merhaba arkadaşlar 4 aydır biriyle görüşüyorum. görüşmeye başladığım ilk zamanlarda görüştüğüm kişi benim düşüncelerime saygı gösterirdi ya da kendini yanlış gösterdi bilemiyorum. haziran ayında kesin kararımı vermiştim nişanlanacaktım temmuzun başında. nişan alışverişi yeri konusunda babası sorun yaptı yani benim memleketimden değil de onların memleketinden yapma konusunda. ben ise kabul etmedim sonra bu bana korkulu bir ses tonuyla "nişanda çok masraf olur mu" deyince ben de düşünme kararı aldım. sonuçta elbette masraf olacak sonucta yuva kurulacak dedim.neyse nişan bayramdan sonra olsun,düğünü de ekim de yapalım dedik.biz netten eşya bakmaya başladık.bana gösterdiği şeyler uyduruk markaların hatta markası olmayan şeylerin düğün paketleriydi, mesela salon takımı 2, buçuk milyar, güleceksiniz belki; yatakodası 1 milyar. (bu arada kendisi 2 buçuk milyar maaş alan bir memur ailesinin maddi durumu da iyi) ben se istikbal olmasını isterdim eşyalarımın, istikbali geçtim kilim mobilyanın indirimde olan mobilyalarına bile pahalı diyordu. bir de bu sürecte bana senin ailen ne alacak, odalardan birini alacak mı yok süpürge alacak mı diye sözlerle benim ailemden beklenti içinde olduğunu belli etti (bizim ve onların adetlerine göre de eşyaları erkek tarafı alır) sürekli hesap kitap yapmaktan yoruldum bu sürecte.neyse dün ben söz kıyafeti bakarken netten 450 tl ye bir elbise beğendim, ona da linkini attım gerçekten çok hoş ve beğendiğim bir abiyeydi bunu da ifade ettim. bana söylediği söz ise "bu biraz pahalı değil mi" oldu iyice sinirlenmeye başladım ben de. tam bir cimri çıktı, ne yapsam bilmiyorum ailem çok soğudu, söz takılmadan önce bunların yaşanması normal mi?