Erkek arkadaşım kendine BAKMIYOR!

erkek dedigin bakimli olucak.bu bi soguma nedeni kesinlikle.ben olsam bnde sogurdum..bi kere once saglil icin kilo versin..beni alan almis moduna gecmis sennki..bu durum suan gozune batmaya baslamis evlenince iyice birakicak kendini daha da sogursun..bde sen kendine bakan bi kiz oldugunu soyluyosun..ne bilim insan kiz arkadasi yannda boyle dolasirken ona saygisindan bakar kendine..bnce bu isi biraz ertele..bu durumdan rahatsz oldugunu da acikca soyle..eger degismiyosa kararini ver o zman.

Bu konuda resmen kendimi ve eski ilişkimi gördüm.Canım ne yazık ki bazı erkekler ne kadar söylenirsen söylen degismiyorlar.
Az mi diyetisyene git dedim.Az mi gidip onun için alışveriş yaptım. Yok adam değişmek istemiyorsa değişmiyor.
Uzun ilişkilerde aşk zamanla bitiyor. Önceden fark etmediğin şeyleri fark etmeye rahatsız olmaya başlıyorsun. Benim de öyleydi çünkü.
Şimdi iki seçeneğin var ya bu adamla devam edeceksin aşkın bitmiş alışkanlığa dönüşmüş bir sevgiyle. Ya da terk edeceksin.yoksa omur boyu bir şekilde kafana takıp erkek arkadaşının bakımsızlıgini hem onu hem kendini mutsuz edeceksin.umarım yardımcı olabildim.

ben de ter kokuyor, dişini fırçalamıyor falan gibi şeyler okuyacağım sandım. eee siz bu adamı değil zayıf fit giyimine kuşamına önem gösteren bıyıklı bir adamı istiyorsunuz belli ki.

ayrıca kimse kusura bakmasın da buradaki bir çokları çok iki yüzlü. aynı şeyi kocaları karılarına söylediğinde, kocam bana şişman dedi!!!! deniyor ve o kendine baksın hıh mıh diye herkes kocaya tripleniyor, ama koca şişmanlayınca dürüstçe söyle ehehhehe deniyo.

üstüne çok gidiyorsanız belki de inattan yapıyordur. bu bakımsızlık değil ayrıca, bakımsızlık bıyık bırakmamak veya sivilce değil, dünyanın en bakımlılarından biriyimdir ama giyerim tertemiz siyah tişörtü geçerim. temiz ve bakımlıyım. şık değilim belki ama. sivilceler mesela, yıllardır uğraşırım tek tük de olsa çıkıyor engellenmeyen bir şey. erkekler genel olarak güzellik merkezleri ve seansları pek sevmiyorlar.

Ben 'Evlenince değişir' diye düşünen insanları anlamam.
Evlilik sihirli değnek değil ki.
Sizi kırmamak için kabul etse bile evlenene kadar bakacak, nikahtan sonra salacak.

Bence konuyu doğru anlamak lazım. Siz arkadaşınızı evlenecek kadar sevmiyorsunuz muhtemelen. Onun bakımlı olması da pek bir şeyi değiştirmeyecek. Sizi yeniden çarpması lazım ki o da filmlerde oluyor :) hem de erkeklerin evlendikten sonra iyice koyverdiğini dusunursek hiç bir zaman o düşündüğünüz bakımlı adam olmayacak...

Bence konuyu doğru anlamak lazım. Siz arkadaşınızı evlenecek kadar sevmiyorsunuz muhtemelen. Onun bakımlı olması da pek bir şeyi değiştirmeyecek. Sizi yeniden çarpması lazım ki o da filmlerde oluyor :) hem de erkeklerin evlendikten sonra iyice koyverdiğini dusunursek hiç bir zaman o düşündüğünüz bakımlı adam olmayacak...

Kendine bakmıyor diyince bende dişini fırçalamıyor yıkanmıyor falan sandım kilo verilir bıyıkda sevmiyor demek ki ama yüzünde oluşan çukurlar falan zaten geçiceğini düşünmüyorum

Bu durum bence cogu iliskide var ama kimsenin gözüne batmaz böyle yani (seven) birinin mesela benim kocam bir zayiflar bir kilo alir her hali tatli gelir bana .. kimseyi degistirmekle ugrasma asik olsaydin bize söyle böyle bakiyorlar rahatsiz oluyorum demezdin umrunda olmazdi .. kendini bukadar üstün görme birgün evlenince kendini salinca coluk cocukla ugrasinca o beni nasil sevcek diyede dert ettinmi sevgilinin sivilcelerini dert ettigin gibi ..

Uzun sureli bırlıkteliklerde bu tıp dusunceler cok normal.. Donem donem sogudugunu dusunmeye baslıyorsunuz ama gecıyor ..

Benim nişanlım 1.86 boy 97 kilo ben 1.65 boy 48 kiloyum. Yani yanyana gelice bi abzürtlük olduğu doğrudur ama bilmem ki ben rahatsız olmadım hiç. Ama rahatsız olsaydım açık açık söylerdim ne istediğimi, neden istediğimi. Erkekler biraz düz mantık idrak edemiyorlar söylenmeden.

fit, sürekli spor yapan iyi giyinen ciftler bul internetten resim olarak. Oluyo ya instagramda falan. Yaaa "biz" de böyle olalim falan dee yani sen de böyle ol deme ben de spor yapayim sen de yap biz de böyle olalim klasik Türk ciftlerinden olmayalım modern olalima bagla:/

Başlığa bakınca pis birinden bahsedilecek sandım. Dişini fırçalamayan, banyo yapmayan, kokan bir adam filan... Ama konu bambaşkaymış. Adam kilosundan, sivilce izinden memnunsa sizin bu kadar karışma hakkınız olmadığını düşünüyorum. Demek ki adam bu. Ya olduğu gibi kabul edin, ya da etmeyin. Herkes fit olacak diye bir şey yok. Sivilce izi dediğiniz şey de öyle kremle geçmiyor, kalıcı şeyler bunlar. Bıyık konusunda ise, adam istemiyorsa bırakmaz, bu ısrar niye? Siz kişisel sınırları aşmışsınız sadece, saygı duymanız gereken şeylerde söz hakkı bulmuşsunuz kendinizde. Karşınızdaki yetişkin bir adam. Başka birinin istediği kalıba girmek zorunda değil. Dış görünüş bu kadar önemliyse, tipiniz olmayan adamla devam etmezsiniz olur biter. Onu kendi istediğiniz şekle sokmaya çalışıp sıkmak yerine.

Bence is ciddiye binmeden konusun. Ama guzellikle degil. Cunku o asamayi gecmissiniz ise yaramamis. Bildiginiz kabaca soyleyin. Su anki kilon normal degil, bu kadar yakisiklisin ama sana bakinca bunu gizleyen bir gobegin var, kendini biraz salmadin mi sence de daha evlenmedik bile(!), keske kendine biraz baksan da kendine vermen gereken degeri versen, diye catir cutur girin bence.

Mrb canım benim eşimde 31 yaşında 1.80 boyunda 100 kg fazla. Ama ben eşimi göbişiylede çok seviyorum. Çünkü dünya iyisi bir insan. Bence sende olumsuz yönlerini değildé olumlu yönlerini gör ve sevmeye devam et

Ya su "sevseydin sorun etmezdin, sen asik degilsin, sevmiyorsun vs" diyenleri anlamiyorum.
Seven insan kor mu oluyor? ya da sevilen hep mi kusursuz oluyor?

Bende sevnen bakimsiz erkek.
Benim ex te tirnaklarini falan kesmediginde uyarirdim ya da biraz kilo al diye soylenirdim.
O da bana rahatsiz oldugu bisey oldugunda acikca soylerdi.
Normal olan budur bence.
Onun hala her zerresine asigim ama sirf bu yuzden uzun tirnakli kabul etmek zorunda degilim. Ki bitti de zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…