bana da bir akıl veriri misiniz

Herkese öncelikle merhabalar.2 yıllık evliyim ben.Düğünüm alkol alıp garsonlarla kavga eden eşim yüzünden iğrenç bitti.Hayatımın en güzel günü olacak günü ben hatırlamak bile istemiyorum.Arkadaşlarımın arasında konu açılsa yerin dibine girip , çıkamıyorum.

Neyse evlendik,balayına gittik.Eşimde bütün gün bir surat,tavla oynuyoruz yeniliyor küsüyor.Herşeyden sıkılıyor.2. ya da 3. gündü ben sıkıldım dönelim dedi.Bende sinirlendim o kadar para vermişim çok istiyorsan sen git dedim.Zaten dönelim deyince böyle kös kös bakakaldım suratına.

Döndük sürekli kavga.Aşkım çoraplarını oraya koyma kavga,aşkım şunu yapar mısın sonra aşkım hani yapacaktın haaa unuttum ben onu..

Bir süre sonra o unuttum dedikçe sinirlerim tepeme çıkmaya başladı.Sırf onunla muhatap olmamak için ondan yardım istemez oldum.O da evin hiçbir işine karışmadı zaten.Evin tüm idaresi bende.Ekonomik olsun,temizlik olsun herşey.Tamirat falan dahil neredeyse.

Gel zaman git zaman flört dönemindehiç görüşmediği ya da görüşüpte benim bilmediğim arkadaşlarla takılmalara,kahveye gitmeler (bu kahveler içkili bu arada) haftanın en az 2-3 akşamı dışarıda kalan akşamları da balkonda içki içerek değerlendirmeye başladı.

Bu arada benimle hiç bir düğün akraba arkadaş gezmesine gelmez.En son babamın bize geleceğini bile bile ben arkadaşlarıma söz verdim kahvede oyun oynayacağız dedi ve gelmedi.

Çok uzatmadan son bombasını da anlatıp kısa kesmek istiyorum.Sabah işe gideceğiz çıktık karşı komşumun eşide çıktı.Eşim kapıda bekliyordu bende çıktım hemen aşkım sen kapıyı kilitle ben de ayakkabılarımı giyeyim dedim.Neyse indik aşağıya arabaya bindik döndü içimde kaldı söylemem lazım dedi.Ne oldu dedim,sen bir iki erkek görünce hareketlerin değişiyor ama sen farkında değilsin dedi.Tövbe dedim sustum yutayım dedim olmadı.Ne demek istiyorsun nasıl laf o öyle dedim.Ne yaptım ki dedim.

Cevap daha muazzamdı;her zaman kapıyı sen kilitlersin bugun bana kilitle dedin.dedi...

arkadaşlar tahammül sınırlarımın üzerindeyim.yediğim küfürün haddi hesabı yok.ağıza alınmayacak küfürler.
Ben bana neden küfür ediyorsun zoruma gidiyor dediğimde ne var ben annemede böyle konuşuyorum dedi.

böyle bir adamın değişme olasılığı var mıdır sizce?
hayatta en nefret ettıgım sey bı erkegın kufurlu konuşmasıdır asla kabul edemem helede eşine karşı

tatlım benim eski eşimi anlatmışsın sanki. 2 yıl evli kaldık, tedavi, küsme, barışma vs her şey denendi değişmez değişmez değişmez!

Ah be canım;

Bu adam evrim geçirmedi ya iyi kötü biliyordun böyle olduğunu. İnsan alkole sonradan bu denli alışamaz ki...

Ya adam ol yada boşarım seni de. Ve boşan gerekirse. Zaten herşeyin yükü sende. At kapıya gitsin. Dünyada adam mı kalmadı. Bu ne

yaaa :47:

Ah be canım;

Bu adam evrim geçirmedi ya iyi kötü biliyordun böyle olduğunu. İnsan alkole sonradan bu denli alışamaz ki...

Ya adam ol yada boşarım seni de. Ve boşan gerekirse. Zaten herşeyin yükü sende. At kapıya gitsin. Dünyada adam mı kalmadı. Bu ne

yaaa :47:

söyledim ama değişiklik ok.vallaha önceden böyle değildi ben mi acaba bu hale getirdim diyorum ama yemin ederim birşey yapmadım.her yanından bakıyorum ilişkiye.bakalım olmuyor :(

arkadaşım yorum mu istiyorsun.ben söyleyeyim fikrimi. sonuç olarak tembel erkek olabilir. mesela benim eşim bana yardım etmez. buna kabul olabilir ufak ufak alıştırmaya çalışıyorum. ama işin içinde kumardır alkoldür gezmedir tozmadır varsa mesleğin varsa ailen de destek çıkarsa hiç durma boşan derim. sonuçta emin ol kimse dert çekmeye gelmedi bu dünyada şahsen kendi adıma konuşayım benim eşim böyle olsaydı tek celsede boşardım. herşey olabilir. ama bu saydıkların çekilir şeyler değil.

Back
X