Merhabalar,
Erkek arkadaşımla çok mutluyuz fakat bi problem var ki sürekli Aklımı kurcalıyor. En yakın arkadaşımla erkek Arkadaşımın arası çok iyi bu güzel bi şey ama ufak hareketleri bana batıyor. Mesela hep birlikte şarap içiyorduk tabi o arada biz sarılıp koklaşıyoruz vs sonra sevgilim bana tamam milletin önünde ayıp falan dedi bunlar ikisi sohbet etmeye başladılar. Neyse sonra çıktık bi yere gittik. Orda Langırt oynayacaktık ilk önce biz erkek arkadaşımla aynı takım olduk sonra ben en yakın Arkadaşımın yanına geçtim sonra tekrar Sevgilimle olayım derken değiştirelim dedim o da bu sefer biz Aslı ile olalım dedi. Neyse ben ona da bi şey demedim. Ertesi gün tekrar arkadaşlarla çıktık Aslı sevgilime sürekli kankam kankam diyordu neyse herhangi bi şey olmadı. Sonra eve geldim aslıyla birbirimize fotoğraf attık evde yalnız olunca neyse ben onun fotoğrafları sildim tabi erkek arkadaşım görmesin diye gece tam uyurken sevgilim bi şaka yapcam ama kızma dedi söyle deyince aslının fotoğraflarını kesin sildin demi dedi ben şok oldum resmen ne diyosun sen falan deyince saçmalama Aslı çok güzel ama benim sadece arkadaşım dedi. Tabi benim kafama takıldı.ertesi gün tüm gün görüşmedik bu 6 gibi gelecekti sonra işinin olduğunu söyleyip 9 buçukta geldi ve 2 saat bile kalmadan gitti. Aldım karşıma yine konuştum saçmalama falan dedi ama bi türlü inanmıyorum. Hatta aslıya da yazdım yoklamak için. Ona da çok güvenirim böyle bi şey yapabilecek bi insan değil ama bilmiyorum kafam çok karışık. Sonra o gidince Aslı'nın instagramına girdim tek tek fotoğraf beğenilerine baktım ve gördüm ki Aslı'nın en güzel ve seksi fotoğraflarını beğenmiş aslıyla beraber fotoğraflarımızı beğenmemiş bile. Çok kötü hissediyorum. Çok seviyorum onunda sevdiğini düşünüyorum Davranışları falan aynı hala çok güZel anlar yaşıyoruz ve mutluyuz ama aşk sessiz sevgi dilsizdir sevmesini bildikten sonra Varlığı da yokluğu da hissedilebiliyor derler ya öyle bi şey bu. Acaba alttan alttan bi şeyler mi hissediyor ona karşı ve bana da kıyamıyor mu? Çünkü ben onun tam evlenmek istediği şekilde bi kızım ve yakın arkadasım onun kriterlerine kesinlikle uymuyor.delirmek üzereyim bana yardım edin lütfen
1- neden arkadasınıza özel zaman ayırmıyor da surekli sevgilinizle gorusmek zorunda bırakıyorsunuz?
kadın belki rahat rahat agda muhabbeti yapmak istiyor?
"bir daha getirme" demek yerine sizinle oynayıp vakit gecirmis yine yaranamamıs...
2- sevgilinizle madem koklasmak istiyorsunuz neden arkadasınız yanında?
cocuk cok dogru demis. millete birsey ispat etmeye calısır gibi... amac ne?
bu iliskide ve degil, sevgiliyle gecireceginiz zamanı, arkadasınızla gecireceginiz zamanı ve hep beraber gezip egleneceginiz zamanları ayırmayı ogrenmenizi tavsiye ederim.
3-madem guvenmiyorsunuz, neden iliskiyi devam ettirmekte ısrarcısınız?
aslı olmaz, ayse veya fatma olur, bunun sınırı yok ki.
4-siz evlenilecek, aslı o kritere giremeyecek kadın yani? düsünce yapınıza hayran kaldım (!) bravo!
arkadasınızı da kendiniz gibi secseydiniz o zaman.
aslıdan hoslanmıyorsanız neden birlikte vakit gecirmekte ısrar ediyorsunuz?
ama olmaz tabi, o zaman sevgilinizi kıskanınca arkadasınızla evlenebilme ihtimali olur, mesruluk kazanır dimi? (kendime sabır diliyorum... )
5-bu seksi pozlar nasıl bilemeyecegim,
ancak ikinizin beraber olduklarınızı es gecip kadının kisisel galerisinde turluyorsa şahsen pek hoslanmazdım.
olmayan soru isareti bas agrısı da yapmaz der, bitirirdim.