Erkek arkadaşım ile ilgili yardım rica ediyorum.

İnsanların hakkını almak mı ? Zorla mı yaptırmışsın, kendisi atlamış !
Çok kızdım ne biçim adammış ya... Seni diliyle bağlamış, yolup duruyor.
İyi ki buraya yazmışsın da başka açıdan görme imkanı buldun.Bu açıdan bakınca, adam tam bir dolandırıcı.
Söyledikleri hiç inandırıcı değil.Hayır olsun diye dağıtmaktan başlayarak, gerçekte ne kadar kaybettiği bile şüpheli.
Üstelik bunların hiçbiri senin sorumluluğun değil.

Yani 100 000 mi ödiyceksin ?
Delirme
Yoo o 70.000 tl birikmiş parası varmış. Onu akrabalarına hayır diye dağıtmış.
Çok teşekkür ederim yorumun için öncelikle. Haklısın. Eğer zaten gerçekten sevseydi beni bu şekilde kullanmaya çalışmaz ve beni ruhsal olarak çökertmezdi.

çok teşekkür ederim yorumun için. evet hayatta herşeyden çok parayı seven bir erkekle hayat geçmez. gözüm yeni yeni açıldı. iyi ki yazmışım buraya. iyiki varsınız.

Parayi bu kadar cok seven biri nasil 70000liralik hayir yapiyor, buna inandiniz mi gercekten ?

Parayi bu kadar cok seven biri nasil 70000liralik hayir yapiyor, buna inandiniz mi gercekten ?
İnandım gerçekten, insan sevince gözü kör oluyor. Ne bileyim acı bir tecrübe oldu benim için. 30 yaşındayım şükür durumuma, eğitimim işim yerinde. Kendim gibi gördüm. Kötü birşey düşünmedim, sevdim sadece. Hayırlısı olsun artık. İyiki buraya yazmışım. Kendimi daha iyi hissediyorum.

@endlessyildiz34 , son gelişmeler nedir ? Dava açtınız mı kişiye ?

hanımefendi o sizi kullanıyor odediginiz para için sizinle birlikte o paraları alabilecekseniz bir şekilde almaya çalışın yazı dunya para vermişsiniz sizi suçlu çıkararak paranızı almaya çalışıyor gözünüzü açın duygularınızdan faydalanıyor hiç bir adam bir kadınsa sevgiliyken para vermemeli sonuçta bunlar oluyor çok kurnaz davranmış adam paranızı alabilirseniz bir şekilde almaya çalışısın dekontlarda varmış sizde

Sizin uyarılarınıza rağmen erkek arkadaşınız kendi rızası ile girmiş bu işe, neden sizi suçluyor ki? Para için bu derece çirkinleşebilmesi hiç hoş değil, böyle bir adamla ömür geçmez bence..

@endlessyildiz34 , son gelişmeler nedir ? Dava açtınız mı kişiye ?
Merhabalar; Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Dava açmadım çünkü 20 sine kadar süre istedi ödeyebilmek için. Gelmiş dediğinie göre alacak bedelleri. Eğer ödemezse babasını tanıyorum face ten onunla konuşacağım 20 sinde. Babasından çok korkar. Eğer yine yok sonuç alamamzsam 20 sinden sonra dava açacağım. Avukat tanıdığım ve fikir veren buradan bir arkadaşım var. Çok teşekkür ederim.

Hayır için 70.00 TL mi dağıtmış???

Şoklardayım.

Madem hayır için dağıtmış, bu demek oluyor ki o parayı zaten gözden çıkartmış. O zaman neden sizden geri ödeme istiyor ki..
Hemde söylediğine göre kendi kuzenler ve akrabalarına dağıtmış. Tabii söylediği. Şahsen ben hayır için dağıttığım paranın lafını etmem hiç . Benim yüzümden birikmiş parasından olmuş muş. Şirket ödemeleri varmış sıkışmışmış. Yok arkadaşından borç aldı durumu düzeltmeye çalıştı , yok kredi çekip arkadaşına borcunu verdi. İnsan aşık olunca gözü gerçekten kör oluyor. Şimdi birşey yazacağım balık baştan kokar derler ya, ilk buluşmalarımızda bana cafe de kahve ısmarlamıştı para üstü 3 tl gelmişti onu aldı mesele. O zamandan anlamalıydım. Şahsen ben garsona örneğin bahşiş diye bırakırım. 3 tl yi hesap eden adam 70.000 tl hayır eder mi ondan bile şüpheliyim. Sonuçta hem maddi hemde manevi zarar gören ben oldum. Acı bir tecrübe oldu.

Artık parasal yönden umudunu kesince ve bende ki telefonu da alamayınca; sana karşı nötr um. Eskisi gibi değilim dedi ve başka bir sitde arayış içinde olduğunun farkına vardım.Tamam dedim ayrılalım o zaman; ayrılmaya da niyetli değil. Şimdi ise şu aşamaya geçtim, 20 sine kadar paramı ödeyecek bakalım. Bekliyorum. Hiçbir şekilde iletişim halinde değilim şuan. Gerçekten çok yıprandım.

@endlessyildiz34 , sanırım kendisiyle farklı dille konuşabildiniz sonunda. Sizden haksız yere aldığı 30 bin tl yi geri verecek yanlış anlamadım değil mi ?

Ayın 20 sini geçtik. Ödeme yaptı mı ? Umarım yapmıştır. İyi haberlerinizi almak dileğiyle

kaç tane konuda şahit oluyorum erkekler kendilerini maddiyat işin içine girince hemen belli ediyorlar evet can sıkıcı bir durum yaşamışsınız ama herşerdede bir hayır vardır adamın gerçek yüzünü görmüş oldunuz böylece ...adam istediği kadar iyi mevki sahibi olsun varlıklı olsun şahsiyet olmadıktan sonra ne anlamı varki bunların dilerim bundan sonraki yaşamınızda size layık uygun ve hayırlı ama en önemlisi adam gibi adam biriyle karşılaşırsınız

Sız bu ıslem ıcın ne kadar aldınız kı bu adamdan.. 100.000 Komısyon getırısı olacaktı orası tamamda .. 70.000TL yi dagıtmak kendi aptallığı bu tutarı asla karşılamayın..

Yahu hala soruyor musun? Seni yalancılıkla suçlayan bir adamla ne olacak? Bir de sitelerde arayış içinde diyorsun. Ben olsam bir dakika durmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…