öğrencilik çok zor artık para kazanalım falan. Ona kalsa hep eve en yakın yerde bir kafede oturacağız evlerimiz çok yakın. Ama ben diyorum ki arada güzel yerlere gidelim arada gezelim olmaz mı O da diyor ki ama ben bilmiyorum çok gezecek yer. Bu sefer ben de diyorum ki sanki ben çok mu biliyorum kaç gün önceden araştırıyorum Bizim için en uygun en güzel yerleri bulmak için hem pahalı olmasına da gerek yok Bir sürü tesis var bir şey var falan. Garip değil mi mesela beni gerçekten çok seviyor ama beni mutlu etmek için araştırıp buluşma ayarlamak istemez miydi beni güzel yerlere götürmek istemez mi. Mesela sürekli borsa ile ilgileniyor sürekli yatırım yapıyor bu hoşuma gidiyor ama neye bu yatırım onu anlamıyorum bu yaz araba alacağım gezeceğiz falan dedi mesela. Gerçekten huyumu bu yoksa parası mı yok annesi babası da çalışıyor Bir tane evleri var onun kirasını harçlık olarak veriyorlar sevgilime. Sürekli altın alıyor bir şeyler alıyor ne yaptığını anlamıyorum. Ama onu çok seviyorum bu sebepten ayrılmak istemiyorum onu kırmadan bu konuyu nasıl açabilirim normal olup olmadığını nereden anlayabilirim?