How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

erkek arkadaşım söz dinlemiyo

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
arkadaşlar merhabalar herkese 1,5 yıllık bi ilişkim var kendisi antalyaya gidecek 10 günlüğüne fakat ben istemiyorum.. antalyaya gidebilirim gidersem 10 gün kalacağım dedi istemediğimi söyledim çocukluk arkadaşı ordaymış evleri varmış sürekli çağırıyo sevgilimi gel diye oda sıkılıyorum gideceğim diyo bende sürekli diretiyorum istemediğimi güveniyorum ona ama ne bileyim sonuçta erkek arkadaş grubu disco bar geceler düşündükçe deli oluyorum:18: bişey yok diyo gidip kalıp döneceğim diyor ne olacak falan şirinlikler yapıyo yumuşamam için ama gerçekten istemiyorum zaten izin almıyorum diyo söylüyorum sana bende dedim ki izin al veya alman gerekir demiyorum fakat gönlüm razı değil istemediğim bi işe kalkışmanı istemem son sözüm budur dedim:20:... aklım feci karışık koymuş kafaya :25:

Son düzenleme:
Bence bunun soz dinlemekle ilgisi yok.
Erkek arkadasin karakter sahibiymis ki "izin almiyorum, soyluyorum" demeyi bilmis. Bu tur kisitlamalara hakkiniz olmadigini dusunuyorum kiz arkadasi olarak. O cocukluk arkadasinin yazligina gitmek icin sizden izin almak zorunda degil. Ben iliskilerde boyle kisitlamalara karsiyim zaten. Ne kendim yaparim, ne bana yapilmasina izin veririm, anlasilan karsinizdaki kisi de oyle. Kac yasina gelmis, artik ailesinden bile izin almayan insan, 3 gunluk sevgilisinden de izin almaya gelemez. Soyleyeyim. Erkek arkadasiniz sizin ona ambargo koymaniza izin vermeyecektir, zorlarsaniz iliskiniz acisindan iyi olmaz. Madem guveniyorsunuz, o zaman kendisini bunaltmayin. iyi tatiller dileyin.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar herkese 1,5 yıllık bi ilişkim var kendisi antalyaya gidecek 10 günlüğüne fakat ben istemiyorum.. antalyaya gidebilirim gidersem 10 gün kalacağım dedi istemediğimi söyledim çocukluk arkadaşı ordaymış evleri varmış sürekli çağırıyo sevgilimi gel diye oda sıkılıyorum gideceğim diyo bende sürekli diretiyorum istemediğimi güveniyorum ona ama ne bileyim sonuçta erkek arkadaş grubu disco bar geceler düşündükçe deli oluyorum:18: bişey yok diyo gidip kalıp döneceğim diyor ne olacak falan şirinlikler yapıyo yumuşamam için ama gerçekten istemiyorum zaten izin almıyorum diyo söylüyorum sana bende dedim ki izin al veya alman gerekir demiyorum fakat gönlüm razı değil istemediğim bi işe kalkışmanı istemem son sözüm budur dedim:20:... aklım feci karışık koymuş kafaya :25:

Benim arkadasim da dedi yazin kpss den sonra tatile gidicem diye izin istemedi yani bende olmaz dedim guveniyor muyum evet ama oraya gidecegi arkadaslarinin sevgilisi yok orda burda takilalim diyecekler ben istemem ve kararim kesin asla gidemezsin dedim

Başlık çok komik olmuş yalnız annesi gibi söz dinlemiyo yazmışsın:37:

Gençsiniz boğmayın bu kadar birbirinizi ben de geçen yaz arkadaşım çağırdı gittim. Babam izin vermiş bi'de sevgiliden mi izin alaydım.

Çok aklın kalıyosa sen de git, gidemiyosan da rahat bırak tatilini yapsın.

Keske tatile gitseydi de surekli bana sarmasaydi.. 5 yillik iliskim bitti bazen cok bunaldigim icin (tabiki tek nedeni bu degil)

Sizden izin alicak degil kocaman insan. Guveniyorsunuz madem neden gonlum razi degil diyorsunuz? Yanlis anlamayin, yazma seklim sert olabilir ama anlamiyorum. Arkadaslariyla tatile cikcak, ne var bunda?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Başlık çok komik olmuş yalnız annesi gibi söz dinlemiyo yazmışsın:37:

Gençsiniz boğmayın bu kadar birbirinizi ben de geçen yaz arkadaşım çağırdı gittim. Babam izin vermiş bi'de sevgiliden mi izin alaydım.

Çok aklın kalıyosa sen de git, gidemiyosan da rahat bırak tatilini yapsın.

inanın 1,5 yıldan beri ilk defa birşeye mani oluyorum çıktığımzdan beri bir defa izmire bir defada antaltalyaya gitti sesimi ermedim bu sefer cidden istemiyorum sinmiyor içime bunun sıkmakla alakası yok

Keske tatile gitseydi de surekli bana sarmasaydi.. 5 yillik iliskim bitti bazen cok bunaldigim icin (tabiki tek nedeni bu degil)

Sizden izin alicak degil kocaman insan. Guveniyorsunuz madem neden gonlum razi degil diyorsunuz? Yanlis anlamayin, yazma seklim sert olabilir ama anlamiyorum. Arkadaslariyla tatile cikcak, ne var bunda?

sizin içinize sinmeyen şeyler oluyor muydu ilişkiniz boyunca güveniyosunuz belki ama içinize sinmeyen bişeyler olur bende ki de o durum

Benim arkadasim da dedi yazin kpss den sonra tatile gidicem diye izin istemedi yani bende olmaz dedim guveniyor muyum evet ama oraya gidecegi arkadaslarinin sevgilisi yok orda burda takilalim diyecekler ben istemem ve kararim kesin asla gidemezsin dedim

uzakta olmanın verdiği rahatlık hepsi genç kimi çılgın kimi bekar ortam zaten belli sabaha kadar eğlence yani gelde rahat ol:20:

Benim icime sinmeyen birsey olmuyordu aslinda. Ben cok rahattim cogu konuda; kiskancligim, kisitlamalarim hic olmamistir.

Neden icinize sinmiyor? Bence biraz rahat olun. Guveniyormussunuzda zaten. Bence bosa cikmaz, bisey olmaz. Ki emin olun; hersey olucagina varir. Bisey olcaksa zaten olur bir gun..

Benim icime sinmeyen birsey olmuyordu aslinda. Ben cok rahattim cogu konuda; kiskancligim, kisitlamalarim hic olmamistir.

Neden icinize sinmiyor? Bence biraz rahat olun. Guveniyormussunuzda zaten. Bence bosa cikmaz, bisey olmaz. Ki emin olun; hersey olucagina varir. Bisey olcaksa zaten olur bir gun..

haklısınız ama illaki eğlence mekanına gideceklerdir adım gibi eminim merak ettiği bi eğlence merkezi vardı geçen gittiğinde gidememişti gidcm diyodu Allahım içi sadece rus kadınlarla dolu araştırdım dansçılar falan görmek sitiyorum demişti bu sefer giderse kesin gidecektir 10 gün az buz bi zaman değil ya çok fazla :(

haklısınız ama illaki eğlence mekanına gideceklerdir adım gibi eminim merak ettiği bi eğlence merkezi vardı geçen gittiğinde gidememişti gidcm diyodu Allahım içi sadece rus kadınlarla dolu araştırdım dansçılar falan görmek sitiyorum demişti bu sefer giderse kesin gidecektir 10 gün az buz bi zaman değil ya çok fazla :(

Ayy hic sevmem oyle yerleri. Sahsen bende istemezdim oyle yerlere gitmesini ama istiyorsa da birak gitsin. Yapicak bisey yok ki...

Ayy hic sevmem oyle yerleri. Sahsen bende istemezdim oyle yerlere gitmesini ama istiyorsa da birak gitsin. Yapicak bisey yok ki...

bende sevmem ama gideceğini düşündükçe deli oluyorum :( umursamaz olamıyorum ki

Diger konunuzu okudum; sevgiliniz kiskanc anladigim kadariyla. Ondan empati yapmasini isteyin. Siz olsaydiniz ve kiz kiza oyle mekana fln gitseydiniz nolurdu. Hayir bi arabaya binmeye bu kadar laf edip ayrilan birinden pek anlayis bekleyemeyiz ama...

İstememekle haklısın valla. Şu yoruma kadar gitsin nolcak ya diyordum ama danscı kızlar falan... Sevgilimde önümüzdeki aylarda tatile gidecek bu yönden hic bakmamıştım. Şu an icime resmen öküz oturdu :26: Sanırım güvenmekten başka bir çaremiz yok.
Sen gitsen onun tepkisi nolurdu? Mesela benimki "git aşkım nolcak ben güvenıyorum sana, eğlen" diyo o yüzden bişey diyemiyorum.
Yapacak olan heryerde yapar derler (cogu zaman bende diyorum) ama mekan farkı var işte kafa karıstıranda bu zaten.

Ordaki dansçı kızlar da senin sevgilinin gelmesini bekliyordu zaten. Şu adam gelse de bi ayartsak, aklını çelsek, sevgilisinden ayırsak bizim olsa diye sıraya girmişler. :)

Şaka bir yana, sen ne yaparsan yap gidecek bu adam zaten. O yüzden kendini üzme ilişkini de yıpratma bence. Genç adam, gezecek tozacak tabi. Ayağına tatil fırsatı gelmiş tepsin mi? O çağlarda öğrenci bütçesiyle gezmediğim yer kalmamıştı benim. Çeşmede onun yazlığı, atla git. Bodrumda bunun evi hoop ben orda. O zamanki sevgilim de kriz geçirirdi gidiyorum diye, hiç takmaz yine giderdim. İyi ki de gitmişim. Şimdi her tatile kocayla gidiyorum. Yalnız olmama ya da arkadaşlarıma gitmeme bişey diyeceğinden değil, yanımda olmayınca, o da tatil yapmayınca içime sinmiyor. Hem sen niye evde oturuyorsun, bul bi yer kayna sen de arkadaşlarına falan.

Soz dinlememek nedir yahu... kopeginizden yada kedinizden bahsetmediginizin farkindamisinjz. Karsinizda akli olan duyguları olan bir insan var. Cocuk arkadaşıyla zaman geçirmek istemiş ben istemiorim ne saçma biseydir. Birakin gitsin. Discoyada gitsin barada.okadarcik guvemmiorsaniz yazik o ilişkiye koyveein gitsin. Ayrica ayrıca unutmayın bi bugun sevgilinize böyle yaparsanız yarin eşiniz olarak paranoyak bir hale burunur. Sonra vay kocam cama cikarmio dersiniz. Bu sacma paranoyalardan kurtulun ve sevdiginiz adama güvenin yahuuu

Demek guven lafta olmuyormus, icraatle oluyormus. :)

Bu forumun her tarafi "ben ona guveniyorum ama..."larla dolu. Birisine guven duymak cok cok zor birsey aslinda. Herkes yapamiyor. Sen sevgiline guvenseydin "benim yerime de eglen, iyi tatiller" diyebilirdin. O sana guvenseydi, o arabaya binmene ayriliga gelinceye kadar kizmazdi.
Bu tur iliskiler pek yurumuyor, ya da hep bu tur sorunlarla yuruyor. O yuzden ikiniz de kendinize bir bakin bence.

Ayrica o dansci kizlar, ya da diskodaki bardaki kizlar, erkek gelse de kucagina atlasak diye beklemiyor merak etmeyin. Sevgilinizi yemezler yani, rahat olun.
:ssz:

Söz dinlemiyor cidden komik olmuş. Eğitilmeye çalışılan yavru köpek mi bahsettiğiniz? Gitmesini istemiyorsanız güvenmiyorsunuz demektir. Güveniyorum vs. diyerek olmuyor bu işler. Ayrıca ne kadar sıkarsanız o kadar uzaklasacaktir sizden. Ayrıca her Rus kadınına o gözle bakmayın Allah aşkına. Giderse de tatilini zehir etmeyin erkek arkadaşınızın.

Leyla

senin gitmene karşı çıkıyorsa baskı yapıyorsa evet haklısın,ama bu yoksa bırak gitsin.

[h=2]ve ayrılık[/h]
içimi çok dökmeye ihtiyacım var 1 bir yıldan fazla oldu ilişkimiz ve ben artık çok sevsem de bitirme kararı aldım ilk defa sevdim böylesine ilk defa aşık oldum çok yanlış bi insandı benim hayatımda bunu çok iyi biliyordum sevgim herşeyden önce geldi çok küfürler ederdi yeri geldi hakaret kadar uzanan kavgalarımız şu gönül varya nelere katlandı yoruldum artık yeri geldi sevgisini hissettim ama uyuşmayan noktalarımız varya işte onlar bitirdi ilişkimizi vazgeçiremedim küfürlerinden alışmıştım artık fakat nereye kadar sürerdi böyle bilemedim rahatlığı asla kendini haksız etmemesi hep altta kalıp ezilmem en ufak tartışmada ayrılık lafları temeli sağlam olmayan bi ilişkiydi bizimki her zaman yıkılmaya müsait hesabına geldiğinde çok şey yapan ama hesabına gelmediğinde kılını kıpırdatmayan adam bazen onun varlığı içinde yokluğunu yaşardım ben onun tam manasıyla değerini hissedemedim yalanlarına inandım inanmayı seçtim aslında ve bugün bardağı taşıran son damla oldu öğleden sonra hastaneye gittim buna mesaj atıyorum arıyorum cevap yok uyuyor beyefendi sırtımın ağrısından ölüyorum ihtiyacım var ona güya kendii görüşelim demişti bende ohalde etrafa koşuşturuyorum bide onu arıyorum cevap yok mesaj attım ne zaman sana ihtiyacım olsa yoksun yanımda saat olmuş 3 yeni uyanıyor konuştuk telini sessize almış dünya umrunda değil ben ne yapabilirim gece söyleseydin diyo tartıştık tamam dedi hiç naptın niçin gittin hastaneye demiyo bile merak ettim sorma tenezzülünde bulunmuyor neden sormuyosun diyincede insanının canını sıkıosun dedi ben gerçekten varlığını hissedemiyorum onun çok seviyorum ama gerçekten vazgeçme vakti bbuluşalım dedim para yok dizim ağrıyo dedi geçen gün de 1 km yol yürümüş bahaneye bak herşey paramı çağırdım bi yere yüzük almıştı bana koydum avucuna beni kaybettin dedim alsam bu yüzüğü atarım dedi bende at ddim sonra ataaksan yada ver çekti gitti ne o mesaj attı ne de ben artık geri dönmek isteimyorum geri dönen adım atan bendim ama artık dönmeye niyetim yok kendime engel olmaya çalışıyorum nasıl atlatcm bu durumu hiç bilmiyorum ben mantığımı dinledim umarım herşey iyi olur :(

sen bence bu ilşkiyi noktala. daha kötü sorunların var bu beraberlikte.:ssz:

Back