- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi LazyEnglishTeacher
-
Supheleniyorsa gelmesinler bir araya benim anlatmak istedigim sey farkli o zaman kimseyle gorusmeyelim herkes cig sut emmis degilmi biraz su gonlumuzu ferah tutsak... nasil olur acaba
O zaman ayrilsin sanki evli 3 cocuklumu guvenmiyorsa bi seylerden supheleniyorsa ayrilacak cok seviyorum diyip siyrilmayacak.. ahrica evlide bekarda ayni evliler birazdaha temkinli olabilir ama bana gore sevgilisinden ayrilsin guvenmiyo bu sadece asli icin degil yarin baska arkadasinada guvenmez konu sahibiCanım 3 lü takılmak başka 4 lü baska... Üstelik burada yolunda gitmeyen birseyler var belli. Kimse artniyetli değil burada sacma birseyler var.
Merhabalar,
Erkek arkadaşımla çok mutluyuz fakat bi problem var ki sürekli Aklımı kurcalıyor. En yakın arkadaşımla erkek Arkadaşımın arası çok iyi bu güzel bi şey ama ufak hareketleri bana batıyor. Mesela hep birlikte şarap içiyorduk tabi o arada biz sarılıp koklaşıyoruz vs sonra sevgilim bana tamam milletin önünde ayıp falan dedi bunlar ikisi sohbet etmeye başladılar. Neyse sonra çıktık bi yere gittik. Orda Langırt oynayacaktık ilk önce biz erkek arkadaşımla aynı takım olduk sonra ben en yakın Arkadaşımın yanına geçtim sonra tekrar Sevgilimle olayım derken değiştirelim dedim o da bu sefer biz Aslı ile olalım dedi. Neyse ben ona da bi şey demedim. Ertesi gün tekrar arkadaşlarla çıktık Aslı sevgilime sürekli kankam kankam diyordu neyse herhangi bi şey olmadı. Sonra eve geldim aslıyla birbirimize fotoğraf attık evde yalnız olunca neyse ben onun fotoğrafları sildim tabi erkek arkadaşım görmesin diye gece tam uyurken sevgilim bi şaka yapcam ama kızma dedi söyle deyince aslının fotoğraflarını kesin sildin demi dedi ben şok oldum resmen ne diyosun sen falan deyince saçmalama Aslı çok güzel ama benim sadece arkadaşım dedi. Tabi benim kafama takıldı.ertesi gün tüm gün görüşmedik bu 6 gibi gelecekti sonra işinin olduğunu söyleyip 9 buçukta geldi ve 2 saat bile kalmadan gitti. Aldım karşıma yine konuştum saçmalama falan dedi ama bi türlü inanmıyorum. Hatta aslıya da yazdım yoklamak için. Ona da çok güvenirim böyle bi şey yapabilecek bi insan değil ama bilmiyorum kafam çok karışık. Sonra o gidince Aslı'nın instagramına girdim tek tek fotoğraf beğenilerine baktım ve gördüm ki Aslı'nın en güzel ve seksi fotoğraflarını beğenmiş aslıyla beraber fotoğraflarımızı beğenmemiş bile. Çok kötü hissediyorum. Çok seviyorum onunda sevdiğini düşünüyorum Davranışları falan aynı hala çok güZel anlar yaşıyoruz ve mutluyuz ama aşk sessiz sevgi dilsizdir sevmesini bildikten sonra Varlığı da yokluğu da hissedilebiliyor derler ya öyle bi şey bu. Acaba alttan alttan bi şeyler mi hissediyor ona karşı ve bana da kıyamıyor mu? Çünkü ben onun tam evlenmek istediği şekilde bi kızım ve yakın arkadasım onun kriterlerine kesinlikle uymuyor.delirmek üzereyim bana yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?