Erkek arkadaşım en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor olabilir mi?

Ya ben zaten boyle yakin arkadasimla tanistiriyim olayini sevmiyorum. Bide niye hergun asli sen sevgilin geziyorsunuz. Bas basa kalin onu niye takiyorsunuz pesinize. Hersey olabilir su hayatta kimseye guvenmiceksin su zamanda. Tavrini koy ikisiylede ayri vakit gecir gozlemle sevgilin diyecekmi bakalim asliyla neden gorusmuyoruz vs...

Asliya dda erkek arkadasina da guvenme hislerine guven buyuk kaziklar yemekten sakin kendini instagramdaki fotolari begenmesi ama sizinle beraber olanlari begenmemesi hic hos degil bir sure gorusme bir yem at ayril onlar sevgili olmassa bende birsey bilmiyorum

bi de başka bişeye takıldım ben aslının seksi fotoları nette ne arayor? erkek arkadaşın onları beğenmiş ya.

arkadaşınızı her gittiğiniz yere götürmeyin..biraz takip edin bu durumu..her ikisinide uygun bir dille uyarın bukadar samimiyetten hoşlanmadığınızı kıskandığınızı falan söyleyin..

Sevgiliniz birbirinize gönderdiginiz fotolari nerden biliyor? Onlari sildiginizi nasil tahmin etti? Ayrica saka yapicam kizma olayini anlamadim... Hos bi samimiyet degil, arkadaslarinizla iyi anlasmasi baska yanindan ayirmayip ve hatta ona ayip olmasin diye sizle o varken samimi olmamasi normal degil... Eger biseyler varsa zaten engel olamazsiniz, size böyle hissettiren biriylede saglikli bi iliski olmaz...:KK14:

Sevgili konu sahibi hem birlikte takiliyosuniz hem kiskaniyosunuz arkadasiniza guveniyosunu z sevgilinizden suphe ediyorsunuz beraber alkol aliyorsuniz kizin yaninda birbirinize sirnasiyorsunuz bu neyin ispati? Takilmayin o zaman beraber sevgilinizi kimseyle gorusturmeyin? Sizi herkesle aldatabilir.. bu neyin kafasi alin sevgiliniz kundaga sarin kimseler gormesin ne var yani oyun oynarken bizde gideriz arkadaslarimizla esli oluruz hemde es degistirerek oynariz ne yani simdi bizdemi aldatiyoruz ... ne sacma yahu... ne sacma... kiza bu benim sevgilim diye ispatlamak icin utanmadan yaninda opus koklas sonra birbirleinden hoslaniyorlar de...ne ayip ya.... ozelinizi basbasa yasayin... kizada yazikk.. iyiki sizin gibi kotu be art niyetli bir arkadasim yok...

Yahu burda bi konu vardı. Kizin kizkardrsi ablasinin esine surekli sirnasiyodu.kardes diyorum.arkadas neden yapmasin.kesin icten ice bisey vatki fotograf begeniyo.bisey varki saka yapicam diyerek soruyo .yani tabi gunahlarini da almamak gerek ama inaan oglu cig sut emmis

İnstagramı sor kesin ne diyor buna çok itici geldi... Sana yaptığı şakada çok garip nerden biliyorki sildiğini biliyorsada nede üzerinde bu kadar duruyor o fotoğrafların.

Yok yok o fotoğraflarda kesin var birsey

Supheleniyorsa gelmesinler bir araya benim anlatmak istedigim sey farkli o zaman kimseyle gorusmeyelim herkes cig sut emmis degilmi biraz su gonlumuzu ferah tutsak... nasil olur acaba

Supheleniyorsa gelmesinler bir araya benim anlatmak istedigim sey farkli o zaman kimseyle gorusmeyelim herkes cig sut emmis degilmi biraz su gonlumuzu ferah tutsak... nasil olur acaba

Canım 3 lü takılmak başka 4 lü baska... Üstelik burada yolunda gitmeyen birseyler var belli. Kimse artniyetli değil burada sacma birseyler var.

İnstagrama kadar sen takıntı yapmışsın derdim ama instagram konusu masum değil.
Anladığım kadarıyla kız rahat bi tip sen daha mütasıpsın.
Erkeğin aklını çeler, bu devirde kimseye de güvenme her gün ne konular okuyoruz.
Ama erkek arkadaşına bunu hissetirmeden toplu çıkmaktan vazgeçin ve hiç konu açma.

Canım 3 lü takılmak başka 4 lü baska... Üstelik burada yolunda gitmeyen birseyler var belli. Kimse artniyetli değil burada sacma birseyler var.
O zaman ayrilsin sanki evli 3 cocuklumu guvenmiyorsa bi seylerden supheleniyorsa ayrilacak cok seviyorum diyip siyrilmayacak.. ahrica evlide bekarda ayni evliler birazdaha temkinli olabilir ama bana gore sevgilisinden ayrilsin guvenmiyo bu sadece asli icin degil yarin baska arkadasinada guvenmez konu sahibi

Merhabalar,
Erkek arkadaşımla çok mutluyuz fakat bi problem var ki sürekli Aklımı kurcalıyor. En yakın arkadaşımla erkek Arkadaşımın arası çok iyi bu güzel bi şey ama ufak hareketleri bana batıyor. Mesela hep birlikte şarap içiyorduk tabi o arada biz sarılıp koklaşıyoruz vs sonra sevgilim bana tamam milletin önünde ayıp falan dedi bunlar ikisi sohbet etmeye başladılar. Neyse sonra çıktık bi yere gittik. Orda Langırt oynayacaktık ilk önce biz erkek arkadaşımla aynı takım olduk sonra ben en yakın Arkadaşımın yanına geçtim sonra tekrar Sevgilimle olayım derken değiştirelim dedim o da bu sefer biz Aslı ile olalım dedi. Neyse ben ona da bi şey demedim. Ertesi gün tekrar arkadaşlarla çıktık Aslı sevgilime sürekli kankam kankam diyordu neyse herhangi bi şey olmadı. Sonra eve geldim aslıyla birbirimize fotoğraf attık evde yalnız olunca neyse ben onun fotoğrafları sildim tabi erkek arkadaşım görmesin diye gece tam uyurken sevgilim bi şaka yapcam ama kızma dedi söyle deyince aslının fotoğraflarını kesin sildin demi dedi ben şok oldum resmen ne diyosun sen falan deyince saçmalama Aslı çok güzel ama benim sadece arkadaşım dedi. Tabi benim kafama takıldı.ertesi gün tüm gün görüşmedik bu 6 gibi gelecekti sonra işinin olduğunu söyleyip 9 buçukta geldi ve 2 saat bile kalmadan gitti. Aldım karşıma yine konuştum saçmalama falan dedi ama bi türlü inanmıyorum. Hatta aslıya da yazdım yoklamak için. Ona da çok güvenirim böyle bi şey yapabilecek bi insan değil ama bilmiyorum kafam çok karışık. Sonra o gidince Aslı'nın instagramına girdim tek tek fotoğraf beğenilerine baktım ve gördüm ki Aslı'nın en güzel ve seksi fotoğraflarını beğenmiş aslıyla beraber fotoğraflarımızı beğenmemiş bile. Çok kötü hissediyorum. Çok seviyorum onunda sevdiğini düşünüyorum Davranışları falan aynı hala çok güZel anlar yaşıyoruz ve mutluyuz ama aşk sessiz sevgi dilsizdir sevmesini bildikten sonra Varlığı da yokluğu da hissedilebiliyor derler ya öyle bi şey bu. Acaba alttan alttan bi şeyler mi hissediyor ona karşı ve bana da kıyamıyor mu? Çünkü ben onun tam evlenmek istediği şekilde bi kızım ve yakın arkadasım onun kriterlerine kesinlikle uymuyor.delirmek üzereyim bana yardım edin lütfen

Canım erkek arkadaşın kızı hoş buluyor bunu sana söylüyor zaten, ikisini bir araya getirme desek ne olacak ki sonuçta seven biri olsaydı sevgilin, gözü zaten senden başkasını görmezdi, uzaklaşsanız bu defa Aslı'ya değil gidip bi başkasına yine bakacak

İnstragramda senli fotoğrafları beğenmemesi ilginç gerçekten. kendini üzeceğine ayrıl, zamanını boşa harcama pek normal gelmedi bana. İnsan nezaketen de olsa sırf sen varsın diye, bir kaç fotoğrafı beğenir yahu.

Anlamadığım konu sizin erkek arkadaşınızla en yakın kız arkadaşınızın arasının çok çok iyi oması neden güzel bir şey olsun ki? Gereksiz bence,mesafe diye bir şey olmalı sizin erkek arkadaşınızın erkek arkadaşıyla böyle samimi olmanız doğal olur mu? Empati biraz...

Back