Erkek arkadaşım en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor olabilir mi?

Erkek arkadaşın aslı dan da hoşlanıyor
Kiz da aslı da bunun bal gibi farkında
Ama sana söyleme şansı zaten yok
Ne diyebilir ki aslı dan hoşlanıyorum diyemez ya sonuçta. .
Böyle bi arkadaşım vardı
Ilk yalnız kaldığımız an sevgilisi olacak serefsiz bana evet dersen onu bırakırım dedi.
Tabi aptal ben bağırıp çıktım kıza anlattım
Kiz bana inanmadi
Sevgilisine inandı
Kötü olan ben oldum
Su an evliler..
Kaç sene oldu hala görüşmeyiz..

İşte hep ibretlik.

Kız arkadaşınızla birbirinize yalnızken ne tip fotograflar atıyorsunuz ki sevgiliniz onu görme isteğini içinde tutamayıp gece vakti size soruyor? Bence sevgilinizle başbaşa zaman geçirmeyi deneyin, acaba size ''neden aslı da gelmiyor'' vs diyecek mi. Bir de takipte kalın whatsapptır instagramdır falan :)

erkek arkadaşın senin fotograflarını yada sana önem vermeli. karşısındaki kankası olsa bile onun dediğin gibi seksi fotolarını kesinlikle beğenmeyi bırak, bakmaması gerekir. bnim düşüncem saygılar.

Hislerinize güvenin derim. Normalde kıskanç biri olmadığınızi varsayarak haklı olabileceğinizi düşünüyorum.
Erkek arkadaşınız az da olsa cekinmeli resim begenmeler falan tuhaf geldi bana.
İnşallah tahmin ettiğiniz gibi değildir ama siz yinede dikkatli olun.

şu aldatma konularında kadınların hisleri sebepsiz olmaz hepte hissettikleri olur. kız arkadaşını sevgilinden uzak tutman gerekmiyor sonuçta adam hissedeceğini etmiş zaten bu saatten sonra uzak tutsan ne olur kendini kandır olacaksın yapacağını yapmış arkadaşına karşı ilgisi var bu gerçeği değiştirebilecekmisin hayır. sen bu adamdan elini ayağını çekmeye bak bi anda bitiremezsin belki ama uzaklaş ondan ve en yakın zamanda bitir anlattıkların zaten arada bişeyler olduğunu gösteriyor. sadece onun fotoğralırını beğenmesi bile başlı başına bi delil ve kuruğu dik tut asla bu sebepten bitirdiğini belli ettirme hem sevgilim dediğin adamla hemde o arkadaşım dediğin o kızla tüm ilişkini kes çünkü devam edersen hem aldatılmayı kabul etmiş olursun ( aldatmak için illaki tensel temasa gerek olmaz onu beğenmesi ve bişeyler hissetmesi bile aldatmak bana göre) ve kendini o duruma sokma ilerde atlatılması daha zor şeyler yaşarsın bu durumda onlarla ilişkini bitirmek ve güçlü durmak senin için en iyi çözüm ...

Benim bi arkadasim vardı adi zuhal.onla 2 senedir arkadastik.o sirada esimle tanismistim ama daha adini koymamistik fakat zuhal biliyodu ona ne hissettigimi.neyse biz ara ara bulusuyoduk.bazen zuhalde oluyodu.yine bi gun bulustuk.yemek yedik sonra evlere dagilacaz esim beni birakti arabayla sonra zuhali bitakacakti.ben arabada esimin yaninda oturuyodum.ben inince zuhal one binmis radyo degistirmeler falan torpidoda sakiz aramalar.radyoyu degistircem diye benimkinin eline falan dokunmalar.esime asilmis yani sevgili arkadasim ki benim esime olan duygularimi bildigi halde.neyse sonra sonra soyledi bana esim bunlari.oldugu gun soyleseydim eger bana inanmazdin dedi.once senin guvenini kazanmaliydim cunki o nede olsa 2 senedir arkadasindi dedi.bende esime inandim.zuhale soyledim sen boyle boyle yapmissin diye.oda inkar etmedi valla.onun uzerine bende arkadasligimi kestim ve esime inandim guvendim kactim evlendim oglum oldu ve mutluyum allah var.bazen aklima gelir zuhal napiyo ki acaba diye....

Ben de sorduydum ama yanıtlamadı arkideş.

bende kuzenimle erkek arkadaşımdan şüphelendim ikisiylede konuşmadım anında sevgili oldular

aslı çok güzel deniliyor, aslının en seksi ve güzel fotoları beğeniliyor..Kıskanmak için bir sürü koz vermiş size

"Arkadaşınıza aman güvenmeyin, arkadaşınızla sevgilinizi aman yan yana bırakmayın, ateşle barut yan yana durmaz...bla bla bla"

Öeh yani. Şu yorumların hiçbirine katılmıyorum önce onu söyleyeyim.
Kimse sevgilisini insanlardan kaçırarak bi yere varamaz.

Bi insan sevgilisine ya sadıktır ya değildir. Ve bi insan ya arkadaşındır ya değildir.

Mesele şu 2 cümle kadar basit aslında.

Yani adam size sadıksa gözü Aslı'yı falan görmüyodur. Adam size sadık değilse siz Aslı'yı gözünden uzaklaştırmaya çalışırken bi bakmışsınız adam kendine bi Merve, Ece, Derya vs. bulmuş.

Aslı gerçekten arkadaşınızsa ve şüpheleriniz doğruysa Aslı onun ağzının payını verir hiç merak etmeyin. Ha yok değilse siz ne yaparsanız yapın o 2si istediklerini çevirirler arkanızdan.

Yani siz önce bi karar verin etrafınızdaki insanlar gerçekten göründükleri gibiler mi?

Bu arkadaşı da her yere sürükleyeni anlamıyorum. Sevgilinin yanında her dk ne işi var. Al gördün mü olanları

Ben olsam supheleirdm banane aslının resminden osundan busundan arkadas ben sevgilim yanında mı sevıyo mu ona bakarım ne alaka yani. Sanada tavsiyem herkese oyle çok güvenme yinede ben bılemem kafasnda oyle bısey varmı dıye ama sen dikkatli olmalısn

Bence hiç bundan ona bahsetmemeliydin. Aklında yoksa bile aklına sokar gibi olmuş. Ben öyle bir şeyden şüphelensem bile bitiririm ilişkiyi. Yabancı değil yakın arkadaşım diyorsun çünkü.. Boş yere şüphelenmez kimse

Aynen bu resim olayi hic hic hos degil ve cok eminim ki cocugu birakman durumunda arkadasina yazacak...ben olsam birakirim ayrica ..

Süphelendirici... neler neler okuyoruz baldiz-eniste iliskileri samimiyet yakinlasma. En sevdiklerimiz en yakinlarimiz canimizi acitabiliyor. Bence herkese bu kadar güvenme. Arkadasinla sevgilinin bu kadar yakin olmasinida sen izin vermissin. Buluşmalarinizda niye arkadasinida pesine takiyorsun ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…