arkadaşlar merhabalar herkese 1,5 yıllık bi ilişkim var kendisi antalyaya gidecek 10 günlüğüne fakat ben istemiyorum.. antalyaya gidebilirim gidersem 10 gün kalacağım dedi istemediğimi söyledim çocukluk arkadaşı ordaymış evleri varmış sürekli çağırıyo sevgilimi gel diye oda sıkılıyorum gideceğim diyo bende sürekli diretiyorum istemediğimi güveniyorum ona ama ne bileyim sonuçta erkek arkadaş grubu disco bar geceler düşündükçe deli oluyorum:18: bişey yok diyo gidip kalıp döneceğim diyor ne olacak falan şirinlikler yapıyo yumuşamam için ama gerçekten istemiyorum zaten izin almıyorum diyo söylüyorum sana bende dedim ki izin al veya alman gerekir demiyorum fakat gönlüm razı değil istemediğim bi işe kalkışmanı istemem son sözüm budur dedim... aklım feci karışık koymuş kafaya
Başlık çok komik olmuş yalnız annesi gibi söz dinlemiyo yazmışsın
Gençsiniz boğmayın bu kadar birbirinizi ben de geçen yaz arkadaşım çağırdı gittim. Babam izin vermiş bi'de sevgiliden mi izin alaydım.
Çok aklın kalıyosa sen de git, gidemiyosan da rahat bırak tatilini yapsın.
Keske tatile gitseydi de surekli bana sarmasaydi.. 5 yillik iliskim bitti bazen cok bunaldigim icin (tabiki tek nedeni bu degil)
Sizden izin alicak degil kocaman insan. Guveniyorsunuz madem neden gonlum razi degil diyorsunuz? Yanlis anlamayin, yazma seklim sert olabilir ama anlamiyorum. Arkadaslariyla tatile cikcak, ne var bunda?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Benim arkadasim da dedi yazin kpss den sonra tatile gidicem diye izin istemedi yani bende olmaz dedim guveniyor muyum evet ama oraya gidecegi arkadaslarinin sevgilisi yok orda burda takilalim diyecekler ben istemem ve kararim kesin asla gidemezsin dedim
Benim icime sinmeyen birsey olmuyordu aslinda. Ben cok rahattim cogu konuda; kiskancligim, kisitlamalarim hic olmamistir.
Neden icinize sinmiyor? Bence biraz rahat olun. Guveniyormussunuzda zaten. Bence bosa cikmaz, bisey olmaz. Ki emin olun; hersey olucagina varir. Bisey olcaksa zaten olur bir gun..
haklısınız ama illaki eğlence mekanına gideceklerdir adım gibi eminim merak ettiği bi eğlence merkezi vardı geçen gittiğinde gidememişti gidcm diyodu Allahım içi sadece rus kadınlarla dolu araştırdım dansçılar falan görmek sitiyorum demişti bu sefer giderse kesin gidecektir 10 gün az buz bi zaman değil ya çok fazla
Ayy hic sevmem oyle yerleri. Sahsen bende istemezdim oyle yerlere gitmesini ama istiyorsa da birak gitsin. Yapicak bisey yok ki...
haklısınız ama illaki eğlence mekanına gideceklerdir adım gibi eminim merak ettiği bi eğlence merkezi vardı geçen gittiğinde gidememişti gidcm diyodu Allahım içi sadece rus kadınlarla dolu araştırdım dansçılar falan görmek sitiyorum demişti bu sefer giderse kesin gidecektir 10 gün az buz bi zaman değil ya çok fazla
arkadaşlar merhabalar herkese 1,5 yıllık bi ilişkim var kendisi antalyaya gidecek 10 günlüğüne fakat ben istemiyorum.. antalyaya gidebilirim gidersem 10 gün kalacağım dedi istemediğimi söyledim çocukluk arkadaşı ordaymış evleri varmış sürekli çağırıyo sevgilimi gel diye oda sıkılıyorum gideceğim diyo bende sürekli diretiyorum istemediğimi güveniyorum ona ama ne bileyim sonuçta erkek arkadaş grubu disco bar geceler düşündükçe deli oluyorum:18: bişey yok diyo gidip kalıp döneceğim diyor ne olacak falan şirinlikler yapıyo yumuşamam için ama gerçekten istemiyorum zaten izin almıyorum diyo söylüyorum sana bende dedim ki izin al veya alman gerekir demiyorum fakat gönlüm razı değil istemediğim bi işe kalkışmanı istemem son sözüm budur dedim... aklım feci karışık koymuş kafaya
senin gitmene karşı çıkıyorsa baskı yapıyorsa evet haklısın,ama bu yoksa bırak gitsin.arkadaşlar merhabalar herkese 1,5 yıllık bi ilişkim var kendisi antalyaya gidecek 10 günlüğüne fakat ben istemiyorum.. antalyaya gidebilirim gidersem 10 gün kalacağım dedi istemediğimi söyledim çocukluk arkadaşı ordaymış evleri varmış sürekli çağırıyo sevgilimi gel diye oda sıkılıyorum gideceğim diyo bende sürekli diretiyorum istemediğimi güveniyorum ona ama ne bileyim sonuçta erkek arkadaş grubu disco bar geceler düşündükçe deli oluyorum:18: bişey yok diyo gidip kalıp döneceğim diyor ne olacak falan şirinlikler yapıyo yumuşamam için ama gerçekten istemiyorum zaten izin almıyorum diyo söylüyorum sana bende dedim ki izin al veya alman gerekir demiyorum fakat gönlüm razı değil istemediğim bi işe kalkışmanı istemem son sözüm budur dedim... aklım feci karışık koymuş kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?