• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım olan şahısın şifrelerini değiştirdim

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
25
Herkese merhabaaa.

Benim ne yazık kı uzaktan yürüttüğüm bir ilişki var çünkü kendisi okulundan dolayı şehır dışına gitti. Uzaktan yürütüyoruz ama birbirimizle sürekli ilgileniriz saatlerce sesli olarak konuşuruz beraber film veyahut oyun falan oynarız vakit geçiririz yani ilişkimiz bu denli.

Erkek arkadaşımın 3 tane sosyal medya hesabı vardı bir zamanlar 2'sinide benimle birlikte iken kapattı cunku ben oyle istedim nedense. Kalan bir tanesini de ortak kullanıyoruz.

Dün şeytan dürtüklemiş olsa gerek dedim bir sosyal medya hesaplara bakayım birde baktım hesap açık :KK56: Dedim bune? Oda dedi tartıştığımız vakit açtım sonra unuttum vs yersen tabi. :KK51: sonra ben buna zarf attım şifreni verebilir misin bakmak istiyorum diye oda yok dedi bende iyi ben bulurum dedim ki gerçekten bulmuşum o lafı der demez hemen şifre değişip sosyal medya hesabını kapatmış.
Ben bişey demedim tamam dedim geçtim ama 1 saat once içimde bir suphe kaldı dedım sunun şifresini bir çözeyim de bakayım 2 3 şifre denemede buldum ve BUUUMMM:confused:
Benimle olduğu vakit bir kızla konuşmuşlar hani boyle flörtoz bir şekilde. Sonra arama kayıtlarına baktığım da ise benden once ki eski sevgilisini yakın bir tarihte aratmış hemde defalarca...

BBu bile benim için bir ihanet sayılır diye düşünüyorum bende sosyal medya hesabının mailini ve şifresini değiştirdim sonra bir oyuna 2000 tl yatırdığı hesabının da herşeyini değiştirdim o tabi şuan kaçıncı ruyasında bilinmez haberi bile yok daha hiç yazmadım da... Yazmayı da düşünmüyorum direk engeli yapıştırdım kendisine. Keşke elimden daha fazla şey gelseydi de daha fazla yapabilseydim. Arkadaşlarımla paylaştığım da abartmışsın dediler ama hiçte abartmıyorum yalan soylemek, benimleyken başkalarına bakmak, flörtoz konuşmak bile ihanettir benım gozumde. İlla cinsellik olması gerekmiyor düşüncem bu. Bunuda paylaşmak için yazdım benı haklı bulan olur da belkı rahatlarım diye :cool:

Arkadaşımın böyle bir sevgilisi vardı,en ufak tartışmalarında bile (zamanında kendisine yazan,sohbet ettiği kızları arkadaşım engelletmişti) o kızları tekrardan ekliyordu engellediği için özür dileyip açıklama yapıyordu...Yani 1-2 saat bilemedin 1-2 gün içinde tekrar barışacağını bile bile bu tartışmalarda,kavgalarda şu sosyal medya flört olaylarını hiç anlamıyorum.

Arkadaşımın böyle bir sevgilisi vardı,en ufak tartışmalarında bile (zamanında kendisine yazan,sohbet ettiği kızları arkadaşım engelletmişti) o kızları tekrardan ekliyordu engellediği için özür dileyip açıklama yapıyordu...Yani 1-2 saat bilemedin 1-2 gün içinde tekrar barışacağını bile bile bu tartışmalarda,kavgalarda şu sosyal medya flört olaylarını hiç anlamıyorum.
Benim ki de o misal. Bu yazmamış yanı gordugum kadarıyla daha once engellediği birine yazmamış ama bakmış mı bakmış ve defalarca kez. Erkeklerin huyuda bu herhalde tartıştık hemen gideyim yazayım

Kimse sevgilisinin başkasıyla flörtöz konuşmasını istemez. Zaten sosyal medya kapattırma olayı çok saçma. Al işte kapattırsan da yapcak olan yapıyo. Güvenebileceginiz gibi biriyle birlikte olun. Şifre değiştirip intikam almakta çok saçma, ergence. Yeni hesap acamayacak mı sanki. Bırakın gitsin verin şifrelerini size ne?

Çok güzel yapmışsın hakemis vallaha umarım ulaşamaz o oyuna

Kimse sevgilisinin başkasıyla flörtöz konuşmasını istemez. Zaten sosyal medya kapattırma olayı çok saçma. Al işte kapattırsan da yapcak olan yapıyo. Güvenebileceginiz gibi biriyle birlikte olun. Şifre değiştirip intikam almakta çok saçma, ergence. Yeni hesap acamayacak mı sanki. Bırakın gitsin verin şifrelerini size ne?
Benim sadece o şahısa değil insanlara karşı pek fazla güvenim yok kız erkek fark etmiyor ne zaman birine tam güvendim desem hep sırtıma bir yara açıldı

Şu şifreleri nasıl buluyorsunuz içinize mi doğuyor
Ben kendi sifrelerimi unutup bulamıyorum:sampiyon:

Sifrelerini değiştirmek çocukça.
Ona hic yansitmadan engelleyip gitmeni beklerdim.
Erkek arkadaşım genelde hep aynı şifreleri koyardı yada biraz değiştirerek koyardı oradan yola çıktım zor olmadı :D

Aldatılmanıza üzüldüm.
Ama aldığınız intikam şekli doğru değil,hatta yasal bile değil.Biri adına açılan hesapla oynamışsınız,bildiğiniz hesap çalmışsınız.İspat etse sizi dava edebilir bildiğim kadarıyla.
Onu uzun zamandır tanıyorum o kadar ileri gideceğini sanmıyorum ama belli olmaz tabi sosyal medya değil de oyun onun için en onemli olan şeydi belkı onu fark edince direk benı arar ama yapmasaydı s..ak yerine koymasaydı beni

Herkes birinden darbe yemiştir. Bu şekilde intikam alınmaz. Yaptığı yanlışlar sizin yaptığınızı doğru kılmaz
Benimde yaptığım doğru değil ama bana yalan soylemesi kandırması s..ak yerine koyması beni çok sinirlendirdi. Zaten kendisi fark ettiği zaman sırf o oyun için yalvaracak belkı o zaman veririm

Şifremi unuttum yapsa mailine gelmez mi ki yeni şifresi, çok sağlam bi intikam olmamış gibi.

Onu yokluğunla cezalandır, boşver. Aldatan insanla işin olmasın zaten, intikam falan almak vakit kaybı. Merak etme, seni aldatan bu tip sonraki sevgililerini de aldatacak, hep aldatacak. Debelensin dursun. Karşına daha iyi insanlar çıkar dilerim.

Back