Erkek arkadaşım en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor olabilir mi?

arkadaşın ve sevgilinle aynı anda birlikte vakit geçirmeyi bırakmalısın. ve bu düşüncelerini svgiline anlatma gerçekten eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun. sevgilinle başbaşa vakit geçir. sonrada pusuya geç ikisine de dikkat et bakalım

Bir zamanlar en yakın arkadaşım dediğim insan şuanda 4 yıllık eski sevgilimle beraber. Saygılar.

Ya Aslı'nın sevgilisi var da yok gibi yani çocuk yabancı uzakta arada mesafe olunca zor hani ama aslı biraz erkek Avcısı gibi ama kardeşim gibi tanıdığım kadarıyla asla böyle bi şey yapmayacak birisi
pekı aslı sevgılısyle buluştugunda sen de takılıyor muun peşlerıne

erkek milleti güvenme.
anlattıklarından erkek arkadaşının masum olmadığı ortada.
niye yanınıza aslı'yı alıyorsunuz ki.

Erkek arkadasin Asliyi kiskandiginin farkinda. Onun icin Aslinin fotolarini sildin dimi diye sakalasiyor. Ve sadece Aslinin fotolarini begenmesi de sinir bozucu. Neden birlikte oldugunun fotolari degil de, Aslinin sexi fotolari? Maalesef hoslaniyor olabilir, Asli kendisine kanka diye hitap ettigi icin de itiraf edemiyordur.

Valla bu ara moda .. arkadaslarin eslerine sevgilelerine sarkiyorlar aman dikkat et birde kusku varsa gerceklik payida vardir bence

Benimde bi eski sevgilimle,bi arkadaşım evlenmişti..tabi şimdi ayrılmışlar..

Bazilarida abartmayin, kundaga mi koycaniz, kimse gormesin mi sevgilini vs yazmis arkadaslar herseyin siniri var surekli birlikte surekli ayni ortamda ollllmmazzz arada bir toplu takilip gezilip eglenilebilir ama 2 kisilik iliskiyi 3 kisi yasamaya baslamak sacma benim esimde beni bi cok arkadasinin yanina goturur eder tutup hemende kankiii moduna girmedim beraber takildik diye fotolarini begenmeymis, cok yakisikliymislar filan yapmadim hatta esim beni yanlarina goturmesse iletisime dahi gecmem yani numaralarinida bilmem etmem bunun neresi normal

boşver sen o sevgılıyı yakında senınkı eften puften bır bahaneyle ayrılırsa sasırma

benim sevgilim en yakın arkadasımın bir fotosunu begenir iki begenir onlarda dendigi gibi seksi olamaz ki o butun fotoları begenmiş kim olsa kıllanır hatta benim arkadasımın sevgilisi benim fotolarımı begense ne iş derim yani..sizinde birseyler hissettiginizi anlamıs erkek arkadasınız bununla ilgili saka bile yapabiliyor durduk yere kimse acaba olurmu demez sizin suphelerinizde cok haklı sebeplerden fazla bir araya gelmeyin bakalım ikiniz bulusun sadece ..ozamanlar nolcak bakalım aslıda aslı derse git kapı orda diyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…