Erkek arkadaşım kendine BAKMIYOR!

Hayır işin komiği sevde_, şu başlık tam tersi olsaydı; erkek arkadaş sivilce izlerini geçir diye baskı yapıp güzellik merkezlerine götürseydi, kilo ver diye söylenip dursaydı, saçını başka renge boya diye ısrar etseydi adama bir yığın saydırılırdı burada :)
Kadın aynısını yapınca mübah.

İş ciddiye bindi diye bu korkuların suan böyleyse kim bilir evlenince nasıl olacak diye düşünüyorsun sanırım böyle davranmasinin nedeni senden emin olmasi artık aileler de taniscagina göre..

benim ex dişlerini bile fırçalamıyordu. lütfen fırçala diyesöylenmeme rağmen...
hatta banyosunu bile ben canım hadi banyoya gir dediğimde yapıyordu binbir nazla..
ve ideal kilosundan 50 kg fazlaydı ama hiç takmıyordu herif..
ahh iyi ki ayrılmışım ayoll..

Sağlığına zarar vermediği surece istediği kadar bakımsız olabilir. Gözüm gormuyor kilo falan..
Sen onemsiyorsun madem açık açık konuş soguyorum senden diye.

sevmiyosan, soğuduysan niye devam ediyosun ki. al önüne konuş. hiçbişiyi yapmamaya devam ederse hala, paşa gönlü bilir; gidersin.

sivilce izi için çocuğu bakıma mı yolladınız? ve o hiçbir şey demedi!!

keşke sivilce izi olmayan, zayıf ve atletik birini bulsanız.. kim bilir belki de o sizin burnunuzu, bacaklarınızı ya da farklı yerlerinizi beğenmez, yaptırırsınız artık..

Ooo bayram bayram ofişi burada yakaladık. Kız sana bayram gelmedi mi de buradasın benim gibi.

sabah gidilecek yerlere gittim, çocukları teyzeye postaladım şu an bayramlık eşofmanlarım ve bayramlık çayımla kk keyfi yapıyorum sorunlum hahaha
Ben de sabah sabah kalktım temizlik yaptım Sonra da ebeveynlerimi gezmeye yolladım, oturuyorum bir başıma evde. bayram benim neyime allasen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…