Erkek arkadasım süreklı evıne gelmemi istıyor?

ufak bir kaza Geçmiş olsun dikkat et bazı yaralar sarılmıyor.

Buyrun okuyun: https://tr.sputniknews.com/turkiye/201806101033803155-ihd-turkiye-cinsel-istismar-cocuk-dogum/

Konu dışı olacak ama son yazılan mesaja ithafen bir kaç sey eklemek istedim. Bunu yazmak ne kadar doğru olur onu da bilmiyorum ama Sağlık Bakanlığı bu konuda bence kendini sorgulamalı. Neden mi? bir çok özel hastanede dış doktor anlaşmalı doğumlar yapılıyor. Yani doktorun hastane ile bir bağı yok. sadece ameliyathanesını ya da dogumhanesını kullanacak. Tabı bır de dogum sonrası hastane odası. 14-15 yasında cocuk kızlarını hastaneler yasal olmadıgı ıcın kabul etmıyor ama dıs doktorlar cok sevıyor. cunku iyi para. Bunu denetleyen var mı? Yok. Kısacası saglık bakanlıgı doktorları denetlemıyor. ısletmelerı denetlıyor. ama ısletmelerı de duzgun denetlemıyor. daha fazla sey yazmak ıstemıyorum ama böyle seyler var maalesef.

Konu sahıbı arkadasım senınle konunun alakası yok yanlıs anlama konu acıldıgı ıcın yazma geregı hıssettım. Sen yanlıs yaptıysan da bunun farkına varabılıyorsan bu da guzel bırsey.

Bundan 10yıl önce böyle yazılara takilmazdim.çünkü anne değildim.o zaman ben genç kızdım ve çok farklı kafa yapısı vardı bende. Şimdi ne zaman böyle mesajlar okusam gerçekten çok üzülüyorum.kizim geliyo aklıma.o da böyle şerefsiz ırz düşmanlarıyla karşılaşacak. Fırsat düşkünü namussuz pisliklerle. Kızıma söyler gibi söylüyorum sana da.bir erkeğin peşine takılıp yalnız kalma.başından kötü bir olay geçmese de oyasadiklarin evlendikten sonra sana hep vicdan azabı kalacak.kendini kirlenmiş kullanılmış hissedeceksin ve en onemlisi hesap gunu bunlarin hesabını verecegiz

Bu forumda gordum bazi kisiler ozellikle sevismek ozgurluk gibi algiliyor. Kadin sevisirse ozgur yoksa degil gibi:)) Evet ozgurlugun bi parcasi olabilir ama bu 14 yasinda degil, olmamalida.
Aynen çok haklısınız zaten tartışma tam olarak buradan çıktı. Ben ergenlikte cinsel istekler artabiliyo bu dönemde evde erkek arkadaşla kalmak sakıncalı olabilir ilerde kalabilir diyorum ama üye diyor ki işte ne güzel cinsellik istiyosa tam o anda yaşasın kızları pasif yetiştiriyosunuz diyo koptum resmen:)

Bizler 14 yasinda yasamadik ilk cinselligi psikolojimizde gayet yerinde.. sapik degilim cok sukur:) cocuk aileden ilgi gormezse anne sevgisi gormezse gidip erkenden baska arayislara girebilir bence. Ya dikkat cekmeye calisir ya da ilgi istegini bu sekilde karsilar.

Bende üyeye sizin dediğiniz gibi dedim ergenlikte cinsellik yaşamadım ve pişman değilim dedim cahilsin eziksin pasifsin dedi:)

Daha fazla gunaha bulasma yavrum malesef burdaki özgür ruhlar gibi olamayacagim ne olursun pisman olacagin seyler yapma bir şerefsizin kullanip atilmis oyuncagi yapma kendini, koru kendini lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…