- Konu Sahibi pinklove34
-
cok tatlı bır yorum olmus bayıldım dogal samımı :)Nası yaaaa,adamı uyarmıssınız,uyarmasaydınızda sorumluluk onda zaten,kendı arastırsaymıs,parasını dağıtmış harcanmış güvenip,olmayınca hem laf sokuyo hem zararını karsılıyosun,kızım sen deli misin?sakın daha bır kuruş verme bu adama,tek laf ederse de bundan sonra ağzının payını ver,bı kendıne gel allahaskına ya
Altına imzamı atıyorum arkadaş çok güzel özetlamiş.. siz mi alın dediniz sanki o kendinin hatası.. ayrıca elindekinide siz dağıtın dememişsinz..Para konusunda böyle davranan erkekleri erkek gibi göremiyorum. Lafını bile yapmamalıydı birde sizden ödemeyi kabul ediyormuş
Ay delirdim ama bajım ya,paşamdaki keyif kimde var ,oh ne ala ,bızler ki bi yerde bişeyimizi kaybettiysek aman kimse karşılamak zorunda hissetmesin diye büyüyen bi nesiliz,delinin zoruna bak hem laf sayıyo hem sogumusmus hem de parasını ödetıyo ,sankı silah zoruyla yaptırdı kız,kendı aklı fıkrı yok muymuş adamın kı düşünmeden atlamış,wallahı döverım ben bu adamı,aman hıc uğraşma konu sahıbı,ne halı varsı görsün,resmen maddı mânevî kullanılan sensin burdacok tatlı bır yorum olmus bayıldım dogal samımı :)
Çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Hayır evlenemem ki, bana göre şuan tabii ki daha sağlıklı bakıyorum, onunda çok hatası mevcut.Sana yalancı diyen bir adamla evlenebilir misin? Önce bunu düşün.
Maddi meseleleri sorun etmek gönül işlerinde ne kadar yerindedir tartışılır. Nitekim gönül ile para aynı kasada saklanmazMerhabalar arkadaşlar;
Nisan ayı başından beri koç burcu dul, 33 yaşında mühendis bir beyle çıkıyorum. Ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım mali müşavirim ve şuanda boü de doktora yapıyorum. Özel bir firmada yöneticilik pozisyonunda çalışıyorum. Görüşmelerimiz genelde telefonla, watsapp la ve bazen nadir diyeyim yüzyüze çay kahve içme şeklindeydi. Çünkü o iş gereği hep şdışına çıkıyor ist da olmuyordu. Her derdinde her sıkıntısında ona hep manevi destek veriyordum. Kardeşinin ekim ayında ki düğününden sonra ailelerimizi tanıştıracaktık. Herşey düzeninde çok güzel gidiyordu . Taa ki ben şu şekilde hata yapana kadarAyrıyeten tarafımda broker lık belgesi mevcut. 2-3 tane komisyonlu işlem vardı bir gün konuşma esnasında kendisine söyledim ve ben alırım dedi. Ben komisyon işlerine kesinlikle bulaşmam normalde çünkü hayır gelmiyor bana göre. Erkek arkadaşıma sen bilirsin peki dedim ama pek hayır gelmez dediği halde bu ben alıyım dedi. Ben peki dedim. Oda komisyondan gelecek bedele güvenerek elinde birktirdiği bedeli kendi akrabalarına hayır olsun diye dağıttı. Ama zamanla olaylar öyle bir gelişti ki, komisyonu bırakın işlemler iptal oldu. Çok uğraştım çabaladım olmadı. Çok özür diledim, af diledim. O dönem yani geçen 2 aydan beridir hep sen beni maddi manevi zarara soktun deyip hep üstüme geldi. Peki dedim ben zararını karşılayacağım. Tabii ki ödemeler yaptım bir kısım ve halende ödüyorum. Zararını karşılayacağıma söz verdim ve tutacağım. Ama artık ilişkimiz öyle bir hale geldi ki hep bana sen yalancısın, dürüst değilsin gibi laflar sarfediyor. Çok çabalıyorum ama anlatamadım. Kendi doğrusu ne ise ona inanıyor. Artık bıraktım son 2-3 gündür bak beni istemiyorsan mesaj dahi atmam zararını tabii ki karşılayacağım bitirelim diyorum onuda kabul etmiyor. Bana karşı hislerinin eskisi gibi olmadığını söylüyor. Bazen mesajlarımda tersliyor. Hep bana yalancı diyor fakat bir kere olsun beni anlamaya çalışmıyor, hata yaptım ona söylemek le biliyorum ama hatalar insanın yüzüne vurulmaz bence. Ben bu haldeyken bile onun yalanlarını yakaladım ve hiç yüzüne vurmadım, hatta bir sitede arayış içinde bunun bile farkındayım. Onu seviyor muyum evet seviyorum ama tükendim artık sizce ne yapmalıyım, sizlerden fikir rica ediyorum.
Para konusunda böyle davranan erkekleri erkek gibi göremiyorum. Lafını bile yapmamalıydı birde sizden ödemeyi kabul ediyormuş
hızlı yazdığım için biranda . pardon.Boü diye yazdığınız Boğaziçi galiba. Genelde Boun der Boğaziçililer, garipsedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?