- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi LazyEnglishTeacher
Iyi de konu sahibi nerde? 6 sayfa millet kendi kendine konuşmuş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben tanıştırdım onları ama daha önceden de tanışmasa da biliyorduAyni okuldan falan misiniz? Yani erkek arkadasin asliyla nasil tanisti. Benim de burnuma kötü kokular geliyor bu arada
Ya Aslı'nın sevgilisi var da yok gibi yani çocuk yabancı uzakta arada mesafe olunca zor hani ama aslı biraz erkek Avcısı gibi ama kardeşim gibi tanıdığım kadarıyla asla böyle bi şey yapmayacak birisiAslinin sevgilisi var mi? Bence fazla beraber takilmayin.
pekı aslı sevgılısyle buluştugunda sen de takılıyor muun peşlerıneYa Aslı'nın sevgilisi var da yok gibi yani çocuk yabancı uzakta arada mesafe olunca zor hani ama aslı biraz erkek Avcısı gibi ama kardeşim gibi tanıdığım kadarıyla asla böyle bi şey yapmayacak birisi
Ya kızlar nasıl Fotoğraflar atar hanımlar eğlencesine atarız öyleBen de sorduydum ama yanıtlamadı arkideş.
Sikendal ayo! Bi dakka bi dakka..Ya kızlar nasıl Fotoğraflar atar hanımlar eğlencesine atarız öyle
Sevgili si yabancı burda değil ama buraya geldiğinde evet beraber takılmıştıkpekı aslı sevgılısyle buluştugunda sen de takılıyor muun peşlerıne