Erkek arkadaşım kendine BAKMIYOR!

Evlenince hepten salar bu. Iyi dusunun.

Benim esim de evlendikten sonra duzenli yemek olunca gobek yapti. Ben de rahatsiz oldugumu belirttim. Cunku goruntuye neyse desem de sagligi icin cok zararli. Iki adim atsin nefes nefese kaliyordu. Simdi daha cok dikkat ediyor, doymadan kalkiyor, gobek calisiyor. Mesela esime sakal cok yakisiyor, ben de uzatmasini istiyorum. Bir kac defa kesti diye zilgiti yiyince bir daha kesemedi. Ben de onun ufak yonlendirmelerini yapmaya calisiyorum. Sonucta birbirimizin esiysek fikirlerimiz de onemli olmali.

şimdiden böyleyse evlendikten sonra daha cok salar..hangi erkek arkadasımı gördüysem evlendikten sonra mutlaka kilo almış oluyor..Bir arkadasım vardı nişanlısı da biraz kiloluydu ama spor falan baya zayıflamıştı, gecen de face de resmini gördüm çocuk bildiğin duba gibi olmuş, ama sende bazı şeyler de bitmiş, o yüzden ben pek gelecek göremedim bu ilişkide

Erkek arkadasimimda kilosu var aksamlari beraber yuruyuse cikmaya basladik. Kilo neysede yuzundeki sivilcelerle ilgilenmemesi falan itici ama sogumak icin yeterli mi bilemedim.

sevmıyorsun cnm..nıyemı...kuzenım çok guzel çıtı pıtı bır kız..mınyon yuz hatlarıda çok guzel...ama esı tamam yuzu guzel çoçuğun ama resmen obez....evlendıler dahada kılo aldı çok kılolu 100 kılo nekı yanında...ama aşk ıste ....severek evlendıler herkes çok şaşırdı bu kız buna nasıl baktı dıye ama aşkın gözu kor...

Siz kaç kilosunuz sakıncası yoksa?

Bilmiyorum bende mi ilginclik....
ama ben erkeğin bakimsizligina fazla takilamiyorum...
yani...ne bilim hic tipe onem vermedim hep ten uyumuna baktim
bakimli mi bakimsiz mi pek ilgilenmedim....
dedim ya belki de ben ilgincim....

neyı tahmın ettınız?????????? konuyla ne alakası var benım kılomun onu anlamadım...konuyu acan ben degılım

Sakin olun..ne var bu kadar celallenicek anlamadım sanki küfretmişim ..me kadar hassassınız kilo konusunda..genelde kilo konusunda hassas olan insanlar , bu arkadaşın yaşadığı gibi durumlarda kilolu olan tarafı sorunsuz görüyor.o sebeple sordum..söylememeniz yeterdi bu kadar cinnet geçirmeye lüzum yok

Beraberliğiniz başladığında da kilolu muydu? Sivilce izleri var mydı?

Bıyık konusunda da sizi haklı bulamadım üzgünüm. Siz beğeniyor olabilirsiniz ama belki o sevmiyor, kullanamıyor; bıyık bırakmak zorunda değil ki.

Sakin olun..ne var bu kadar celallenicek anlamadım sanki küfretmişim ..me kadar hassassınız kilo konusunda..genelde kilo konusunda hassas olan insanlar , bu arkadaşın yaşadığı gibi durumlarda kilolu olan tarafı sorunsuz görüyor.o sebeple sordum..söylememeniz yeterdi bu kadar cinnet geçirmeye lüzum yok
Kilolu olan tarafı görece sorunsuz görüyorum, şöyle ki,

İlişki başladığında bu adam kiloluysa eğer, böyle kabul ettiyse, 5 sene sonra zayıfla diye bastırmaya ve zayıflamadığında laf etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum.
Aynı şeyi erkek kadına yaptığında bir dünya laf ediyoruz.

(İşin sağlık vb boyutunu ayrı tutuyorum kilolu taraf açısından, ben sadece davranış olarak diyorum)

Tam tahmin ettiğim gibi :)

neyı tahmın ettınız?????????? konuyla ne alakası var benım kılomun onu anlamadım...konuyu acan ben degılım

hashasım tabı doğum kıloları hala ustumde...hayır mevzuyla alakasız bır yorum oldu ona şaşırdım...ayrıca ne alaka sorunsuzluğuyla ...ortada aşk kalmamış.....aşk kıloya boya posa bakar mı????

"Kocam bana şişman diyor, kilo ver diyor" tarzi konularda "seni olduğun gibi kabul etmeli" yorumlarina hep karşiydim, senin konunda da karşiyim. Ortada gözden, burundan şikayet edilmiyor ki olduğu gibi kabul edilsin? Kilo, bakım bunlar insanin elinde olan şeyler. Ve bunlar partneri gerçekten rahatsiz ediyorsa, hafife alinacsk bir konu değil. Tam sevgi öyle pat diye bitmez ama soğutur insanı..

Bence açik açik konuş. Böyle şeyler konuşarak halledilir.

Simdiden saldiysa evlendikten sonra var ya ohooooo.önlem almadan bu konuya kalıcı çözüm bulmadan sakin evlenme.iki gün değil bir ay değil.bir omur yahu.

ya biraz gaz versen
ben bi kere eşimin adonis kası (ki yoktu) bölgesine baktım vay be ne kadar hoş bilmemne verdim gazı
baktım adam spor yapmaya başladı kas çıkarmaya çalışıyor :)
senin pazuların mı çıktı falan diye soruyorum
sonra bi bakıyorum ayna karşısında kendi kendine pazularına bakıyor

Erkek arkadasın kendini o şekilde kabullenmiş artık degişmez sen ne kadar çabalasan da insanın kendi istemesi lazım birşeyleri. Eski bir arkadasımda bu durumdaydı sevgilisi bayağı bir kilolu kız ince narin yapılı hep söylerdik kilo ver kendine bak vs. ama bir çaba yoktu yani kızı da seviyordu ama her gece içe içe daha da kilo aldı yani malesef erkeklere zorla birşey yapırılmıyor istemedikçe.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sizlere derdimi paylaşmam ve görüşlerinizi almam lazım.

Ben 25 yaşında üniversite mezunu bir kızım erkek arkadaşımla 5 yıllık bir ilişkim var ve işler iyice ciddiye bindi... Yani bu akşam anne ve babası ön görüşme için bizlere gelecek. Ancak benim şuan söyle bir sorunum var, erkek arkadaşımdan her geçen gün gittikçe soğuyorum... İlişkimize gelecek olursak;

5 yıl önce başladık oldukça uzun bir süre, araya üniversite girdi ayrı kaldık, birbirimizi gerçekten çok seviyorduk özellikle ben, ancak bende nedenini tam anlayamadığım bir soğuma oldu, erkek arkadaşım da ise öyle bir sorun yok hala beni çok seviyor ve bunu bana hissettiriyor. Başlıkta da dediğim gibi erkek arkadaşım kendisine hiç bakmıyor, eğer sevseydin bunları görmezdin diyebilirsiniz ama sevmeme rağmen bunlar artık çok gözüme batmaya başladı çünkü ilişkinin başından beri böyle, sanırım başlarda nasılsa ileride düzelir diye düşünmüşüm.

Erkek arkadaşımda 25 yaşında üniversite mezunu askerliğini falan yapmış birisi, aklı başında, oturaklı. Ama gel gelelim ki kendine hiç bakmıyor, 1.83 boyunda ve 100 kilo, oldukça fazlalığı var, askere gittiğinde az da olsa biraz zayıflamıştı ama şimdi daha çok aldı ve kocaman bir göbeği var. Bende zayıf bir kızım yani yediğime içtiğime, giyimime çok önem veririm, hatta olduğunca her konuda onuda yönlendiririm. Ama o hiç oralı olmaz benim onunla uğraştığım kadar o kendi ile uğraşmaz. Bunu dile de getiriyorum onu kırmadan sağlığın için zayıfla az dikkat et diye ama hiç ciddiye almıyor, birlikte diyetisyene gitmeyi teklif ediyorum gene hiç takmıyor. Resmen 30 yıllık evli erkekler gibi saldı kendini. Onunla buluşucamız zaman hep özen gösteririm giyinir süslenirim kendime bakarım ama aynı özeni ondan görmüyorum. Onun için de değil kendime saygımdan dolayı kendime dikkat ederim. Ayrıca kaç yaşına geldi sivilceleri var, sivilce izleri ve çukurluklar... Hiç onu rahatsız etmiyor. Cilt sorunları askerlik döneminde artmıştı, günlerce ona uygun ilaç, krem vs. arayıp bulup göndermiştim ona. Geldiğinde güzellik uzmanına kadar götürdüm seansları yarıda bıraktı. Ona bıyığı çok yakıştırıyorum, hiç oralı bile olmuyor yani beni heycanlandıracak hiç bişey yapmıyor. Ayrıca sarışın mavi gözlü, kalıbı, gözleri çok hoşuma gidiyor, ayrıca inanılmaz bir ten uyumumuz var, yani hiç kimse beni o kadar etkileyemiyor ama biraz kendisine bakması lazım. Resmen tüm sorunlarıyla ilgilendiğimden artık kendimi annesi gibi hissediyorum. Girdiğimiz her ortamda bir ona bir bana bakıyorlar çok rahatsız oluyorum artık.

Şimdi bana sevmiyorsun bu çocuğu diceksiniz ama, sadece sevgide bir yere kadarmış ben bunu anladım. Evet seviyorum, bir çok güzel yanı var. Ama bende isterdim ki kendine özen gösteren ve bakan bir erkek olsun. Ne yapmam gerek sizce..
Canim bence tekrar düşün derim.
Azcik zamana yay. Senin sözünü dinliyorsa evlilikten sonra isin daha kolay.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

X